Ze zakony vytvaraju lobingove skupiny, sledujuce svoje zaujmy, a ze zbytok "legislativcov" su ludia bez invencie a uradnici zalezeni vo svojich nerealnych svetoch!
Vsade su same zakazy, nariadenia, prikazy, peciatky, posudky, vazeni a certifikovani experti podla toho a toho zakona.... A pritom staci obalocka ... a expertovi mozete expertizu NADIKTOVAT
Takze v reale su vsetky tie zakony .... len pre chudakov, ktori platia dane, odvody, zase dane a zase odvody....
Kto sa moze cudovat, ze ludia so zdravym sedliackym rozumom (mozno aj jednoduchym) sa maju problem s tym stotoznit???Kolkokrat uz poculi skorumpovaneho politika, uradnika alebo ineho organa s usmevom prehlasit, ze "pri svojom rozhodnuti som neporusil zakon"???
Na druhej strane, ked sa ludia mali v referende vyjadrit za zlepsenie situacie ... NEPRISLI
Za nelegalne povazujem, ze si nejaky "expert" vypyta 2500 Evri za schvalenie tunelu v pivnici, aby tam mohol tipek strielat !!!
(v zivote by ma nenapadlo si take nieco budovat
Mimo temy, beriem. Ale uz ma nebavilo citat tie prestrelky o moralke ws. zakonoch.