Strelnice v Bratislave

Xader
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 18 years 5 months

Príspevok od používateľa Xader »

Uz sme sa aj dohadovali. Pravdepodobne o 2 tyzdne cez vikend ZOHOR :wink:
scar
prispievateľ
Dátum registrácie: 17 years 2 months

Príspevok od používateľa scar »

moze byt....ak nebude ina roboticka :D
inspiring_wright

Príspevok od používateľa inspiring_wright »

aj by som pridal pokal dotoho nic nepride
Používateľov profilový obrázok
maros15
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 17 years 10 months

Príspevok od používateľa maros15 »

Dufam,ze nepride a pridas sa :D
inspiring_liskov

Príspevok od používateľa inspiring_liskov »

Xader napísal:Dnes sme sa v CC trochu pobavili...tu je video:

http://www.youtube.com/watch?v=TPUnjSHnIXw
kedy ste prisli? ja som sa motal pri pulte tesne po 16 a nejako sme sa minuli
C08R4
častý prispievateľ

Príspevok od používateľa C08R4 »

Ja som tam bol uz 15:40 a pukal som :). Kolegovci prisli tiez okolo 16:00. Naozaj bola sranda vcera a video je tiez pekne :wink:
Pena
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 17 years 1 month

Príspevok od používateľa Pena »

28.3.2009 o 8.00 začína na strelnici SAV BA pretek z veľkorážnej pištole. Strieľa sa na tri typy terča na 25m a štartovné je 5,-Eur. Kto má chuť sa porovnať s druhými je vítaný. :idea:
Xader
častý prispievateľ

o ake typy tercov pojde ? myslim velkostne ? a co to bude ? kruhy ? kolko pokusov na ktory ?
Pena
častý prispievateľ

Bude sa jednať o zelený terč, papagáj a terč postavy. Malo by sa strielať po 10 rán na každý. Bližšie info na http://www.ssksav.sk/.
Xader
častý prispievateľ

Caute chalani. 21.04.2009 idem zasa na strelnicu sem k nam okolo obeda s remingtonom, ale prevetram aj Glocika nech mu nie je smutno :D , takze kto mate zaujem sa pridat budem rad....... COBRA, maros15 ? :roll: :wink:
C08R4
častý prispievateľ

Strelnica SAV BA. Chcel by som si ist tam zastrielat na popre. Mam to kusok od roboty. Zaujimala by ma cena, otváracie hodiny, lebo na stranke, skoro nic nemaju.
Pena
častý prispievateľ

C08R4: Môžeš prísť každý utorok a vo štvrtok od cca 18.00. Vtedy by už mali byť popre k dispozícií. Cena je v tom čase 7,-Eur na hodinu. Po 19.00 je cena 7,-Eur za hodinu a osobu plus 10,-Eur na hodinu delené počtom strieľajúcich pre správcu strelnice. Toto platí pre držiteľa ZP. Bez ZP je ešte príplatok za inštruktora v zmysle platných zákonov. Pokiaľ si chceš zastrielať na pevné terče na 25 alebo 50m, prípadne na otočné terče na 25m, môžeš prísť už o 16.00 hod.
Dá sa objednať aj strelnica na sobotu alebo nedeľu, ale tam je cena 5,-Eur na hodinu a človeka a 12,-Eur za hodinu delené počtom strieľajúcich pre správcu.
Dúfam, že som to napísal správne.
V prípade záujmu o strieľanie cez víkend je nutné sa dohodnúť vopred, najlepšie telefonicky na čísle 0904 112 111.
C08R4
častý prispievateľ

No ta doba mi moc nevyhovuje, sak je rovnaka ako kusok odtial v CC :roll:. Preco vsetky ostatne strelnice s lepsou otvaraciou dobou v BA su bud od ruky, alebo predrazene, ako napr: TaT :? V piatok, alebo v pondelok sa tam neda ist, co?
Pena
častý prispievateľ

C08R4: Určite by sa dalo, ale keďže to je mimo našich rozdelených služieb, tak by si si musel zacvakať službu a celú prevádzku. Takže pokiaľ by vás nebolo viac, tak by to bolo drahé. A piatky sú dosť komplikované, lebo všetci čo sme na polícií nahlásení ako správcovia strelnice chodíme vetšinou už v piatok na preteky. Naša strelnica totiž nie je prioritne komerčná, ale športová, určená pre členov klubu a služby, tréningy, údržbu, ... vykonáva zopár členov zadarmo. :evil:
inspiring_wright

Príspevok od používateľa inspiring_wright »

pani rád by som sa tovto cestov dohodol na niakej spoločnej akcie napri: u T&T mam par noviniek vo svojej zbierke na otestovanie :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: ideal by bol piatok alebo štvrtok kto ma zaujem ...
Napísať odpoveď

Návrat na "Strelnice"