Real MilSim alebo ako HPčkári snajprov chytali
všetkých s 338 poznám...Who is???...Nepochopil?!...pointa dotazu: snipers nemali šancu bránit sa hoci sliedičov videli...V reali by ich lahko mohli likvidovat po tichúúúúčky po lahúúúčky...Frštééén??? Vedeli odkial možu stielat...jednoducho počkali si...
- Gunslinger
- moderátor
- Registered for: 17 years 11 months
sniper68: Tiez som to na prve precitanie nepochopil, ale potom mi to doslo
Je to tak ako pises, v optike boli ti 'muchachos' mnohokrat, a v reale ak by clovek musel ist presne na konkretne miesto v presne urcenom case, a nemohol by tych strazcov a pozorovatelov obist, skor by zvolil moznost potichu ich postupne umlcat, nez sa plazit tesne okolo a pomedzi nich a riskovat objavenie...
Ale toto bola len 'hra', casovy limit a pravidla boli dane tak ako boli dane, a to ze sa ich 'muchachos' nedrzali bolo proste pre vela ucastnikov smola - muchachos za to postihnuti neboli, my ano
Gunslinger
Ale toto bola len 'hra', casovy limit a pravidla boli dane tak ako boli dane, a to ze sa ich 'muchachos' nedrzali bolo proste pre vela ucastnikov smola - muchachos za to postihnuti neboli, my ano
Gunslinger
- Gunslinger
- moderátor
- Gunslinger
- moderátor
tenorista: Zalezi od konkretnych podmienok a ako to mas vymyslene, ale myslim ze airsoftaci by na toto boli lepsi. Farebne flaky na vystroji alebo na hejkalovi nepotesia asi nikoho, navyse predpokladam ze aj tak bude podstatne ci sutaziacich spozoruju alebo nie a nejde o to ci ich zasiahnu plastovou alebo farebnou gulickou. Ci zasah 'priznaju' alebo nie je v konecnom dosledku uplne jedno. Navyse paintball sa zvycajne hrava len na kratsie vzdialenosti v uzavretych priestoroch (existuju aj vynimky, ale pisem 'zvycajne') a do lesa sa viac hodia airsoftky a airsoftaci, ale uz to ak budu mat povolene 'strielat' na sutaziacich (aj ked s paintballkami alebo airsoftkami) z toho spravi len taku hru ('strelba' straznymi airsoftkami aj tak len do 20-50m, potreba pre vsetkych mat zakryte oci/hlavu/... atd.).
Gunslinger
Gunslinger
No medzi AStakmi a paintballistmi je aspon co viem zasadny rozdiel. PB je o behani a kricani, proste strielacka (cim kriklavejsi, tym lepsie
), kdezto AS je ponaty viac "mulytari", maskace, vysielacky, koordinacia na vacsom priestore. Co sa tyka tohto, tak nic lepsie ako HP na SVK nenajdes... a nemaju problem ani s PB zbranami.
a čo keby sme to spravili že budú po sebe strielať súťažiaci?bude to preukázateľné a navyše zostane kopa vecí k rozdeleniu./válečná korisť/
Inak je mi to v podstate jedno bol to iba nápad a o jeden fľak na hejkalovi viac alebo menej ....to isté aj pri výstroji navyše operieš.uvidíme mám sa stretnúť s nejakým chalanom z repre čo mi povie aké sú možnosti a kričať si tam môžu koľko len chcú.
Aký bol kurz?
Inak je mi to v podstate jedno bol to iba nápad a o jeden fľak na hejkalovi viac alebo menej ....to isté aj pri výstroji navyše operieš.uvidíme mám sa stretnúť s nejakým chalanom z repre čo mi povie aké sú možnosti a kričať si tam môžu koľko len chcú.
Aký bol kurz?
- Gunslinger
- moderátor
edit Gunslinger: odpoved presunuta do PM 
Naposledy upravil/-a Gunslinger v 13 Mar 2009, 12:20, upravené celkom 1 krát.