Mladík zrazil dve školáčky,ani jedna z nich nehodu neprežila

správy o útoku alebo obrane so zbraňou
inspiring_kepler

Príspevok od používateľa inspiring_kepler »

Netreba fyzicky trestat ved to je jasne, kazdy mame nejake to dieta navyse preto aby ho takyto k**** mohol zabit. p****** pseudohumanisti . :evil: :evil: :evil:
Používateľov profilový obrázok
TURBIAK
častý prispievateľ
Registered for: 18 years 4 months
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa TURBIAK »

peterson : aby si zabil chodca staci ist aj 20km/h a menej, niekedy sa potknes na chodniku a zabijes sa 8)
inspiring_shamir

Príspevok od používateľa inspiring_shamir »

myslim, ze na takychto spratkov, by asi pomohla specialna liecba ako bola napr. vo filme "Mechanicky pomaranc". Dufam ze do konca zivota ho bude nahanat strach, ze kde si na neho pocka hasicske vozidlo. Lebo ja byt tym nestastnim otcom, tak az za cenu trestneho stihania by som ho asi dorazil. Vazne toto je velmi hrube zrno. Cudujem sa , ze mu hned na mieste nepomohol na druhy svet.
inspiring_mclean

Príspevok od používateľa inspiring_mclean »

v TV bolo že mu "hrozia" 2 - 5 rokov to je riadny shit za vraždu dvoch detí, v inom príspevku dostal nejaký idiot 11 rokov že za "cukríky a playstation " ošahával malých cigánov a fotil ich - nie je to na hlavu postavené ?
inspiring_kepler

Príspevok od používateľa inspiring_kepler »

Peto v tomto pripade mas moju plnu podporu.
inspiring_shamir

Príspevok od používateľa inspiring_shamir »

Bubo napísal:v TV bolo že mu "hrozia" 2 - 5 rokov to je riadny shit za vraždu dvoch detí, v inom príspevku dostal nejaký idiot 11 rokov že za "cukríky a playstation " ošahával malých cigánov a fotil ich - nie je to na hlavu postavené ?
zas bacha na vec, ono nikoho nechcem ochranovat, ale tato minca ma dve strany tiez.
Ak ti nahodou skoci do cesty niekedy nejaka babka a ty ju "vytapetujes" na asfalt ,tiez ti daju 2 az 5 rokov. A asi by sa ti nepacilo, keby o tebe kazali este aj v kostole a ziadali za nejaku nezodpovednu babku 15 az 20 rokov zalara.

tymto nechcem obhajovat toho vypatlanca, ale zakon plati.... teda by mal....platit pre vsetkych rovnako a to si treba uvedomit.

Podla mna by sa malo prihliadat na okolnosti. Tj babicka co sa plazi nieee prave predpisovo tesne pri ceste a ty ju zachytis nestastne pri rychlosti 50kmh, neni to iste ako ked dve deti zprasis zo sveta v obci rychlostou x krat vacsou ako je povolena 50ka.

ale aj tu je priklad ze sa to da zneuzivat vid pripad Zitny
Jack
moderátor
Registered for: 18 years 5 months

Príspevok od používateľa Jack »

Tony, rozumne píšeš. Aj ja tvrdím, že päť rokov za dva mladučké životy, ktoré vyhasli pre aroganciu, primitivizmus, asociálnosť nejakého sotva plnoletého skřeta je hrozne málo, ale zákon je zákon, mal by rovnako platiť pre každého. Ak máte pocit, že podobný grázli za volantom by mali fasovať trest ako za vraždu, alebo takmer ako za vraždu, máte možnosť rozprúdiť verejnú debatu, iniciovať petíciu (rád budem opäť zberať podpisy), naštartovať zmenu... Lebo najľahšie je nadávať na políciu, prokuratúru, súdy, či štát ako celok, ale tým dvom dievčatkám, ani desiatkam ďalších obetí to život nevráti a budúcim (potenciálnym) obetiam to život nezachráni.
duros
častý prispievateľ
Registered for: 17 years 9 months

Príspevok od používateľa duros »

som zvedavy, ci jeho sudenie bude take dosledne ako sudia pana Zitneho... ale prudko pochybujem... zajtra po tom uz ani pes nestekne...
luke
častý prispievateľ
Registered for: 18 years

Príspevok od používateľa luke »

a ako inak ako skusenym sudcom to chces riesit? nemozes to riesit ako matematiku, v zmysle, ze ak je sposobeny nasledok x tak trest je automaticky y.
wronski
prispievateľ
Registered for: 18 years 3 months

Príspevok od používateľa wronski »

:(
Naposledy upravil/-a wronski v 25 Jan 2011, 05:15, upravené celkom 2 krát.
telra
častý prispievateľ
Registered for: 15 years 8 months

Príspevok od používateľa telra »

grc je aj ta obalka
staci zmenit fotky ludi za harmana, trochu text, napis "Lipsic, zastav uz tych zabijakov!" moze ostat a obalka ako po DNV
TURBIAK
častý prispievateľ
Registered for: 18 years 4 months
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa TURBIAK »

ako uz predtym dvoch ludi zrazil ? ako to mam chapat?
gewehr
expert
Registered for: 21 years 4 months

Príspevok od používateľa gewehr »

Páni, nedajte sa strhnúť cielenou kampaňou, je to cielená hra.

citujem Nový čas: "Slováci: Lipšic. Zastav už tých zabijakov!"

a čo na to Pravda: http://spravy.pravda.sk/mladi-vodici-by ... domace_p58

Je to čistý hyenizmus. Využívať niečie nešťastie na vydolovanie výhodnej pozície k následným politickým krokom. Dúfam, že práve strelecká verejnosť sa nenechá strhnúť k emotívnym výlevom. Áno, auto, podobne ako zbrane nepatria do rúk všetkým. Pozor ale na to, kto a ako to chce upravovať.

Ja k tomu iba toľko, aby sme si uvedomili čo, kto a prečo chystá a kto bude ťahať za kratší koniec.
telra
častý prispievateľ
Registered for: 15 years 8 months

Príspevok od používateľa telra »

gewerh: suhlasim

dnes to prejde pre vodicov a zajtra bude lipsic vykrikovat: "aha, vodici musia mat psychotesty a sialeny strelci nie"........

cele mi to skor pride ako cielena kampan presadit
a) psychotesty - dostat nohu do dveri
b) odvratit pozornost od toho ze kludne soferoval napriek tomu ze uz predtym zrazil....PSYCHOTESTY
inspiring_mclean

Príspevok od používateľa inspiring_mclean »

ano už predtým zrazil dvoch ľudí - úmyselne na nejakej miestnej "veselke".

Mňa by skôr zaujimalo čo to má za rodičov, keď vychovali takéhoto dementa to za prvé a za druhé ako to že po odobratom VP, pokute za rýchlosť pri inej príležitosti ho tak rýchlo dostal znova späť. Plus nejaké vykrádačky a napadnutie, ako to že po tomto nebol vo väzbe ked je evidenté že kradol a napádal (viackrát).

Obávam sa že jemu nikdy poriadne nedockavke čo urobil, ryba smrdí od hlavy - myslím že jeho tata musí byť pre neho vzorom, inak by si snáď tatko s 19 ročným spratkom vedel dať rady ak by chcel nie ?
Napísať odpoveď

Návrat na "Udalosti"