WEBFORUM Cup
A ešte jedna vec: Prečo firma SIG SAUER nedodáva v základnom balení k novej zbrani náhradné záchyty záveru, náhradné pružiny a v bežnej ponuke je k krabica s náhradnými súčiastkami cca 50 kusov????
Prečo asi ?
Tak ako CZ TS , veď je to športový špeciál ???? a tiež sa sním veľa strieľa
ako s P 226 Allroundom a k tomu som nedostal ani ho..... aso to bude o kvalite a trvanlivosti

Prečo asi ?
Tak ako CZ TS , veď je to športový špeciál ???? a tiež sa sním veľa strieľa
ako s P 226 Allroundom a k tomu som nedostal ani ho..... aso to bude o kvalite a trvanlivosti
Sig v tomto mas pravdu,cezeta ti pomaly aj cislo na mechanika da.Ale je jedna vec ista,precitajte si aj ceske fora.U nas predavane zbrane myslim CZ niesu tie co su v zahranici.U nas je vraj horsia kvalita.Vyvozove su na spracovani lepsie.Ale vsetky tieto diskusie su len nazormy strelcov,kazdy ma rad to svoje,tak si to nevyvracajme.
Dalej priklad,Zbran Glock-pre niekoho hnusny,alebo hrozna spust,niekto lepsiu zbran nepozna.Dalej SIG-krasna,spolahliva masina,ale zas tazka,mozno nepekna,vysoke mieridla,Shadow-kladivko na luskanie orechov,zla kvalita,ale zas super chovanie.K-100,niekto vravi zavadova,alebo ako som sa stretol na sutazi s chlapcami zo Zvolena SIG ich pozna.Vraj s coho strielas s Kaceny
ked som dostrielal parkur a mali hodne zavad,dalej chyby medzikusov som sa ich spytal a vy s coho
mali siga,a HK.Tak trochu zahanbeny cusali.Zaver neberme nikomu asi radost s toho co si chce kupit,co povazuje za dobre,Butvin ber co uznas za vhodne
ale mi zas ide

ako si to tu tak čítam je to stale o tom istom, subjektivita je to jedine čo nie je smerodatne pre noveho záujemcu, vyskúšať a podľa toho kupovať, to , že nepoužívam mozog na parkúre , to že ho riešim úplne nespravne a neviem sa naučiť základne veci a opakujem chyby do kola, nevyváži žiadna búchačka, myslim si že v prípade nášho súťaženia začiatočníkov možeme strielať aj c CZ52 a nebude to o moc horšie, ani lepšie.
edit: nás začiatočníkov som myslel zelenáčov ako som ja ...
edit: nás začiatočníkov som myslel zelenáčov ako som ja ...
-
inspiring_lederberg
Balistik...
Vies ako sa hovori ked seka norinco je to chyba nabojov ked sekaju "ine" zbrane je to chyba inych zbrani
nechci aby som bol konkretnejsi...
SIG1...
pozor na chlapciska zainvestoval do vybavy... nove puzdra na zasobniky ten bude prebijat ako gulovy blesk. Este ze som ich stihol patricne upravit
Vies ako sa hovori ked seka norinco je to chyba nabojov ked sekaju "ine" zbrane je to chyba inych zbrani
SIG1...
pozor na chlapciska zainvestoval do vybavy... nove puzdra na zasobniky ten bude prebijat ako gulovy blesk. Este ze som ich stihol patricne upravit