Spisiak v Lampe
Spisiak v Lampe
Dnes 21:55 hod,tv joj+ mimoriadna Lampa so Spisiakom
- dirty harry
- častý prispievateľ
- Registered for: 16 years 11 months
- El Pistolero
- prispievateľ
- Registered for: 16 years
Hneď za tým by mali zaradiť film "Ještě větší blbec, než jsme doufali"
- dirty.harry
- častý prispievateľ
- Registered for: 15 years 8 months
-
inspiring_mclean
Ja som si doteraz o ňom myslel že nič moc, ale zdá sa že vie o čom hovorí, má chuť to urobiť a hlavne deklaruje že to robí pre občana. Konečne niekto kto sa aspoň tvári, že chce z polície urobiť službu pre občana, doteraz sa len poslilovali právomoci, dával sa policajtom pocit že oni sú tí "bohovia" a občania sú len otravní plebs čo mu nedovolia sa celý deň zadrbkávať na káve, s kamošmi a riešiť si vlastné kšefty a pod. Česť výnimkam samozrejme.
Otázka je ako to tých 21 400 policajtov príjme a či budú ochotní resp. schopní pochopiť čo sa od nich chce.
Otázka je ako to tých 21 400 policajtov príjme a či budú ochotní resp. schopní pochopiť čo sa od nich chce.
Ja narážam konkrétna na to, že rozprávali o rozvrátenosti polície, o dosadených protežantoch, no a hneď prvé čo urobili, dosadili si protežantov svojich, navyše s vianočným darčekom v podobne 3000€, niektorí sa cez noc stali z nuly tuším kapitánmi a obsadili riadiace funkcie, samozrejme nominanti KDH. Čo bude ďalej?
Reformy sa nerobia zo dna na den.Cas ukaze.S tym vianocnym odmenovanim s tebou suhlasim.Nie su vysledky,ziadne odmeny.A oni este ziadne vysledky nevykazali.KDH radsej ani nespominaj,maximalne ma to irituje,vid Durkovsky,Bielik.Byvaly primator mi skor pripomina Buscemiho zo serialu Imperium,mafia v Atlantic city,aj ked samozrejme hlavny protagonista serialu je mi omnoho sympatickejsi ako tento nesympaticky farizej,nastastie uz byvali primator.Inak davam do pozornosti tento skvely serial a vrelo odporucam.