Grand Power obvinil Kaliňáka z ohovárania
MrBlu
už som to sem napísal - NIč by sa nestalo. vo výrobe su 3 ludia na pozícii konštrukter/programator, takže výroba aj predaj už beží mimo mna.
ja sa venujem akurat PR a sem tam spekulujem nad novinkami, aj ked su v šufliku, bo ich zatial nepotrebujeme davat do serie- aj bez nich fičíme na 3 smeny
už som to sem napísal - NIč by sa nestalo. vo výrobe su 3 ludia na pozícii konštrukter/programator, takže výroba aj predaj už beží mimo mna.
ja sa venujem akurat PR a sem tam spekulujem nad novinkami, aj ked su v šufliku, bo ich zatial nepotrebujeme davat do serie- aj bez nich fičíme na 3 smeny
-
inspiring_payne
-
inspiring_kepler
-
inspiring_payne
peterson: Ja sa tiez potesim nieco inemu ako tie nase 82, len som pocul info, ze prezbrojenie moze este par rokov trvat. Taktiez ma nepotesila informacia, je novy riaditel vraj nechce podpisovat sukromne zbrane do sluzby, aj ked je nato platny pokyn od byvaleho riaditela. Cize G19 by som nemal brat do sluzby.
-
inspiring_payne
Ano, je to mozne, musi splnat napr. 9mm Luger a aspon 12 nabojov v zasobniku, potom to podpisu tusim dvaja riaditelia na OR PZ a KR PZ a potom mala skuska na PPU a da sa. Ale nepodpisuju to vraj, neviem preco. V mojom pripade uniformu nenosim a Gcko sa nosi pod trickom ci bundou lepsie ako 82. Mali by byt radi, ze clovek si kupi za vlastne pistol, puzdro, naboje a zbran je spolahliva, ale je to asi u nich opacne
-
inspiring_kepler
-
inspiring_payne
Kaliňák vydal nariadenie, ktorým sa povolilo používanie súkromných zbraní príslušníkom PZ v službe. Urobil to z dôvodu, že rezort finančne nezvládne prezbrojenie v krátkom časovom slede. A preto umožnili používanie súkromných zbraní.
Medzi schválené značky zaradili: CZ, Glock, HK, Sig, Springfield, Colt, Walther a ešte tuším dve značky.
Povolenie dáva príslušný okresný alebo krajský riaditel.
Realita je taká, že niekde na Slovensku to povolili, kto si požiadal, niekde len kriminálke a niekde NIKOMU NIČ !
Holt iný kraj iný mrav.
Ale to som už mimo tému.
Medzi schválené značky zaradili: CZ, Glock, HK, Sig, Springfield, Colt, Walther a ešte tuším dve značky.
Povolenie dáva príslušný okresný alebo krajský riaditel.
Realita je taká, že niekde na Slovensku to povolili, kto si požiadal, niekde len kriminálke a niekde NIKOMU NIČ !
Holt iný kraj iný mrav.
Ale to som už mimo tému.
Uf, popísali ste tu toho už dosť, možno budem opakovať niekoho slová, ale neviem si predstaviť, ako by bola schopná firma GP dodať na objednávku 15-20 000 kusov zbraní. Na jeden termín by to zrejme nebolo, možno ani na dva, alebo sa mýlim?
Ďalšia vec je servis. Prístup k zákazníkovi je na vysokej úrovni, ale pre mňa je nepredstaviteľné, že nová fungl nová zbraň nefunguje a treba ju dolaďovať. Nehovorím o starých sériach, ale nedávno tu chalan z fóra mal problémy s novou kačkou, taktiež na fóre GP som čítal o problémoch s novou K22 a podobne..
Ďalšia vec je servis. Prístup k zákazníkovi je na vysokej úrovni, ale pre mňa je nepredstaviteľné, že nová fungl nová zbraň nefunguje a treba ju dolaďovať. Nehovorím o starých sériach, ale nedávno tu chalan z fóra mal problémy s novou kačkou, taktiež na fóre GP som čítal o problémoch s novou K22 a podobne..
-
inspiring_kepler
TomasARN mna to zaujalo skor z pravneho hladiska ze stat pouziva vyzbroj sukromnej osoby. Ci mas povinnost napriklad poskytnut svoju sukr.zbran kolegovi ak sa jeho pokazi alebo poskodi.
Ber to cisto iba ako taku vrtaciu uvahu ci by to sedelo aj pravne keby sa ide az do podrobnosti. Je mi jasne, ze Glock-u sa nic nevyrovna.
Ber to cisto iba ako taku vrtaciu uvahu ci by to sedelo aj pravne keby sa ide az do podrobnosti. Je mi jasne, ze Glock-u sa nic nevyrovna.