Sig Sauer Mosquito

Používateľov profilový obrázok
kapula
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 19 years
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa kapula »

tak tu je foto, nechal som tam celkom velke rozlisko aby to bolo dobre vidno, lauf je vycisteny, takze to nieje zabudnuty bordel

Obrázok
Obrázok
Obrázok
Obrázok
Obrázok
Obrázok
Naposledy upravil/-a kapula v 13 Okt 2007, 20:13, upravené celkom 1 krát.
inspiring_newton

Príspevok od používateľa inspiring_newton »

zretelne to ide do hlbky,kua.Nepotesi.Verim,ze reklamaciu uznaju a neodbiju ta vetou-nema vplyv na funkcnost.
Urcite daj vediet ako si pochodil.
kapula
častý prispievateľ
Kontaktovať používateľa:

tu reklamaciu musia uznat, diery v laufe je brutal vyrobna chyba. V pondelok zavolam tetuske ze co a ako, poviem jej ze to videl puskar, a ze povedal ze to urcite mam reklamovat. Najlepsie je ze niesom priamo z blavy, a kupoval som to doma a hned som to aj registroval na policii, takze sa zas nacestujem ako pako. Ked som si robil zbrojak som jazdil 300 km tam a nazad kazde dva tyzdne - ziadost, skusky, vyzdvihnut si zbrojak a nakupko, kupa. A to cestovanie ma fakt nebavi :(
inspiring_tu

Príspevok od používateľa inspiring_tu »

Fakt brutal kapula,nejak tak som si tie diery v "laufe"predstavoval...Drzim palce pri reklamacii a daj vediet ako si dopadol...
peto543
prispievateľ
Dátum registrácie: 18 years 11 months

Príspevok od používateľa peto543 »

kokos fakt smola....ja myslim ze by ti to mali URCITE vyreklamovat... :!:
kapula
častý prispievateľ
Kontaktovať používateľa:

Tak som ho bol vcera reklamovat, predajca pozeral co to je v tej hlavni, este to pretiahol mosadznym vyterakom ci to neni nehodou nejaky zazraty bordel a uznal ze je to nezvycajne na taku znacku. Este sa spytal kolko som z toho vystrielal a ake strelivo, som mu povedal ze 600 prevazne blazerov a bez problemov vypisal reklamaciu, ze mi mochito vymenia za novy kus. A este dodal, ze zopar zoberu na predajnu, ze je moc pekny a ze sa dobre drzi v ruke a ze je to "naozaj dobra buchacka" :) . Takze uz len cakam, kedy mi zavolaju, a prasim nazad domov po noveho mochita a pytel nabojov
inspiring_newton

kapula
aspon ze sa k reklamacke postavili seriozne
Inak nezabudni Mosqita na hlasit na Policii,kvoli novemu preukazu zbrane.
kapula
častý prispievateľ
Kontaktovať používateľa:

jojo, myslim na to nahlasenie, nechcel by som si spravit priestupok mesiac po tom ako mi dali ZP :)
inspiring_newton

myslim,ze je potrebne prelozit aj vyjadrenie predajcu k vymene.Kvoli hodnovernosti.
kapula
častý prispievateľ
Kontaktovať používateľa:

cize donesiem tam s novou zbranou ten reklamacny listok, nejaky ten kolok a malo by to byt hotovo
friendly_khorana

Príspevok od používateľa friendly_khorana »

Páni - skúšal som púzdro Fobus - s pádielkom . To púzdro čo mám na NC 226 / klon Sig-S P 226/ tak doň celkom dobre pasuje aj Mosquitko .
kapula
častý prispievateľ
Kontaktovať používateľa:

Tak, volal som dnes s panom ktory vybavuje moju reklamaciu. Povedal, ze to bolo prischnute pripecene olovo. Ja som mu povedal, ze som to vyterakom riadne cistil (mam silonovy), a ze aj v predajni ked som to bol reklamovat, tak sme to riadne mosadznym vyterakom prebehli a ze nic sa nezmenilo. Na to mi povedal, ze oni maju na to nejaku speci vecicku z ameriky, a ze to odstranili, ze material z hlavne nemoze vypadat len tak, ze to ma zivotnost aj 100 000 vystrelov. Ze ked je hlaven nova, tak je ten material este poriadne drsny, ze najlepsie je strielat pomosadzene naboje, ze tie to vylestia, potom olovene ze to dolestia na zrkadlo. Takze zbran mi poslu do predajne vycistenu.

takze musim ist po nu domov, a som zvedavy ako ta hlaven bude vyzerat, ak to bol len sajrajt, budem len rad, ale potom kde je chyba, ked to ani mosadznym nezislo. Ked to budem mat doma, tak napisem jak to vyzera.

Co si o tom myslite?
Panzer
Administrátor
Dátum registrácie: 18 years 10 months

Príspevok od používateľa Panzer »

to kapula

Teda asi zájdem k očnému :shock: ! Však na tých tvojich fotkách je zreteľne vidieť, že sú to jamky. Sú pekne vykreslené (vytieňované) a teda idú do hĺbky!

Som zvedavý, čo donesieš domov. Mohol by si potom opäť hodiť zo dve foto.
kapula
častý prispievateľ
Kontaktovať používateľa:

no ja som brutal zvedavy co sa mi vrati, lebo to tienovanie nasvedcuje tomu ze su to jamky a nie nejaky bordel. A cistil som to tak, ze som dovnutra dal konkor, potom vycistil zvysok mochita, a az nazaver som siel vyterakom do hlavne, aby sa mohol bordel v tom rozpustit. A foto urcite poslem, ak tam nieco bude. Len sa naozaj netesim na tu 300 km cestu domov :(
AKI
expert
Dátum registrácie: 22 years 8 months

Príspevok od používateľa AKI »

....prave doklepali Tvoje cislo na novu hlaven a Ty dostanes peknu vylestenu.... aj ovca bude nazrata a vlk cely
Napísať odpoveď

Návrat na "Sig Sauer"