Ono, Najvyšší súd je kde? V Blave. Ministerstvo spravodlivosti a Gen.prok je tiež tu.
Chápeme sa na čo narážam?
ale ved porusenie zakona bolo konstatovane, ak to spravne chapem.peterson napísal:Kuro: súhlasím, že pri obstarávaní zbraní budú faktúry s dobou splatnosti. Ale pokial mám dobré informácie, väčšinu MTZ včetne nových áut rezort nakupuje cash, nakoľko ma nato v rozpočte viazané prostriedky. A strelivo je komodita, ktorú rezort obstaráva odjakživa.
Výsledok prešetrenia orgánmi prokuratúry a UIS MV SR ma neprekvapuje. Výsledok bol zaiste určený od začiatku. Mám s takými postupmi svoje skúsenosti.
Je škoda, že v našom štáte neexistuje (od štátu) nezávislý orgán, ktorý by mohol posúdiť a konštatovať porušenie pravidiel a zákonov- a na základe jeho stanoviska by bolo možné žiadať súd, aby nariadil zosúladenie pochybení so zákonným stavom.
TO:p.peterson napísal:o tom nepochybujem, ale najväčšie tlaky na úspechy sa aj tak robia v BA.
Ono, Najvyšší súd je kde? V Blave. Ministerstvo spravodlivosti a Gen.prok je tiež tu.
Chápeme sa na čo narážam?