Američané vykupují pistole GLOCK, vražednou zbraň z Arizony

správy o útoku alebo obrane so zbraňou
Používateľov profilový obrázok
Ja som
častý prispievateľ
Registered for: 16 years 3 months

Príspevok od používateľa Ja som »

Mam silny dojem ze aj keby snad boli americania o nieco sprostejsi, tak my ich v tom rychlostou svetla dobiehame. Druha vec je, ze debilov sa najde podla mna v kazdej krajine dost (resp mozno aj rovnako).

este edit: jak napisal Zoidberg, u nas sa po "udalostiach H" kupovali vo velkom modre "harmanovky", u nich sa kupuju mloky.
aris
častý prispievateľ
Registered for: 17 years 1 month

Príspevok od používateľa aris »

a aj u nich sa objavili nazory, ze treba (POZOR!) zakazat vsetky samonabijacie zbrane

ide o globalnu snahu odzbrojit ovcanov.
inspiring_kepler

Príspevok od používateľa inspiring_kepler »

"U těchto zbraní (Glock) tlak plynů posouvá náboje jako u samopalu (predpokladam, ze myslel SA vz58), ale mechanika spouště umožňuje střelbu pouze jednotlivými ranami."

No co dodat, jednoducho expert novinar :( .
dirty harry
častý prispievateľ
Registered for: 16 years 11 months

Príspevok od používateľa dirty harry »

Ja v tom nakupovaní trochu rozdieľ vidím, mlockom narobíš viac paseky ako s modrými slúchadlami, ta ně?
Čo sa sprostosti týka,za svojím si stojím, a to nie som nacionalista, ani Slovák. No sú isté veci z amerického sveta čo by som vedel s vďakou prijať, ale veľa ich nebude.
inspiring_mcnulty

Príspevok od používateľa inspiring_mcnulty »

Všetci ktorí máte G-čka a do nich 33r zásobníky ste podľa tej"nány pitomej" masový vrahovia :roll: :twisted: Rozdiel medzi USA a SK je ten, že kým oni ten "návrh obmedzenia" neschvália tak u nás to prejde :cry: :evil: Ak sa mýlim budem rád.
Napísať odpoveď

Návrat na "Udalosti"