Lupara

Používateľov profilový obrázok
lovec
častý prispievateľ
Registered for: 20 years 9 months

Príspevok od používateľa lovec »

A co s redaktorkom, kontaktoval si ho? Som zvedavy, ci vobec zareaguje. To, ze by zverejnil reportaz, kde by znegoval tie sracky co vypustil, v to je asi dost tazke dufat.....ci?
R
častý prispievateľ
Registered for: 18 years 1 month

Príspevok od používateľa R »

Peterson: diskutoval si s tým znalcom čo mu vlastne na lupare prípadne jej nosení vadí alebo sa len na diaľku doťahujete ? môžme aj cez ss...
aparapi
častý prispievateľ
Registered for: 12 years 3 months

Príspevok od používateľa aparapi »

:arrow: Tá reportáž bola diletantská až to bolelo, tak mi napadla taká myšlienka :twisted: Čo keby sme viacerí napísali panáčikovi do redakcie e-mail a slušne mu vysvetlili rozdiel medzi ZP sk. B a zbraňou kate. B, aký ZP človek potrebuje, aby mohol zbraň nosiť (nie, B to nie je) + ohľadom "nebezpečných" brokov to, čo napísal Peterson v poslednom príspevku?
Myslíte, že je to dobrý nápad, alebo by sa to mohlo zvrtnúť proti nám? :?:
vanto
častý prispievateľ
Registered for: 15 years 8 months

Príspevok od používateľa vanto »

Jeden znami pracuje v TV JOJ, pozna moderatorov aj z krimi novin. Neraz som sa stazoval na to co sam stvaraju, nech im nieco odkaze. Povedal mi, ze im je to absolutne jedno a odporucil mi jednoducho tuto televiziu radsej vobec nesledovat. A taktiez velmi ppochvalne sa nevyjadril o urovni spravodajstva a tamojsich zurnalistov . Nie je zaujem tam davat veci na pravu mieru, je to bulvarna TV.
peterson
expert
Registered for: 16 years 1 month

Príspevok od používateľa peterson »

lovec napísal:A co s redaktorkom, kontaktoval si ho? Som zvedavy, ci vobec zareaguje. To, ze by zverejnil reportaz, kde by znegoval tie sracky co vypustil, v to je asi dost tazke dufat.....ci?
mám to v pláne, len mám teraz dosť inej roboty. Počítam, že redaktorko zahrá mrtveho brouka ako jeho mentor. Ten je tiež dnes ticho ako ...vno pod lopúchom a to som mu napísal peknú esej
lubor
prispievateľ
Registered for: 16 years 8 months
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa lubor »

Ta reportaz bola okato ucelova, spravodajstvo je skor na odreagovanie obyvatelsva od skutocnych problemov. Najviac ma vytaca David Mimra, stale trepe po cesky a aby som spekuloval o akom mesiaci hovori. Akoby nebolo dost nezamestnanych slovakov, keby sa aspon snazil po slovensky ale on nie. Rad by som vedel ci maju v cechach redaktora co vravi po slovensky.
J.V. sa zapredal pre kratku reklamu v TN, jeho prispevok by som ocakaval z uplne ineho uhla a nerobil zo zbrani strasiaka.
inspiring_liskov

Príspevok od používateľa inspiring_liskov »

dnes som asi hodinu hovoril s Jozom V. o tej vcerajsej reportazi.

Realita je trosku inde ako to vyznelo z toho zostrihaneho prispevku v TV , ale to je uz trosku jedno...

Myslim, ze po vcerajsku sa uz Jozo tak skoro pre TV Hnoj vyjadrovat nebude
skemro
častý prispievateľ
Registered for: 20 years 9 months

Príspevok od používateľa skemro »

Hoci co povies, tak si to zostrihaju ako je im vhodne.
vanto
častý prispievateľ

Aky bol teda zmysel tej reportaze ak to bolo myslene inak?
inspiring_liskov

zmysel reportaze nekomentujem, nedokazem sa dostat na mentalnu uroven redaktora Migala
len otazky a vstupne info s ktorymi za Jozom prisli nekorespondovali s problemom ktory tu rozoberame
vanto
častý prispievateľ

Dik za info, to meni cely moj pohlad na vec. Tomu panovi som ukrivdil v jednom mojom predoslom prispevku. Nuz je to pekna ukazka toho ako ucelovo zostrihane zabery dokazu vykonstruovat a hlavne nanutit neznalemu cloveku zelany pohlad na vec a taktiez urobit zo znaleho cloveka hlupaka. Dobre vediet, ze od Tv hnoj sa nic seriozne cakat neda, bohuzial.
inspiring_liskov

len ilustracia : redaktor tvrdil, ze lupara je strasna vrazedna zabijacka zbran

JV mu mimo zaber vysvetloval, ze brokova dvojka bola primarne vyrobena na strielanie na zajace/bazanty a konstrukcne nema riesene poistky ako bezne pistole, u ktorych sa predpoklada nosenie nabitej zbrane na opasku
potom povedal vetu "ze moze byt nebezpecna aj pre svojho majitela" a ta sla do vysielania atd....
peterson
expert

redaktor a balistický Guru splynuli v jeden suterén.
JV rád navštívim osobne aj s tou "sicílčankou" a podebatím. Ja som otvorený dialógu a argumentom.
Steyr_H5
častý prispievateľ
Registered for: 12 years 9 months

Príspevok od používateľa Steyr_H5 »

Asi riesime neriesitelne, tv hnoj, novy cas, ... je bulvar, ludia co tam robia si zaraju na chleba tak ako vedia a ako im chlebodarci umoznia. Neobhajujem ich. Vsetko zle je na nieco dobre, s kazdeho hnoja moze porast nieco pekne. Problem je v mienkotvornosti toho media alebo inak kolko a kto TV JOJ a pod. sleduje. Najvetcsi bic na nevzdelanost je strach a to je struna bulvaru. Robme velke bububu a ludia sa budu bat, budu nas pocuvat, BUDU PLATIT ZA NAS PLATOK, ... Ked sa sveobecna obec prestane bat zbrani, prestane aj riesit aj ich problematiku. Priznajme si, je tu vela fandov ale malo osvety. Volakedy sa ludia bali atramentu lebo nevedeli citat a pisat ale preto ho nezakazali ani nezatratili. Ak sa PRO GUN obec nezjednoti, bude to mat dalekonasiahle nasledky. Netreba nam lokalne Cecilky a podobne zakomplexovane, alkohoizmom ovplynene osoby. "Precedent" je tu, tesme sa s toho (aj ked nemame precedentny system) ale nespime. Nasim najvescim nepriatelom nieje EU uradnicka Cecilka ci zakomplexovany znalec z oboru zbrani, nasim najvecsim nepriatelom je strach. Strach tych co zbrane nemaju a nepotrebuju. Strach z neznama a hlavne zo SMRTIACEJ VECI. Co by redaktor odvysiela kedy 60-80% SK populacie bolo edukovanych v zbranovej problematike? Asi nic. Zhola nic. Viem ze to unas a hned nieje mozne ale ani Rim nebol za tyzden. Odkedy mam ZP, a ze ho mam kratko, neprejde mesiac kedy by som aspon 2-3krat nemusel odpovedat ze na co mi je. 90% debat konci pozitivne a s chutou to vyskusat. Na zaciatku kazdej debaty som bol za satanasa. Zbavme ludi strachu zo zbrani a nebudeme musiet riesit malomestiacke handrkovacky o luparach a podobne.
peterson
expert

pravdu vravíš. Len zasmradili a postupne to vyprchá.
Napísať odpoveď

Návrat na "Zákon o zbraniach"