Ako dokážete presne strielať s K100 ?

Používateľov profilový obrázok
wronski
prispievateľ
Dátum registrácie: 18 years 3 months

Príspevok od používateľa wronski »

Constantine napísal:Som síce pomerne neskúsený ale strelba ma velmi zaujala.
čital som fóra a zisťoval ktorá pištol má najlepšie referencie.
Tak som sa dočítal o K100 a Glock17 alebo G19. Tak som zašiel na strelnicu neďaleko môjho bydliska mali tam iba K100 a G17 tak som si požičal obidve a kúpil som si 200 nábojov. Tak na to že som z pištole strielal prvý krát mi to išlo docela dobre najprv som začal z G17. Celkovo sa mi G17 páči viac ako K100 G je lahší a pohodlnejší do ruky. K100 je a výzor super ale pre zelenáčov sa nehodí je veľmi kazová veľa krát sa mi stalo že sa náboj zasekol v hlavni. Moja Voľba by bol G17.

A chcel by som vás poprosiť neviete o nejakej strelnici v okolí BA kde by sa dal požičať Walther P99? ďakujem
odkial si?mas zaujem zastrielat si z Walthra P99?som vlastnikom compacta ked ti to nevadi.daj vediet a mozme sa dohodnut kde a kedy
igoros
moderátor
Dátum registrácie: 19 years 3 months

Príspevok od používateľa igoros »

Michal1 napísal: momentalne je uz E a ta slape ako hodinky!
podla mojich informacii uz bezi F-kova seria
Ja mam E-ckovu, kupenu 10/2007, bez problemov
inspiring_euclid

Príspevok od používateľa inspiring_euclid »

omluvam sa .. chyba v pisani .. :?
naboj sa nezasekol v hlavni .. naboj vosiel do hlane a zasekla sa prazdna nabojnica "opustajuca" v zavere..
bolo to z A,alebo B serie,ktoru maju na strelnici v Častej .. :oops:
inspiring_euclid

MarekZ napísal:Constantine: ...ze sa naboj zasekol v hlavni?? :shock:

To hadam nie...
Zle som to napísal už som to opravil náboj vystrelil ale prázdna nábojnica ostala v hlavni
inspiring_euclid

Michal1 napísal:Aka verzia K100 to bola :?:
Vedsinov mavaju na strelniciach starsie verzie A,B no momentalne je uz E a ta slape ako hodinky!
Malo komu nesadne rukoved K100 do ruky, mas ju noc malu civelku?

To si ho ako ze vyrazal ci nebodaj vystrelil inym nabojom :?: :shock:

Asi si sa zle vyjadril :?:

Hlavne si kup to co ti sedi viac.
Hej zle som sa vyjadril prázdna nábojnica sa zasekla v hlavni chybu som si uvedomil neskôr:) a bola to buď A alebo B bolo to na strelnici v Častej
Michal1
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 18 years 9 months
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Michal1 »

V Castej maju B seriu a vdake nej som sa zasa ja rozhodol ze si K100 kupim.
Ten nastrel co je na predchadzajucej strane som na nej pred rokom nastrielal a bez zavady.

Je to uz velmi stara a pouzivana zbran o ktoru sa tam min staraju narozdiel od G17, ktora je pomerne nova.

Ak si precitas tuto temu http://www.webforum.sk/viewtopic.php?t=501 tak vnej popisujem moj prvy zazitok s k100 a s prevadzkovatelom ktory tam toho casu pracoval.

Teraz je uz vo vyrobe verzia F co sa stou v Castej len tazko porovnava.
Treba si skusit tu.
inspiring_euclid

Ok a stou F sériou nevieš o nejakej strelnici Kde by ju mali k dispozícií alebo aspoň E-čkovú?
igoros
moderátor
Dátum registrácie: 19 years 3 months

Príspevok od používateľa igoros »

Constantine odkial si? Ja mam E-ckovu seriu, som zo Sale, ale chodim strielat aj do BA.
Michal1
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 18 years 9 months
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Michal1 »

Najblizsie mozes vidiet kacky v akcii v Ziline na Slovensko - Polskej lige.

Tj. 16.8.2008
inspiring_euclid

Michal1 napísal:Najblizsie mozes vidiet kacky v akcii v Ziline na Slovensko - Polskej lige.

