Aký dôvod uviesť do žiadosti o zbroják?
No konečne som aj ja podal žiadosť. Celkom príjemné správanie policajtov, ale taktne mi bolo naznačené aby som tam to A nedával. No a ja to A tak veľmi nepotrebujem aby som si robil problémy
Ešte aj na B im nestačilo "Zabezpečenie ochrany života, zdravia a majetku rodiny a seba". Musel som to rozpísať viac (asi na štvrť strany), že aby mi to uznali.
Ešte aj na B im nestačilo "Zabezpečenie ochrany života, zdravia a majetku rodiny a seba". Musel som to rozpísať viac (asi na štvrť strany), že aby mi to uznali.
Viem, písal som to a hambím sa
, som ja ale zbabelec.
Problém nebol v tom, že mi žiadosť nezoberú. Ale ten že to A-čko (ani B) nedostanem. To by boli len zbytočne vyhodené korunky. A to mám zistené z viacerých zdrojov (už som o tom písal).
A hlavný dôvod je, že už lezem na nervy kamarátovy keď ho volám strielať. Nejak ma to chytilo a nechcem stále niekoho otravovať.
A keď bude "B", ešte stále sa môžem posnažiť o rozšírenie na "A".
Problém nebol v tom, že mi žiadosť nezoberú. Ale ten že to A-čko (ani B) nedostanem. To by boli len zbytočne vyhodené korunky. A to mám zistené z viacerých zdrojov (už som o tom písal).
A hlavný dôvod je, že už lezem na nervy kamarátovy keď ho volám strielať. Nejak ma to chytilo a nechcem stále niekoho otravovať.
A keď bude "B", ešte stále sa môžem posnažiť o rozšírenie na "A".
OMG! Jedno oddelenie pozaduje basnicky na stvrt strany, druhemu povedia ze su na policii a nie v literarnom kruzku, takze jedna veta staci, inde pozaduju doklad o nadludskosti, dalsi nema certifikat konstruktera latrin overeny notarom najviac 2 dni stary. Uz tomu chybaju len bicyklujuce sa medvede, cislo s davanim hlavy do papule krokodila, akrobacia vo vyske a vzduchom lietajuce konfety.
Zjednotit si tento cirkus a prisposobit ho presne ako zakon kaze, pani policajti!
Zjednotit si tento cirkus a prisposobit ho presne ako zakon kaze, pani policajti!
-
vigorous_chaum
necital som cele toto vlakno, ale tiez sa vyjadrim. najprv som si spravil iba skup C. nedavno som rozsiril o AF. neslo to celkom lahko, ale nebudem to tu rozoberat. mal som co najviac rozpisat preco chcem A.
ked som robil skusky na zp tak ku mne prisiel jeden chlapik a pyta sa ma, ze aky je rozdiel medzi nutnou obranou a krajnou nudzou. najprv som si myslel ze je to nejaky ten provokater aby zistil co a ako o nas co sme prisli na skusky. az potom som zistil, ze to bol jeden z nas skusanych.... jemu stacil dovod na A to ze je podnikatel a casto prevaza peniaze.
dalsia hlupost je to ze ked som bol na ZVS tak som bol pri hranicnej policii. vtedy nikomu nevadilo to ze som 20 rocny akoze dospely a ovesali ma pistolov a sapikom bez vsetkeho. ked chce clovek Acko uz je problem. vsetci vieme ako to je.
ps ak je nieco v tomto mojom prvom prispevku na tomto fore zle tak ma ospravedlnte. som tu novy.
ked som robil skusky na zp tak ku mne prisiel jeden chlapik a pyta sa ma, ze aky je rozdiel medzi nutnou obranou a krajnou nudzou. najprv som si myslel ze je to nejaky ten provokater aby zistil co a ako o nas co sme prisli na skusky. az potom som zistil, ze to bol jeden z nas skusanych.... jemu stacil dovod na A to ze je podnikatel a casto prevaza peniaze.
dalsia hlupost je to ze ked som bol na ZVS tak som bol pri hranicnej policii. vtedy nikomu nevadilo to ze som 20 rocny akoze dospely a ovesali ma pistolov a sapikom bez vsetkeho. ked chce clovek Acko uz je problem. vsetci vieme ako to je.
ps ak je nieco v tomto mojom prvom prispevku na tomto fore zle tak ma ospravedlnte. som tu novy.
Zajtra idem na OR PZ podať žiadosť o skupiny A,E,F. Ako dôvod uvediem:
Žiadam o vydanie ZP za účelom nosenia zbrane ma ochranu života vlastnej i zverenej osoby, ochrany vlastného a zvereného majetku a na účely kondičnej, športovej a záujmovej streľby a zberateľstva.
Som zvedavý, ako to vezmú
Hlavne to nosenie.
Žiadam o vydanie ZP za účelom nosenia zbrane ma ochranu života vlastnej i zverenej osoby, ochrany vlastného a zvereného majetku a na účely kondičnej, športovej a záujmovej streľby a zberateľstva.
Som zvedavý, ako to vezmú
Akoze bez vsetkeho, ved z prijmaca si mal mat nadrveny zakon o PZ, potom ta mohli ovesat kvermijurmich napísal: dalsia hlupost je to ze ked som bol na ZVS tak som bol pri hranicnej policii. vtedy nikomu nevadilo to ze som 20 rocny akoze dospely a ovesali ma pistolov a sapikom bez vsetkeho. ked chce clovek Acko uz je problem. vsetci vieme ako to je.
Ja som sluzil tiez u hranicnej, ale po zapadnej hranici sme sa spacirovali iba s pistolkami, sapiky ostavali na oddeleni.
Práporčíčka na polícii sa ma to dneska pýtala, keď videla, že krúžkujem A-čko. Toto by mi však zamestnávateľ nevedel (a nechcel keby vedel na čo to potrebujem) doložiť, takže som si podal žiadosť o A s klasickým odôvodnením (ochrana života a majetku).TURBIAK napísal:Rudo: dopis ze chodis domov z prace po 22 hod a chodis okolo ciganskej osady , viem o tom ze niekde to pomaha pre vydanie A
-
vigorous_chaum
clovek mohol mat nadrveny zakonkriznik napísal:Akoze bez vsetkeho, ved z prijmaca si mal mat nadrveny zakon o PZ, potom ta mohli ovesat kvermijurmich napísal: dalsia hlupost je to ze ked som bol na ZVS tak som bol pri hranicnej policii. vtedy nikomu nevadilo to ze som 20 rocny akoze dospely a ovesali ma pistolov a sapikom bez vsetkeho. ked chce clovek Acko uz je problem. vsetci vieme ako to je.![]()
Ja som sluzil tiez u hranicnej, ale po zapadnej hranici sme sa spacirovali iba s pistolkami, sapiky ostavali na oddeleni.
- -Tommasino-
- prispievateľ
- Dátum registrácie: 16 years 3 months