Nie nedalo. Taketo vyhody sa prideluju len po jednom a podla abecedy ... co myslis, preco mam prezyvku na "a". Smola. Kym to pride k tebe, tak sa uz mozno naucis strielat a nebudes to potrebovat
Ako tak citam tak vas na akcii polozili vela misky,stacilo ist pomalsie a presnejsie na tu vzdialenost. ja viem mne sa hovori asi by som si fukol aj ja
Rastik, tie minipopre boli tak sk*****e daleko, ze sa komplet schovali za tu tlstu muchu co mam na glocku od vyroby. To nebola mierenka, to bolo kropenie na dlhu vzdialenost so statistickym predpokladom 1 z 5
ak sa už nič meniť nebude, tak dnes urobím vyhodnotenie pre wfc a hodím to sem. ten piatok ma zaujal, no dohodneme sa ešte zajtra. zatial to vyzerá, že budem môcť zajtra doraziť.
Tie popre neboli az tak daleko, boli site dalej ako byva, ale treba sa naucit strielat aj na vecsie vzdialenosti... pred rokom alebo dvoma bol v cechach na cnc minipopper na 50 metrov a veela ludi malo problemi ho strelit, lebo vecsinou kazdy striela na popre do 10 metrov...