odkial si?mas zaujem zastrielat si z Walthra P99?som vlastnikom compacta ked ti to nevadi.daj vediet a mozme sa dohodnut kde a kedyConstantine napísal:Som síce pomerne neskúsený ale strelba ma velmi zaujala.
čital som fóra a zisťoval ktorá pištol má najlepšie referencie.
Tak som sa dočítal o K100 a Glock17 alebo G19. Tak som zašiel na strelnicu neďaleko môjho bydliska mali tam iba K100 a G17 tak som si požičal obidve a kúpil som si 200 nábojov. Tak na to že som z pištole strielal prvý krát mi to išlo docela dobre najprv som začal z G17. Celkovo sa mi G17 páči viac ako K100 G je lahší a pohodlnejší do ruky. K100 je a výzor super ale pre zelenáčov sa nehodí je veľmi kazová veľa krát sa mi stalo že sa náboj zasekol v hlavni. Moja Voľba by bol G17.
A chcel by som vás poprosiť neviete o nejakej strelnici v okolí BA kde by sa dal požičať Walther P99? ďakujem
Ako dokážete presne strielať s K100 ?
-
inspiring_euclid
-
inspiring_euclid
-
inspiring_euclid
Hej zle som sa vyjadril prázdna nábojnica sa zasekla v hlavni chybu som si uvedomil neskôr:) a bola to buď A alebo B bolo to na strelnici v ČastejMichal1 napísal:Aka verzia K100 to bola![]()
Vedsinov mavaju na strelniciach starsie verzie A,B no momentalne je uz E a ta slape ako hodinky!
Malo komu nesadne rukoved K100 do ruky, mas ju noc malu civelku?
To si ho ako ze vyrazal ci nebodaj vystrelil inym nabojom![]()
![]()
Asi si sa zle vyjadril
Hlavne si kup to co ti sedi viac.
- Michal1
- častý prispievateľ
- Dátum registrácie: 18 years 9 months
- Kontaktovať používateľa:
V Castej maju B seriu a vdake nej som sa zasa ja rozhodol ze si K100 kupim.
Ten nastrel co je na predchadzajucej strane som na nej pred rokom nastrielal a bez zavady.
Je to uz velmi stara a pouzivana zbran o ktoru sa tam min staraju narozdiel od G17, ktora je pomerne nova.
Ak si precitas tuto temu http://www.webforum.sk/viewtopic.php?t=501 tak vnej popisujem moj prvy zazitok s k100 a s prevadzkovatelom ktory tam toho casu pracoval.
Teraz je uz vo vyrobe verzia F co sa stou v Castej len tazko porovnava.
Treba si skusit tu.
Ten nastrel co je na predchadzajucej strane som na nej pred rokom nastrielal a bez zavady.
Je to uz velmi stara a pouzivana zbran o ktoru sa tam min staraju narozdiel od G17, ktora je pomerne nova.
Ak si precitas tuto temu http://www.webforum.sk/viewtopic.php?t=501 tak vnej popisujem moj prvy zazitok s k100 a s prevadzkovatelom ktory tam toho casu pracoval.
Teraz je uz vo vyrobe verzia F co sa stou v Castej len tazko porovnava.
Treba si skusit tu.
-
inspiring_euclid
-
inspiring_euclid
-
inspiring_euclid
-
inspiring_kepler
Sam som zakladal tuto temu a chcem sa velmi podakovat vsetkym ktori do nej uzitocne prispeli a chcem to cele zhrnut aj s mojej strany.
Mam K100 a na strielanie na strelnici je to naozaj vyborna zbran.
1. Zaklad je bezpecnost - sposobil som chyby ktore nastastie nikomu nic nesposobili ale mohli, lahko sa to pise ale nepodcenovat - PRVORADE za kazdych okolnosti. Aj na strelnici v smere strelby mozete niekoho nechtiac postrelit, ktori vedia o co ide chcel by som sa im touto cestou aj znovu ospravedlnit. Treba davat pozor lebo pred urobenim takychto zavaznych chyb nie je ziadna predtucha - len sa to stane a Vam zostanu len slzy pre plac a preto prosim davat stale pozor.
2. Mojou zakladnou chybou pri strielani bolo strhavanie. Prisiel som na to az ked som dal terc na vacsiu plochu a zistil ze mi to vsetko leti dolu do lava. Preto zo zaciatku doporucujem vacsie pozadie terca aby ste vedeli kam to vobec lieta. Spust treba stlacat bruskom ukazovaku a nie tam kde sa ukazovak "lame". Prst-ukazovak musi byt akoby nezavisly - jeho cinnost je stlacit len spust, nesmie menit pritom smerovanie pistole.
