Rado od koho ich beries?rado74 napísal:ja len BLACK HAWK aj ked z Ciech u nas problem kupit ale aj po celedennej navsteve strelnice nohy ako v papuciach
OBUV -pracovné i sukromné použitie
Tieto mám aj ja a sú super.pejo napísal:Ja mám dva roky tieto:
http://www.obuvspecial.sk/produkty.php? ... &id=S03010
môžem doporučiť, sú to skvelé boty.
-
inspiring_wu
miro2851: skús starý známy a praxou overený prostriedok: detský zásypový púder. A to platí aj o akýchkoľvek iných topánkach, mám oskúšané, keďže mne sa nohy potia požehnane. Nasyp do topánky, poriadne pretras, aby sa púder dostal všade a zbytok vysyp. Topánky (aj nohy) po tom prestanú smrdieť a s potením je pokoj.
-
inspiring_newton
-
inspiring_boyd
Veľmi veľa spravia dobré ponožky. Tiež som mával vždy po dlhšej námahe (turistika/horolezectvo) mokré nohy, ale už to je viacmenej OK. Skús nejaký športový obchod so zameraním na turistiku, napr sieť Hudysport alebo hocičo pod Tatrami a pýtaj si nejaké kvalitné turistické ponožky (tie sú robené do vysokých topánok a mávajú viac vrstiev aby odvádzali pot do hornej časti odkiaľ sa môže odparovať) Tam Ti ale určite budú vedieť poradiť.
A keďže toto je téma o obuvi, ja používam Meindl, celokoženné bez membrány (kvôli lepšiemu odparovaniu potu) Ja aj veľa mojich známych čo ich používa - 100%spokojnosť. Nie sú najlacnejšie, ale keď vydržia veľa rokov, a sú pohodlné tak sa tá investícia vráti. Tak ako pri všetkom.
A keďže toto je téma o obuvi, ja používam Meindl, celokoženné bez membrány (kvôli lepšiemu odparovaniu potu) Ja aj veľa mojich známych čo ich používa - 100%spokojnosť. Nie sú najlacnejšie, ale keď vydržia veľa rokov, a sú pohodlné tak sa tá investícia vráti. Tak ako pri všetkom.
-
inspiring_nobel
Na susenie som miesto novin zacal pouzivat toto :
http://www.mikatop.sk/susice-obuvi/36-s ... nizer.html
Bombova vec, ma aj ionizator na dezinfekciu topanok.
http://www.mikatop.sk/susice-obuvi/36-s ... nizer.html
Bombova vec, ma aj ionizator na dezinfekciu topanok.
-
inspiring_gauss
ja som si pred 2 rokmi tiež kúpil vysoké trekové topánky s membránou Gritex. Ale nikdy viac. Postupne začali premokať, a teraz už suchou nohou neprejdem ani po orosenej tráve. Reklamoval som ich v Exisport TN a po mesiaci ich poslali späť s vyjadrením znalca s guľatou pečiatkou, že je všetko v poriadku. Čo už má robiť chudobný človek? Obúvam si ich len keď je sucho a nejako ich už zoderiem. Najlepšie na tom je to, že cena tam bola v akcii takmer taká, ako pri kvalitných policajných kanadách z vložkou Sympatex z Bardejova, ktoré som si kúpil neskôr.miro2851 napísal:Ľudia, viete mi poradiť? Nedávno som si kúpil topánky (Grisport) a stáva sa mi to, že po nosení mám prednú časť vnútra vlhkú. Premoknuté to nie je. Neviete mi poradiť ako tomu predísť, resp. ako to odstrániť? Ďakujem
-
inspiring_boyd
Ja mam BlackHawk ZW 7. Maximalna spokojnost. Kludne v nich uplne v pohodli mozem chodit aj cely den, ak je to obcas treba a fakt su pohodlnejsie ako papuce
. Je jedno, ci v meste alebo aj v narocnejsom terene. Taktiez su, aspon zatial, naozaj vodotesne. Skusal som v nich malu prechadzku v potoku a ani naznak premoknutia. Navyse vyzeraju tak, ze ich nemam problem obut ako do mesta k rifliam, tak aj do lesa alebo na strelnicu. Takze este raz, max. spokojnost.