K22
Ak prach zanecháva zbytky a komora je tesná, tak už po pár zásobníkoch ju môžeš mať celkom pekne zas*anú, že náboj do nej ide s odporom (po elektrikárskyRisoP napísal:Zbrane u mňa nevedia čo je to byť špinavé.
...
Samonabíjacie malorážky sú vždy alchýmia. Obzvlášť nové. Nenamazanie, premazanie, zadrhávanie, veľká vôľa, malá vôľa, silná pružina, slabá pružina... vždy je niečo, čo sa môže dodrbať. Nájsť správnu značku streliva čo chutná, nájsť ten správny spôsob čistenia a mazania, odstrániť známe problémy, odhaliť neznáme problémy - to je niekedy oveľa väčšia sranda, ako samotné dierkovanie papiera!
-
inspiring_panini
Trocha opravím: túto (bohužiaľ lepšiu) variantu robili iba CCI BLAZER, GECO Rifle neboli odpaľovateľné ani cez SA, ani DA a ak náhodou predsa odpálili, tak neobtiahlo ďalší do komory, prípadne nevyhodilo ani prázdnu nábojnicu. Geco Rifle som vystrelil presne 3 a chcelo to asi 10 stlačení spúšte.RisoP napísal:Zbrane u mňa nevedia čo je to byť špinavé. Naposledy som strieľal v novembri 2011 a teraz som ju vytiahol na slnko, samozrejme že som ju pred tým vytrel. Strieľalo sa GECO PISTOL a CCI BLAZER. Ono to robilo pri oboch značkách, čo ma rozladilo. Inak vďaka za rady.
Podotknem, že proti zbrani nič nemám, strieľal som onehdy z Ja somovej a tá išla na pomery samonabíjacej malorážky veľmi spoľahlivo.
Ja som - ova je teraz u mna a ide standardne. Sem tam zadrzka, najma so starymi zasobami este zo zvazarmu. Blasery aj MiniMagy od CCI uplna pohoda, SB sem tam blbne. Ale co mi nezozerie ide do dlhej. Aj teraz mam 4 Winchestre co neopalilo, zo 100. Su v krabiclke a ked pojdem s dlhou tak pojdu so mnou 
Treba s nou strielat, aby sa zabehala. Aj po dlhsom nepouzivani ju treba premazat pred strelbou. Mal som P22 a hoci to nie je standard kvality, K22 ide rovnako alebo aj lepsie. Presnost je pri K22 u mna lepsia.
Treba s nou strielat, aby sa zabehala. Aj po dlhsom nepouzivani ju treba premazat pred strelbou. Mal som P22 a hoci to nie je standard kvality, K22 ide rovnako alebo aj lepsie. Presnost je pri K22 u mna lepsia.
K22 je opat doma. Nemal som vela casu, ale na hodinku som ju bol vyskusat. Hlavne na nove zasobniky som bol zvedavy.
70x CCI MiniMAg HP bez jedinej zavady. Boli to uplne prve vystrely z funglovky. 35x S&B Standard 3x nepodal naboj. Pri S&B povazujem za uspech, uz to ze vsetky odpalilo na prvy krat
Problemy s kratkou mi robi SK Lapua Standard Plus. Z 18 striel 6x nepodal naboj, 3x neodpalil na prvy krat a 2x nezachytil zasobnik. Vyskusal som som aj PCM Target este zo Zvazarmovskych cias , z 10 kusov jeden neodpaleny na prvy krat a nezachyteny zasobnik.
Tie Lapuy a PCM sa mi v kratkej .22-ke neosvedcili, pouzivam ich len dlhej. Chcel som ale vyskusat ako bude s nimi fungovat uplne nova k22. P22 ich vcelku dobre znasal, ale bol to uz zabehany kus. K22-ke ich ponuknem ked bude mat za sebou tak 4000 vystrelov, ako sa k nim postavi.
Trochu mi vadi taky drobny vystupok na vrchu zasobniku. Picha do palca pri paskovani. Zatial som neprisiel na co tam vlastne je. Skoda ze nie je na boku zasobnika v strbine "bezec" ako ma P22. Ten sa da palcom stlacat a robi to miesto novemu naboju pri paskovani. Ohromne to ulahcuje paskovanie, ked nemusite tlacit zhora celou silou naboj do zasobniku. Aj pri vyprazdnovani zasobnika, staci ten bezec trochu stlacit dole a naboje sa takmer samy vysypu do ruky.
70x CCI MiniMAg HP bez jedinej zavady. Boli to uplne prve vystrely z funglovky. 35x S&B Standard 3x nepodal naboj. Pri S&B povazujem za uspech, uz to ze vsetky odpalilo na prvy krat
Problemy s kratkou mi robi SK Lapua Standard Plus. Z 18 striel 6x nepodal naboj, 3x neodpalil na prvy krat a 2x nezachytil zasobnik. Vyskusal som som aj PCM Target este zo Zvazarmovskych cias , z 10 kusov jeden neodpaleny na prvy krat a nezachyteny zasobnik.
Tie Lapuy a PCM sa mi v kratkej .22-ke neosvedcili, pouzivam ich len dlhej. Chcel som ale vyskusat ako bude s nimi fungovat uplne nova k22. P22 ich vcelku dobre znasal, ale bol to uz zabehany kus. K22-ke ich ponuknem ked bude mat za sebou tak 4000 vystrelov, ako sa k nim postavi.
Trochu mi vadi taky drobny vystupok na vrchu zasobniku. Picha do palca pri paskovani. Zatial som neprisiel na co tam vlastne je. Skoda ze nie je na boku zasobnika v strbine "bezec" ako ma P22. Ten sa da palcom stlacat a robi to miesto novemu naboju pri paskovani. Ohromne to ulahcuje paskovanie, ked nemusite tlacit zhora celou silou naboj do zasobniku. Aj pri vyprazdnovani zasobnika, staci ten bezec trochu stlacit dole a naboje sa takmer samy vysypu do ruky.
Zasobniky su nove. Krasne funguju, s HV strelivom na 100%, ako pisem v minirecenzii hore. Dodavaju sa k novym kusom. Daju sa aj kupit, ale treba sa dopredu dohodnut. To mi povedali priamo v GP, bol som tam osobne. Co sa tyka vymeny, na fore GP uzivatel K100 take nieco spominal. V GP su velmi ustretovi a IMHO je to mozne. Na stranke GP su v sekcii kontakty telefony a emaily na p. Kuracinu aj p. Lihana. Su velmi mili.
Naposledy upravil/-a satu v 08 Sep 2012, 21:00, upravené celkom 1 krát.