3. Strach,ocakavanie z vystrelu neskor prekonate - hlavne ked strielate bez sluchadiel - ale nedoporucujem, bolia z toho usi i ked sam tak strielam.
4. Strela vyleti tam kam smeruje zbran v momente vystrelu.
Efekt "kopania" sa dostavi, ked uz je strela davno prec z hlavne.
To znamena ze "kopanie" uz nemeni smer letu strely.
Videl som rozne videa a vyskusal osobne v lavej ruke.
Kamarat sa smial, ze ako mi trha zbran s v ruke, ale ked uvidel terc tak nic nepovedal. Samozrejme z toho vyplyva vacsi rozdiel medzi dvoma ranami koli zmene mierenia a znovu ustalenia zbrane-mieridiel na ciel.
Zakon akcie-reakcie tu samozrejme plati, ale prvu narazovu ranu "chyta" zaver a hlaven a az potom ruka strelca ale to je uz strela davno prec z hlavne. Tym chcem len povedat ze uchop je naozaj vec kazdeho osobne.
Dolezite je aby vedel v spravnej chvili pri kolisani zbrane stlacit spust bez toho aby v tej chvily zmenil smerovanie zbrane - moj osobny nazor.
5. Ak trenujete aj "dynamicky presun" po strelnici pocas strelby pozor na odrazy striel. Nejake okuliare by v tej chvily mali byt samozrejmostou.
A nejake to heslo na zaver.
Uz letiaca strela nepozna ani priatela ani majitela, pod kontrolou ju mate len do momentu vystrelu.
Mam K100 a na strielanie na strelnici je to naozaj vyborna zbran.
1. Zaklad je bezpecnost - sposobil som chyby ktore nastastie nikomu nic nesposobili ale mohli, lahko sa to pise ale nepodcenovat - PRVORADE za kazdych okolnosti. Aj na strelnici v smere strelby mozete niekoho nechtiac postrelit, ktori vedia o co ide chcel by som sa im touto cestou aj znovu ospravedlnit. Treba davat pozor lebo pred urobenim takychto zavaznych chyb nie je ziadna predtucha - len sa to stane a Vam zostanu len slzy pre plac a preto prosim davat stale pozor.
2. Mojou zakladnou chybou pri strielani bolo strhavanie. Prisiel som na to az ked som dal terc na vacsiu plochu a zistil ze mi to vsetko leti dolu do lava. Preto zo zaciatku doporucujem vacsie pozadie terca aby ste vedeli kam to vobec lieta. Spust treba stlacat bruskom ukazovaku a nie tam kde sa ukazovak "lame". Prst-ukazovak musi byt akoby nezavisly - jeho cinnost je stlacit len spust, nesmie menit pritom smerovanie pistole.
3. Strach,ocakavanie z vystrelu neskor prekonate - hlavne ked strielate bez sluchadiel - ale nedoporucujem, bolia z toho usi i ked sam tak strielam.
4. Strela vyleti tam kam smeruje zbran v momente vystrelu.
Efekt "kopania" sa dostavi, ked uz je strela davno prec z hlavne.
To znamena ze "kopanie" uz nemeni smer letu strely.
Videl som rozne videa a vyskusal osobne v lavej ruke.
Kamarat sa smial, ze ako mi trha zbran s v ruke, ale ked uvidel terc tak nic nepovedal. Samozrejme z toho vyplyva vacsi rozdiel medzi dvoma ranami koli zmene mierenia a znovu ustalenia zbrane-mieridiel na ciel.
Zakon akcie-reakcie tu samozrejme plati, ale prvu narazovu ranu "chyta" zaver a hlaven a az potom ruka strelca ale to je uz strela davno prec z hlavne. Tym chcem len povedat ze uchop je naozaj vec kazdeho osobne.
Dolezite je aby vedel v spravnej chvili pri kolisani zbrane stlacit spust bez toho aby v tej chvily zmenil smerovanie zbrane - moj osobny nazor.
5. Ak trenujete aj "dynamicky presun" po strelnici pocas strelby pozor na odrazy striel. Nejake okuliare by v tej chvily mali byt samozrejmostou.
A nejake to heslo na zaver.
Uz letiaca strela nepozna ani priatela ani majitela, pod kontrolou ju mate len do momentu vystrelu.
-
inspiring_banzai