Vyhlásenie tendra

Používateľov profilový obrázok
peterson
expert
Registered for: 16 years 1 month

Príspevok od používateľa peterson »

o tom nepochybujem, ale najväčšie tlaky na úspechy sa aj tak robia v BA.
Ono, Najvyšší súd je kde? V Blave. Ministerstvo spravodlivosti a Gen.prok je tiež tu.
Chápeme sa na čo narážam? :wink:
ozon
expert
Registered for: 14 years 7 months

Príspevok od používateľa ozon »

peterson napísal:Kuro: súhlasím, že pri obstarávaní zbraní budú faktúry s dobou splatnosti. Ale pokial mám dobré informácie, väčšinu MTZ včetne nových áut rezort nakupuje cash, nakoľko ma nato v rozpočte viazané prostriedky. A strelivo je komodita, ktorú rezort obstaráva odjakživa.

Výsledok prešetrenia orgánmi prokuratúry a UIS MV SR ma neprekvapuje. Výsledok bol zaiste určený od začiatku. Mám s takými postupmi svoje skúsenosti.
Je škoda, že v našom štáte neexistuje (od štátu) nezávislý orgán, ktorý by mohol posúdiť a konštatovať porušenie pravidiel a zákonov- a na základe jeho stanoviska by bolo možné žiadať súd, aby nariadil zosúladenie pochybení so zákonným stavom.
ale ved porusenie zakona bolo konstatovane, ak to spravne chapem.

len prislusny organ statu, ktory pochybil, resp. jeho personalne obsadenie, zrejme nebude postihnuty ziadnym sposobom.
A konstatovanie policajta, ze ved to napravili, je podobne, ako povedat, ze ked ma zlodej okradol , a neskor ho na zaklade mojho oznamenia chytili a dokonca donutili vratit moje odcudzdene veci, tak sa predsa nedopustil tr. cinu, ved to napravil.
:-(

Ale co ine ako zametanie pod koberec mozno cakat v pripade, kde ide o sefa vsetkych policajtov vratane ich prezidenta, resp. o nim dosadene osoby ...

Mozno len drzat palce.
ozon
expert

peterson napísal:o tom nepochybujem, ale najväčšie tlaky na úspechy sa aj tak robia v BA.
Ono, Najvyšší súd je kde? V Blave. Ministerstvo spravodlivosti a Gen.prok je tiež tu.
Chápeme sa na čo narážam? :wink:
TO:p.

nechcem sa hadat, len som to chcel pripomenut.

A prave tie tlaky ide.

Dobry advokat je ten, ktory nepotrebuje tlaky.

Nechcem samozrejme povedat, ze uvedeni advokati potrebuju nejake tlaky.

ALe aj aforizmus existuje o tom, ze - parafrazujem - dobry advokat pozna zakony a najlepsi advokat pozna sudcov.
peterson
expert

realita je taká , že silný advokát nerobí politiku na pojednávaní, ale mimo neho. Podstatné veci sa riešia inak a inde.

Nemusí sa nám to páčiť, ale je to už raz tak.
Viem o prípadoch, kedy začal nastávať obrat vo veci už vtedy, keď sa OČTK dozvedel, že prišiel na scénu advokát zvučného mena(i schopností/známostí)
ozon
expert

ved ja s Tebou suhlasim.
Zial, aj tak sa stava.
Kuro
expert
Registered for: 22 years 9 months
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Kuro »

Ano, presne tak.... Prichytený zlodej povie " No dobre, ked ste taký otravný, tak teda vám ten ukradnutý tovar vrátim " a OČTK napíše uznesenie : Páchatel prejavil ochotu ukradnutý tovar vrátiť, takže nedošlo k spáchaniu Tr.činu, Poškodenému preto doporučujem domáhat sa svojich práv občiansko súdnov cestou
Grcaaaať :(
boris
expert
Registered for: 16 years 11 months

Príspevok od používateľa boris »

Asi 8 dni stara "aktualitka":

MVSR v tendri pokracuje. Lehota na predkladanie ponuk bola stanovena na 31.1.2012.

Ze len "svietit a kurit"? Hmm, to mozno aby nam v ZOO nepochcipaly chudatka gorily...
niko
častý prispievateľ
Registered for: 15 years 11 months

Príspevok od používateľa niko »

Jasnee, ze pokracuju. Potrebuju do volieb este nieco zarobit. :roll:
inspiring_newton

Príspevok od používateľa inspiring_newton »

Co je na tom,ze pokracuje. Zmenili sa napadnute podmienky ,na ktore upozornil GP? Zmenili.Tak o co ide.
peterson
expert

ja si počkám na finále. Ako si odôvodnia, že vyhral Glock. Lebo má na tom zaujem ako DL, tak i Smer
Kuro
expert
Registered for: 22 years 9 months
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Kuro »

"Verejný obstarávateľ uzavrie zmluvu na dodávky s prvými 3mi súťažiacimi, pričom od každého z nich odoberú určité množstvo, najviac však 12 000 ks "

Tolko zo súťažných podkladov.....

peterson napísal:ja si počkám na finále. Ako si odôvodnia, že vyhral Glock. Lebo má na tom zaujem ako DL, tak i Smer
boris
expert
Registered for: 16 years 11 months

Príspevok od používateľa boris »

electron - asi tolko, ze

- podpasovky uz zasli pridaleko
- napriek tomu ze formalne je tender lege artis, trpi tolkymi nedostatkami ze pre vsetkych zucastnenych (vratane zboru) by bolo najlapsie ho zrusit a vyhlasit znova.
agger
častý prispievateľ
Registered for: 16 years 2 months

Príspevok od používateľa agger »

Kuro napísal:"Verejný obstarávateľ uzavrie zmluvu na dodávky s prvými 3mi súťažiacimi, pričom od každého z nich odoberú určité množstvo, najviac však 12 000 ks "
Cize ak aj budes prvy, od teba vezmu 1ks a od druheho a tretieho nakupia 24000 mlokov? Hehe to je niekto pekne vychcany.
Michal1
častý prispievateľ
Registered for: 18 years 9 months
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Michal1 »

Vydis aj tak chcu stale stebou vydr*t, ved ked uz zobrali proviziu musia nejako naplnit plnenie :!:

Gorily zas*te :!:
inspiring_liskov

Príspevok od používateľa inspiring_liskov »

1.miesto : firma XY z BA , v sutazi ponukla Glock
2.miesto : firma YXZ z Hornej Dolnej , v sutazi ponukla Glock
3. miesto : firma ABC z Dolnej Hornej , v sutazi ponukla Glock
4. miesto.... a koho to uz zaujima :)

Prve tri firmy sa zucastnia elektronickej aukcie, kde ponuknu ceny 290, 291 a 292 eur za ks bez DPH, MV od kazdej nakupi po 9000ks Glockov aby boli vsetci spokojni a je vymalovane
Napísať odpoveď

Návrat na "Grand Power"