Lipšic posiela policajtov na východ chrániť ...

správy o útoku alebo obrane so zbraňou
Používateľov profilový obrázok
wizzard160
prispievateľ
Dátum registrácie: 15 years 11 months

Príspevok od používateľa wizzard160 »

to je asi urcite pravda avsak tu ide ako ste tu vsade spominali o "pocit bezpecnosti". nejaky tunel spachany politikmi ma vytoci a pokazi mi mozno dve hodiny zo dna ale to co sa deje na vychode v drvivej vacsine dedin a pomaly uz aj miest (a zial nie len na vychode) ma dokaze dozierat prakticky nonstop ja uz mam 23 rokov a nejaky ten kver doma a stale ked idem z domu von mam blby pocit ci neschytam kudlu do chrbta pre 5 eur a desi ma predstava ze v takomto prostredi plnom strachu budem raz vychovavat svoje deti....
aris
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 17 years 1 month

Príspevok od používateľa aris »

Najrozsiahlejšie personálne zmeny sa podľa neho udiali na úrade boja proti organizovanej kriminalite. "Bez týchto policajných zmien by sa nám nepodarilo vypátrať a zatknúť spolu s poľskou políciou Karola M.," zdôraznil Lipšic.
inspiring_merkle

Príspevok od používateľa inspiring_merkle »

Ja si myslím, že už je načase zaoberať sa poriadne a do detailu farmárskym zákonom. Mám osobnú skúsenosť, keď mi na pozemok za zamknutú bránu vošli dvaja počerný spoluobčania. Našťastie sa zľakli nasratého vlčiaka. Keď som privolal políciu tak sa ma spýtali čo také strašné sa stalo!!!
Ani jeden sa nespýtal čo sa mohlo stať!!! Takže sa Vám môže po pozemku presierať kto chce a kedy chce? Pokiaľ viem nedovolené vniknutie na cudzí pozemok je trestné, alebo nie?
ricinr
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 15 years 10 months

Príspevok od používateľa ricinr »

Raz som použil rovný meter pri farmárskom zákone a odniesla si to slušná teta okolo 50r s podmienkou za 1 ks slnečnice za domom na poli. Do dnes mi je z toho na grc ale zákon platí rovnako na všetkých poddaných.

Mal som kolegu ktorý dokázal vyťažiť TČ aj iných obyčajných vecí.

Do takýchto absurdít nás dotláčali ministri a ich podriadený a následne moji nadriadený
inspiring_merkle

Príspevok od používateľa inspiring_merkle »

to:ricinr - chceš mi povedať, že keď ti niekto vybieli záhradu tak ostaneš kľudný? Ak tetka chcela jednu slnečnicu tak mala otvoriť hubu opýtať sa ťa či jej jednu nedáš, ale tu ide o to, načo sa ja budem pýtať ja si rovno zoberiem a bozajte ma!!!
ricinr
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 15 years 10 months

Príspevok od používateľa ricinr »

To bola skutočne neznalá pani, ktorá si skutočne myslela, že ide o vtip a slnečnicu chcela do vázy či kde. Patrilo to poľnohospodárskemu družstvu. O ochrane svojho majetku mám svoju predstavu. Je jasné, že aj tá slnečnica niekomu patrila.
momentalne anonymny
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 20 years 11 months

Príspevok od používateľa momentalne anonymny »

mam pocit, ze petersson a ricinr hovoria jeden o koze a jeden o voze.
peterson
expert
Dátum registrácie: 16 years 1 month

Príspevok od používateľa peterson »

páni, zaujala ma polemika, ktorú tu viedol Panzer.

Chcem len poukázať na fakt, že Vaše úvahy o dokazovaní a štatistike sú len slabým odvarom proti tomu, čo vymyslel pánu prezident Spišiak. A síce nový hodnotiaci systém policajtov, ktorý sa práve začína spúšťať.

Ja mám obavu, že policajti budú kvoli plusovým bodom tlačení a nútení vyrábať také "objasnenia" a známych páchateľov, že to bude na hrane alebo za hranou zákona.
Kolegovia z ulice vedia o čom píšem...

Nový systém má údajne dotlačiť policajtov k vyplneniu všetkých koloniek služ.hlásenia- inak povedané- musia vyhľadávať veci, za ktoré nazbierajú plusové body do hodnotenia. (od pokút až po obviňovanie)
Palkove "jastraby" budú nič proti aktivitám, ktoré budú musieť hliadky robiť

(už si ťukajú na čelo aj maďari v uniforme... :roll: )
aris
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 17 years 1 month

Príspevok od používateľa aris »

Jej rómski spoluobyvatelia jej však oponovali: „Reči o kriminalite nie sú pravdivé," uviedol Marián Červeňák.

Čítajte viac: http://korzar.sme.sk/c/5707423/lipsic-s ... z1A5VH7iHL
inspiring_boyd

Príspevok od používateľa inspiring_boyd »

V preklade :
jasne treba nie zvysovat ale poslat ich seckych prec nech si tu uz mozme robit co chceme !

prečo mi to zacina pripomínať Kosovo ?
Napísať odpoveď

Návrat na "Udalosti"