Asociacia Presnej Strelby SR (APSS)

millos
prispievateľ
Registered for: 14 years 7 months

Príspevok od používateľa millos »

Vaclave, buduci rok si dame do povinnej vybavy asi prenosny altanok. Mokry som bol vsade. Ten "trening" po 19.00hod na DPS-ke bol intenzivny.Na minulom kilaku si to zanedbal a preto sa ti nedarilo. Ale teraz po piatku sme asi viaceri vysporiadani s whisky na dlhsiu dobu. Fuj alkohol. Igorovi davame funkciu "Dramaturg nocnej zabavy". Ozvali sa mi aj ti Holandania, vraj sa citili dobre, a buduci rok chcu prist na kazdy kilak.
Používateľov profilový obrázok
onevan
prispievateľ
Registered for: 16 years 9 months

Príspevok od používateľa onevan »

Jo vypadá to tak, že ušlechtile spálený obilí mi zostřilo zrak a zpevnilo ruku, i když jsem se cítil teda úplně opačně :-)
Kall
prispievateľ
Registered for: 22 years 2 months

Príspevok od používateľa Kall »

vy ale naděláte, já byl ze čtvrtka po noční, a na sobotu spal 1 hodinu.
Fakt je, že blbě mi nebylo.
lovec
častý prispievateľ
Registered for: 20 years 8 months

Príspevok od používateľa lovec »

millos napísal:.... Fuj alkohol.....
:twisted: A to si si minule bral na paskal sniper68, ze ako je on na tom s vydrzou :mrgreen:
Kazdopadne iskra, ktora iniciovala cely ten skvely vecer, bola nadobka s napisom Big Peat, alias priskocne od Steyr_H5. :wink: 8) No a ostatne uz islo tak nejak samo, Vaclavovi partaci, nasa skupinka, pohodovi Holandania....a vsetci, ktori sme tam spolocne pobudli.

Na preteky samotne som rano isiel s vedomim, ze pravdepodobne nebudem strielat, obe zbrane som mal dokonale ciste a nemal som naladu na ich tahanie v pieskovo-dazdovej emulzii. Na Memorial sa vsak chodi spominat a strielat (nie vypisovat piiiitchoviny po nete). Myslim, ze sme si zastrielali vsetci, ja osobne som bol velmi spokojny s novym kverom (je potreba este par drobnosti doladit, ale je radost z toho strielat), aj napriek tomu, ze stara dobra tristovka isla ako motorova pila a len dve-tri moje zavahania ju delili od plneho skore. Ivo vyhral po zasluhe, so sniperom68 sme si sportovo podelili druhe a tretie miesto. Millos si aspon dobre zanadaval :lol: (Mimochodom - tento pocasim vynuteny typ sutaze bol zaujimavy aj tym, ze nedal v sobotu priestor na spekulacie v priebehu strelby).

Takisto sa tesim na buduce podujatie, dufam, ze uz nebude chybat Hroch a Gunslinger.
millos
prispievateľ

Veru tak Lovec...bol to skvely vecer, panovala tam vyborna nalada, pekne ukoncenie kilometra za 2014...Sniper68 to nepodcenil a prisiel radsej v sobotu, a ten jeho pohlad na nas po nocnej konzumacii produktov z chmelu, ovocia a obilnin mu zavidim. Ale nam bolo blbo. Nevadi. Moje nadavanie bolo opodstatnene, ale mal som hresit blbec len a len na seba, kopol som sa pri klikani od zaciatku o 10 klikov, az pri 700m zbadal Jardo S. ze mi to "strili pul metru pod gong"...preto uz sa bude flamovat pred sutazou pomenej. Cas ukaze.
Ale to tvoje Sendero veruze spievalo...darmo Remington. :wink: To bude tou "neodbornou" robotou nasho puskara. Aj druha flinta vyzera vyborne...Sveto ma chrobaka v hlave.
Steyr_H5
častý prispievateľ
Registered for: 12 years 9 months

Príspevok od používateľa Steyr_H5 »

Som rad ze chutilo aj ked tvare niektorych kostovacov stali zato. :mrgreen:

Ja som podcenil ten dazd a hlavne odev, tak to aj dopadlo, z nosa mam niagaru a to som ani nepockal na koniec. Este si flintou na seba zvykame ale bude to dobre :twisted:

Prijemny vecer, fajn parta, radost zopakovat.
lovec
častý prispievateľ
Registered for: 20 years 8 months

Príspevok od používateľa lovec »

Steyr_H5 napísal:Som rad ze chutilo aj ked tvare niektorych kostovacov stali zato. :mrgreen:
Napr. isty pan Ch., hehehe :mrgreen: Material to bol vyborny, dakujem za prakticke predvedenie. Spolu s vecerou to sadlo perfektne, rano bez problemov. Holt, kvalita sa pozna aj na druhy den.
inspiring_liskov

Príspevok od používateľa inspiring_liskov »

oo pani maju radi raselinu ?? kajsmentke ... :)
inspiring_meninsky

Príspevok od používateľa inspiring_meninsky »

Ahoj šniperi a šniperky

Dal som na Web propozície na dps 22.11.2014. Bude to ako klasické dps , budúcu sezónu meníme terče a niečo pomeníme.
Dúfam že nám vyjde počasie . Výsledky z kiláku sa mi ešte do rúk nedostali.

Hroch
AKI
expert
Registered for: 22 years 8 months

Príspevok od používateľa AKI »

Na kilaku je rano krasne vidiet akym "meditaciam" sa kto v noci venoval. :mrgreen:
Onevan si tam uzival svoj prvy blow job od susedovej ustovky. :lol: Este teraz ma iste zdeformovanu tvar.
Rozhodol som sa tiez osadit take nieco. Vyzera zo cool.

Inak bolo krasne pocasie a mohol si kazdy vyskusat odolnost svojho vybavenia proti dazdu... Svoje veci som mal cely tyzden rozlozene po garazi aby sa to uschlo.

Sutaz len na kovaky bola super. Tam sa ukaze kto je aky strelec. Pekne bez nastrelu a moznosti spekulovania.
Kall
prispievateľ
Registered for: 22 years 2 months

Príspevok od používateľa Kall »

na střelnici neexistuje špatný počasí, je jen špatně oblečenej střelec.
sniper68
prispievateľ
Registered for: 17 years 2 months

Príspevok od používateľa sniper68 »

AKI - mas na mysli moju brzdicku? :)
....Neviem preco, ale vzdy po vystrele, su prve slova "vedlaleziaceho" K**va!
Nie, sorry pani. Ospavedlnujem sa. Ale funguje uplne super, akoby si strielal s 308...
millos
prispievateľ

Rasto, napadloma toto: Onevan a Svato by mali lezat na sutazi pri tebe povinne. Ako satisfakcia za tie ich "romanticke CHRAPACIE prebdene noci".
AKI
expert
Registered for: 22 years 8 months

Príspevok od používateľa AKI »

sniper68 jo myslel. Presne taku si urobim. Niet nad dobrych susedov.... :roll:
sniper68
prispievateľ
Registered for: 17 years 2 months

Príspevok od používateľa sniper68 »

Chces vykres alebo 3D model???
Napísať odpoveď