WEBFORUM Cup

Používateľov profilový obrázok
SIG1
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 17 years

Príspevok od používateľa SIG1 »

Werty bingo !!! Kto na MS a ME strieľa s vlastnou zbraňou a nábojmi ktoré si musel kúpiť z vlastného platu ??? A uvidíme čo CZ a Sig po 20.000 ranách.

O nových CZ sa toho už po 10.000 ranách hovorí dosť.
SIG1
častý prispievateľ

A ešte jedna vec: Prečo firma SIG SAUER nedodáva v základnom balení k novej zbrani náhradné záchyty záveru, náhradné pružiny a v bežnej ponuke je k krabica s náhradnými súčiastkami cca 50 kusov????
Prečo asi ?
Tak ako CZ TS , veď je to športový špeciál ???? a tiež sa sním veľa strieľa
ako s P 226 Allroundom a k tomu som nedostal ani ho..... aso to bude o kvalite a trvanlivosti :o :o :o :o
BALISTIK
moderátor
Dátum registrácie: 18 years 4 months

Príspevok od používateľa BALISTIK »

Sig v tomto mas pravdu,cezeta ti pomaly aj cislo na mechanika da.Ale je jedna vec ista,precitajte si aj ceske fora.U nas predavane zbrane myslim CZ niesu tie co su v zahranici.U nas je vraj horsia kvalita.Vyvozove su na spracovani lepsie.Ale vsetky tieto diskusie su len nazormy strelcov,kazdy ma rad to svoje,tak si to nevyvracajme. :lol: Dalej priklad,Zbran Glock-pre niekoho hnusny,alebo hrozna spust,niekto lepsiu zbran nepozna.Dalej SIG-krasna,spolahliva masina,ale zas tazka,mozno nepekna,vysoke mieridla,Shadow-kladivko na luskanie orechov,zla kvalita,ale zas super chovanie.K-100,niekto vravi zavadova,alebo ako som sa stretol na sutazi s chlapcami zo Zvolena SIG ich pozna.Vraj s coho strielas s Kaceny :?: ked som dostrielal parkur a mali hodne zavad,dalej chyby medzikusov som sa ich spytal a vy s coho :?: mali siga,a HK.Tak trochu zahanbeny cusali.Zaver neberme nikomu asi radost s toho co si chce kupit,co povazuje za dobre,Butvin ber co uznas za vhodne :wink: ale mi zas ide :roll: :oops:
Igoca
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 17 years 11 months
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Igoca »

Je to vždy o luďoch, a nie o zbraniach !
Vďaka zbraniam som spoznal Vás, veľa dobrých ľudí, ktorí ma posunuli vpred. Preto si vravím:
Ďakujem , bratia v zbrani - Brothers in Arms, thank You :!:
duros
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 17 years 9 months

Príspevok od používateľa duros »

ako si to tu tak čítam je to stale o tom istom, subjektivita je to jedine čo nie je smerodatne pre noveho záujemcu, vyskúšať a podľa toho kupovať, to , že nepoužívam mozog na parkúre , to že ho riešim úplne nespravne a neviem sa naučiť základne veci a opakujem chyby do kola, nevyváži žiadna búchačka, myslim si že v prípade nášho súťaženia začiatočníkov možeme strielať aj c CZ52 a nebude to o moc horšie, ani lepšie.

edit: nás začiatočníkov som myslel zelenáčov ako som ja ...
SIG1
častý prispievateľ

Ľudia kde ste !!! máte dovolenkový útlm :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Nikto sa nechce s nikým hádať kto má väčší :lol: :lol: :lol: :lol:
inspiring_liskov

Príspevok od používateľa inspiring_liskov »

za cem bukvy?? vsjo jasno

(ja)
BALISTIK
moderátor

veru nechcem tu pisat ze len pisem,je tu fakt nudno :roll: nic ani recenzie,ani sutaze,kua co uz opadlo nadsenie :wink: este ze si obcas s foristami prezvonim :roll:
SIG1
častý prispievateľ

Hurááá žijete " A aj tak je Norinko najlepšie a ostatné sú len také hrkáče :roll: :roll: :roll: :roll:
BALISTIK
moderátor

Myslis ze norinco-STI je hrkac :twisted: uvidime kto sa ozve :lol: len naboje SB nepasuju do kazdej zbrane :!: hlavne ked bude cely cas v zabehu :twisted: kua zas ohovarame :lol:Ako citam tak aj chlapi s Brezna su tu uz :lol:
SIG1
častý prispievateľ

Nie STI: Len svoj hrkáč lebo mi už od Jelenca zhrdzavel a po dnešnej kontrole mám v hlavni pavúky a osy :roll: :roll: :roll:
BALISTIK
moderátor

Ja som nedavno prehnal laufom zas par vceliek,aj Duriho som musel zabehat :lol: ale zacinam mat abstak :roll: trenujem a strielam uz len na sutaziach :evil: preto ma tak natierate :wink:
SIG1
častý prispievateľ

Končím týždňovú dovolenku a ani som si nestrelil a do Sielnice to nevyzerá lepšie tak sa musíš v Sielnici snažiť, pretože tasiť vier rýchlo ale potom neviem - neviem :roll: :roll: :roll: :roll:
inspiring_lederberg

Príspevok od používateľa inspiring_lederberg »

Balistik...
Vies ako sa hovori ked seka norinco je to chyba nabojov ked sekaju "ine" zbrane je to chyba inych zbrani :lol: nechci aby som bol konkretnejsi...
SIG1...
pozor na chlapciska zainvestoval do vybavy... nove puzdra na zasobniky ten bude prebijat ako gulovy blesk. Este ze som ich stihol patricne upravit :twisted:
BALISTIK
moderátor

Povedz otvorene :wink: chlapi on je odporca K-100 :twisted: neviem keby sme porovanli spolahlivost mojej a tvojej drahej zbrane :twisted: ale uz ta neham,len aby reč nestala :twisted:
Zamknuté

Návrat na "Webforum CUP"