Navrh novely #2

Používateľov profilový obrázok
Mike75
prispievateľ
Registered for: 15 years 9 months

Príspevok od používateľa Mike75 »

Dakujem telra, akurat som nad tym maturoval ako spravna PC Lama :D
friendly_burnell

Príspevok od používateľa friendly_burnell »

Ak sa to dnes nezmietne zo stola, tak sa bude hladat cudne riesenie, kedy sa bude silou mocou hladat aspon nieco, co pokazit na dnesnom zneni zakona.

V podstate to dnes, ako som sledoval rozpravu, naznacil aj Gal. Ten je evidentne pripraveny obhajovat zaujmy polovnikov stylom, ze treba hlavne najst ineho obetneho baranka. Predhodil "Ackarov" a sportovych strelcov. :shock:

Nechapem, co by sa malo este skomplikovat na ziskavani "Acka". Co by tam zaviedli, dovody? Ved dovody uz mame - ochrana zivota a zdravia. To su podla mna dost dolezite dovody. :!:

Ked sa cely zakon presunie na neskor a nezahodi sa to do kosa, kam to patri, tak s prihliadnutim na to, ako sa vyvija situacia v koalicii a ako sa k celej veci stavia Lipsic (berie to uz pomaly osobne), tak mozeme ocakavat vydieranie koalicnych partnerov. Pardon. Myslel som vymenny barter stylu "my vam toto, vy nam toto". :roll:
miro285
častý prispievateľ
Registered for: 16 years 1 month

Príspevok od používateľa miro285 »

"Som ochotný mesiac počkať, diskutovať tak, aby zákon prešiel, ale musí v ňom aspoň niečo minimálne byť, aby bol efektívny,"

Takže musia tam byť silou mocou psychotesty, zabudol povedať..
Mike75
prispievateľ

miro2851 napísal:
.....aspoň niečo minimálne byť, aby bol efektívny.....
.
Preboha toto je výrok ministra????

Aspoň niečo???? To je čo??? Zobrali ste mi všetky formičky, tak ma aspoň nechajte čurať do pieskoviska???

Tak mu navrhnime keď mu stačí "aspoň niečo" že na každej zbrani bude musieť byť vyrazený malý obrázok vchodu do psychiatrickej liečebne, ako pamiatka na túto skvelú a účelnú anabázu....
Naposledy upravil/-a Mike75 v 10 Feb 2011, 13:44, upravené celkom 2 krát.
inspiring_boyd

Príspevok od používateľa inspiring_boyd »

........mna by zaujimalo preco nedisutoval doteraz ... alebo pokial ta diskusia ma vyzerat aj nadalej ako naznacil kalinak ... mi davame navrhy a pan nasamvysi najudrejsi ministerko nesuhlsi z nikim ...... mal by mu uz niekto vysvetlit dojmy a pojmi pripadne ho poslat znovu na zakladnu skolu nech si zopakuje studium od zaciatku ... vyzera to ze v tej skole nepochytil nic ..... teda az na demagogiu a prevracanie faktou ..... jeho jednanie mi pripomna mojho 11 rocneho syna ked hlada dovod preco by som mu mal kupit to co prave zbadal v obchode apritom ma doma to isteale modre .....
mame zakon ... funkcny zakon netvrdim ze dokonaly ... ale to co chce on by uz nemalo ani hlavu ani patu ako povedal kalinak ...zakazme vsetky zbrne aj to je riesenie .... a ja hovorim zrusme politikov ... aj to je riesenie ako sa da slusne zit !
Inzo
prispievateľ
Registered for: 15 years 3 months

Príspevok od používateľa Inzo »

no ja si na zbrane ziadne obrazky vyrazat nenecham. ked Lipsic nieco chce, moze za nas vsetkych robit psychotesty sam, denne, este si ich aj zaplati. alebo nech si da nieco vytetovat na celo, nieco, co by ho jasne identifikovalo...
inspiring_boyd

Príspevok od používateľa inspiring_boyd »

este ma tak napada na margo jeho vyrokov ohladom "polovnickeho lobingu" osobne nie som polovnik a ani nebudem .... nie ze by som nemal prirodu ale dalsie skusky sa mi robit nechce :twisted:

takze asi takto ak obcania tohto statu nesuhlasia zo zlym a populistickym zakonom o com sveci cez 11 000 podpisov v peticii a nasledne hromadnej pripomienke ... je podla ministerka lobing .....

v tom pripade "vyberove konanie" zbrani pre políciu je ten najtransparetnejsi tender aky tato republika videla .......
kua tak nech mi teraz kaprohub povie kto z nas 2ch potrebje vsetrit ....
Pena
častý prispievateľ
Registered for: 17 years 1 month

Príspevok od používateľa Pena »

Prečítal som si 2x Kvasničku, ale akosi som stále nepochopil o čom to je. Je tu niekto, kto pochopil, čo tým chcel autor povedať? Alebo to ešte nestačilo vykvasiť?
miro285
častý prispievateľ

Pena, pre mňa je celý filozofický smer už dlho nepochopiteľný, tak to bude asi tým, že normálny človek také somariny nerieši, na to treba asi nejakú úchylku :D

Inak malo sa pokračovať o 14:00, vám ide ten prenos?
Mike75
prispievateľ

Pena ja som to po asi 5 tom prečítaní v záujme vlastného psychického zdravia vzdal. Momentálne sa zaoberám myšlienkou či to má ten pán už od narodenia, alebo to vzniklo nedávno, prípadne kombinácia oboch.... :wink:
Naposledy upravil/-a Mike75 v 10 Feb 2011, 14:23, upravené celkom 1 krát.
telra
častý prispievateľ
Registered for: 15 years 8 months

Príspevok od používateľa telra »

tak som poslal do NR SR email. odpoved:

"dala Vašu otázku nášmu IT kolegovi, ktorý ma na starosti on-line vysielanie, ten ma informoval, že problémom je pomalé pripojenie internetu(16 megabitov) NRSR, ktoré je otázkou peňazí a ktoré je v štádiu riešenia."

16 Mbit strem, to je tak pre 50 ludi a aj to na hrane.....

:roll:
miro285
častý prispievateľ

Dosť hanba..
inspiring_wu

Príspevok od používateľa inspiring_wu »

kvasnička si asi myslel, že svojím prejavom bude ohromne "múdry a vtipný". no ani jedno ani druhé. v podstate hovoril iba o tom, že každý, kto nie je ovcou, ale bije sa za svoje práva je agresor, poľovníctvo = zabíjanie, ochrana zdravia, života a majetku j= iba pekne nazvané zabíjanie, športová streľba = príprava na zabíjanie... a o tom bol celý jeho príspevok.... je to debil
spart
občasný prispievateľ
Registered for: 16 years 11 months

Príspevok od používateľa spart »

http://aktualne.centrum.sk/domov/politi ... id=1226031

Matovica vylucili a Most neche za nic koalicne hlasovat.... este bude veselo
miro1
prispievateľ
Registered for: 19 years 1 month

Príspevok od používateľa miro1 »

K našej teme zatial nič...Nejaka kočka tam čita vysledky akehosi nepodstatneho hlasovania...
Napísať odpoveď

Návrat na "Zákon o zbraniach"