Samonabíjacia guľovnica Browning BAR

eloquent_allen

Samonabíjacia guľovnica Browning BAR

Príspevok od používateľa eloquent_allen »

Kto mi poradí, rád by som sa dostal ku technickým informáciám o dlhej guľovej zbrani, samonabíjacia guľovnica Browning BAR, prípadne aké máte osobné skusenosti s touto zbraňou. Ďakujem
Používateľov profilový obrázok
lovec
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 20 years 8 months

Príspevok od používateľa lovec »

Pokial chces nieco taketo kupovat,doporucujem radsej Benelli Argo.Aby si nebol potom zbytocne sklamany...
inspiring_mendeleev

Príspevok od používateľa inspiring_mendeleev »

cenzúrované
Naposledy upravil/-a inspiring_mendeleev v 07 Apr 2008, 15:03, upravené celkom 1 krát.
eloquent_allen

Príspevok od používateľa eloquent_allen »

Porovnávaním parametrov medzi samonabíjacou guľovnicou Browning a Benelli som nenašiel výrazných rozdielov, obe zbrane sa mi vidia rovnocenné, myslím si , že je ťažke predstihnúť belgického výrobcu zbraní. Je to zbraň vyslovene na spoločné polovačky bez optiky, presnosť pri streľbe z posedu s primeranou optikou zatiaľ nemám vyskúšané.
Používateľov profilový obrázok
lovec
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 20 years 8 months

Príspevok od používateľa lovec »

Karol,tvoj nazor ti neberiem,moj je ale podlozeny niekolkorocnou praxou a skusenostami s vela typmi zbrani urcenych na polovanie.Benelli Argo je zo samonabijaciek najspolahlivejsia.BAR sa jej spolahlivostou nemoze rovnat,to iste plati pre Remington 7400 (vraj nova 7500 je uz konecne o nieco lepsia-uvidime).Mozes este vyberat zo Sauera303,Merkla a Heckler&Koch SLB.Tvoja veta o tom,ze len tazko predstihnut belg.vyrobcu zbrani ma utvrdzuje v nazore,ze sa v problematike az tak neorientujes-to nie v zlom.Browning je s polovnymi zbranami uz istu dobu pozadu,a to plati aj pre ich sportove dlhe zbrane.
Ak nechces lutovat-jedine Benelli.To je overeny fakt,ktory v katalogoch nenajdes.Vela zdaru pri vybere.
inspiring_bartik

Príspevok od používateľa inspiring_bartik »

Benelli <ARGO>

Obrázok

Obrázok

Výrobca: Benelli, Taliansko

Kaliber: .30-06 Sprg. 7x64,W 308,30.06 Spr.9,3x62,W 300 mag.

Zásobník: s kapacitou 2 alebo 4 náboje

Dĺžka hlavne: 51 cm

Celková dňlžka: 1060 mm

Váha: 3,25 kg

Obrázok
Naposledy upravil/-a inspiring_bartik v 24 Sep 2011, 08:21, upravené celkom 1 krát.
inspiring_bartik

Príspevok od používateľa inspiring_bartik »

Obrázok
Napísať odpoveď

Návrat na "Poľovné zbrane"