Tj. 16.8.2008
Ok dík pojdem sa tam pozrieť:)
inspiring_euclid

igoros napísal:Constantine odkial si? Ja mam E-ckovu seriu, som zo Sale, ale chodim strielat aj do BA.
Písal som ti ohladom tohoto PM ale neodpísal si
inspiring_kepler

Príspevok od používateľa inspiring_kepler »

Sam som zakladal tuto temu a chcem sa velmi podakovat vsetkym ktori do nej uzitocne prispeli a chcem to cele zhrnut aj s mojej strany.
Mam K100 a na strielanie na strelnici je to naozaj vyborna zbran.

1. Zaklad je bezpecnost - sposobil som chyby ktore nastastie nikomu nic nesposobili ale mohli, lahko sa to pise ale nepodcenovat - PRVORADE za kazdych okolnosti. Aj na strelnici v smere strelby mozete niekoho nechtiac postrelit, ktori vedia o co ide chcel by som sa im touto cestou aj znovu ospravedlnit. Treba davat pozor lebo pred urobenim takychto zavaznych chyb nie je ziadna predtucha - len sa to stane a Vam zostanu len slzy pre plac a preto prosim davat stale pozor.

2. Mojou zakladnou chybou pri strielani bolo strhavanie. Prisiel som na to az ked som dal terc na vacsiu plochu a zistil ze mi to vsetko leti dolu do lava. Preto zo zaciatku doporucujem vacsie pozadie terca aby ste vedeli kam to vobec lieta. Spust treba stlacat bruskom ukazovaku a nie tam kde sa ukazovak "lame". Prst-ukazovak musi byt akoby nezavisly - jeho cinnost je stlacit len spust, nesmie menit pritom smerovanie pistole.

3. Strach,ocakavanie z vystrelu neskor prekonate - hlavne ked strielate bez sluchadiel - ale nedoporucujem, bolia z toho usi i ked sam tak strielam.

4. Strela vyleti tam kam smeruje zbran v momente vystrelu.
Efekt "kopania" sa dostavi, ked uz je strela davno prec z hlavne.
To znamena ze "kopanie" uz nemeni smer letu strely.
Videl som rozne videa a vyskusal osobne v lavej ruke.
Kamarat sa smial, ze ako mi trha zbran s v ruke, ale ked uvidel terc tak nic nepovedal. Samozrejme z toho vyplyva vacsi rozdiel medzi dvoma ranami koli zmene mierenia a znovu ustalenia zbrane-mieridiel na ciel.
Zakon akcie-reakcie tu samozrejme plati, ale prvu narazovu ranu "chyta" zaver a hlaven a az potom ruka strelca ale to je uz strela davno prec z hlavne. Tym chcem len povedat ze uchop je naozaj vec kazdeho osobne.
Dolezite je aby vedel v spravnej chvili pri kolisani zbrane stlacit spust bez toho aby v tej chvily zmenil smerovanie zbrane - moj osobny nazor.

5. Ak trenujete aj "dynamicky presun" po strelnici pocas strelby pozor na odrazy striel. Nejake okuliare by v tej chvily mali byt samozrejmostou.

A nejake to heslo na zaver.

Uz letiaca strela nepozna ani priatela ani majitela, pod kontrolou ju mate len do momentu vystrelu.
inspiring_banzai

Príspevok od používateľa inspiring_banzai »

Ohľadom chráničov na uši. Skús obyčajnú vatu, my to užívame ked režeme drevo na cirkulárke. ja ti neviem ako to bude tlmiť výstrel ale aspoň ta to neoberie skoro ani o cent.
3500korun
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 15 years 5 months

Príspevok od používateľa 3500korun »

Môj narodeninový darček ma teší hneď od začiatku, bol som dnes prvý krát na strelnici s mojou P1, a zatiaľ som nadmieru spokojný. :)
Vzdialenosť cca 20m, porovnával som ju s Glock 19, mne osobne lepšie sedí Kačena ako je vidno aj na nástrele.

Obrázok
inspiring_kepler

Príspevok od používateľa inspiring_kepler »

Uff, to vies celkom dobre strielat na 20 metrov s G19 :shock:
Napísať odpoveď

Návrat na "Grand Power"