RUGER LCP .380
-
inspiring_kepler
-
inspiring_almeida
No kúpil som si túto zbraň aj napriek tomu, čo sa tu o nej píše...je pekná, spoľahlivá, relatívne presná...zatial som dal 100 sellier bellot bez poruchy a známok opotrebenia. Aké strelivo ešte doporučujete?.... 
-
inspiring_almeida
Zdravim mohli by ste mi poradiť ohladom skladovania pistole v skrini dlhšiu dobu, v akej polohe má byt kladivko ktoré je predpnuté? Má byť klasicky predpnuté, alebo mám nasucho vždy vystreliť ranu istoty a kladivko padne do kludovej polohy...na amerických fórach to bol v tom nejaký problem a prasknute uderniky.... 
-
inspiring_kepler
-
friendly_ishizaka
Tak já to zkouším ještě jednou a naposled,či mi to vleze do té správné stránky.Pokud ne tak to vzdávám.Jestli se mi to podaří připojit k té diskuzi o RUGER LPC.Jinak jsem napsal na Alfa -proj. a tam mi to samozřejmě vychválily až do nebes,prodávájí výhradně vybrané kusy,vyzkoušené a nastřelené v bezchybném stavu.Ale jak je to skutečně?.Vlado
Tie vady ktore viacero LCP vykazovalo boli zrejme konstrukcneho charakteru (dimenzacia dielov, drsnosti), takze neviem si predstavit ako z nich vyberaju "vyskusane" kusy. Ak u Rugrov spravili zmeny a od nejakej serie by to malo byt vychytane, tak by som osobne ich tvrdeniam moc neveril a pockal si, co ukaze realita. Moj sosobny pohlad je, ze revolvery Ruger vie, ale pistole uz su o inom.
-
inspiring_mendel
Ruger vie robit aj pistole, neviem co je o inom. LPC je uz tretia seria v predaji a podla dostupnych vyjadreni p. Soltysa z BM by mali byt uz ok.
Okrem toho pri cene a urceni tejto zbrani nie je co riesit, okrem toho kazdy aj ten nespokojny uzivatel LPCcka priznava, ze je velmi spolahliva, nema zadrzky a vady, je na svoju velkost dostatocne presna. Neviem co k zalozke treba viacej.
Okrem toho pri cene a urceni tejto zbrani nie je co riesit, okrem toho kazdy aj ten nespokojny uzivatel LPCcka priznava, ze je velmi spolahliva, nema zadrzky a vady, je na svoju velkost dostatocne presna. Neviem co k zalozke treba viacej.
-
friendly_ishizaka
No tak například:dozvěděl jsem se,že dochází k neuzavření závěru dokonce prý zůstane stát asi 3mm před koncem,zejména prý tehdy,když je v zásobníku 6 nábojů a sedmý v hlavni.Udájně jsou slabé nebo v krátkém čase unavené vratné vzpružiny.Proto se ptám,či je to možné a či s tím má někdo osobní skutečně podložené zkušenosti.
-
inspiring_mendel
-
friendly_ishizaka
Jedna věc jsou zprávy druhu"jedna paní povídala"druhá věc jsou podložené skutečnosti a zkušenosti.Jistě že při ceně za kterou se to prodává nemůžeme čekat gravírovaný pozlacený zázrak.Naproti tomu u zbraně na osobní ochranu čekám 100 procentní a naprostou spolehlivost.Nelze jaksi případného útočníka přesvědčovat,aby chvilku počkal,že si to mezi tím ještě jednou natáhnu.Obraná zbraň také není určená na to,abych s ní chodil na střelnici střílet tisícovky nábojů a také na ní nikdy nebudu takovou životnost vyžadovat.Vysoká přesnost není také nejhlavnější podmínkou,je zcela lhostejné kolik bodů s ní nastřílím na střelnici, v podstatě stačí,když s ní běžný střelec trefí na deset metrů terč stojící figura.Podle mého názoru musí být obraná zbraň především spolehlivá,dostatečně účinná a v neposlední řadě odolná dlouhodobému nošení,špíně v kapse,třeba i drobkům z rohlíku a také skladná a lehká,aby se dala nosit stále.Proto se vyptávám těch kteří mají osobní zkušenosti jaká ta zbraň je.Mám jednu osobní zkušenost.Nosím u sebe stále obraný sray.Jednou jsem ho v kritické chvíli vytáhnul a on nestříkal.Dostal jsem takovou nakládačku,že si jí budu pamatovat do konce života.To ovšem o nic moc nešlo,ňejakých 30Euro v peněžence a zozbitá papula.Jenže příště může jít o víc.Ten sprey nosím stále,ale často ho měním za nový a zkouším.Ono totiž stejně není možné na někoho pro 30 Euro vytáhnout pistoli.
-
inspiring_mendel
-
inspiring_ganguly
...
Naposledy upravil/-a inspiring_ganguly v 17 Jan 2011, 21:43, upravené celkom 1 krát.
-
inspiring_mendel
Vlado33, vsetko co naco sa pytas LPCcko splna. Okrem jej dostatocnej presnosti je a to hlavne spolahliva. Co ju mam a co ju maju aj ostatny uzivatelia aj na ceskych forach je spolahliva. Bez zadrziek, alebo neodpalenych nabojov. To ostatne su, ako povedal jeden dobry strelec a majitel strelnice, iba detske choroby. LPCcko ti bude urcite dobre sluzit a jeho vaha a skladnost pri jeho spolahlivosti a zase cene, nema u nas konkurenta. Keby nebol Kahr taky drahy a u nas nedostupny, mozno by sme nosili zalozky Kahr.