Kombinacia drazdivych plynovych nabojov v zasobniku?
-
inspiring_lewin
Presne ako píše romanon. Nie každý je, alebo má možnosť byť tak vytrénovaný. A ešte dodám, že potom by bolo na takého maníka poslať tiež niekoho čo by ovládal perfektne boj s nožom. K tomu videu , neviem si pomôcť ale tie zábery na mňa pôsobia ako z béčkového filmu zo 70tých rokov. Ale asi tam šlo viac menej o ukážku tých možností teleskopu ako o simuláciu. Bo sa mi zdalo až smiešne to, keď chlapík naznačil úder, obranca ho zablokoval a útočník už len čakal na páku bez toho aby sa hýbal. Ja preferujem skôr také, že dať si chrániče prípadne atrapy zbraní a ide sa hlava nehlava ako na ulici. Ale to sme už úplne OT takže poprosím o presunutie príspevku.
-
inspiring_galois
ved na e-zbrane je ucinny dosah 120 mg NV je nieco cez 3,5 m uz si presne nepamatam, ze ako to bolo, ale ais tak, dako, ten clanok je tam este stale.... takze by vyhrala plynovka, a to video bolo, ako nie simulacne, a moj naozr je ze to bolo skor propagacne ruzove vysvetlenie teleskopu ako idealnej zbrane na obranu, hovorim je to len propagacia, vysuvacej ocelovej trubky, nafarbenej na cierno s dakym magnetom,a snurkou, zas maju obchodnici novy produkt
a ytch co poznam, co maju telskop, ho maju dolozeny za skrinou pred ocami rodicov, nevytiahli s nim päty, a ked mali problem tak im niekto urobil monokel, ale teleskop bol doma, pretoze si ani vo sne nemysleli ze oni mozu mat monokel, a potom na co ho ma vacsina ludi? na frajerinu pred kamaratmi/kamartkami
tento "pribeh" a je to skutocnost!
a ytch co poznam, co maju telskop, ho maju dolozeny za skrinou pred ocami rodicov, nevytiahli s nim päty, a ked mali problem tak im niekto urobil monokel, ale teleskop bol doma, pretoze si ani vo sne nemysleli ze oni mozu mat monokel, a potom na co ho ma vacsina ludi? na frajerinu pred kamaratmi/kamartkami
tento "pribeh" a je to skutocnost!
moja posledna reakcia na plynovky:
s tou frajerinou s tebou suhlasim, len s tym, ze na frajerinu si fesaci kupuju plynovku a nie teleskop. Lebo kto sa chce ucinne obranit plynom, tak si za 1/10 ceny kupi kvalitny kaser a nie nieco, co sa podoba na ostru zbran. To je frajerina, nie nosit alebo vlastnit teleskop.
AMEN
s tou frajerinou s tebou suhlasim, len s tym, ze na frajerinu si fesaci kupuju plynovku a nie teleskop. Lebo kto sa chce ucinne obranit plynom, tak si za 1/10 ceny kupi kvalitny kaser a nie nieco, co sa podoba na ostru zbran. To je frajerina, nie nosit alebo vlastnit teleskop.
AMEN
-
inspiring_lewin
Čo bráni človeku nad 21 rokou a ak spĺňa zákonné podmienky si spraviť zbroják a kúpiť si ostrú tiež len s frajeriny? Takže názory ako plynovka , teleskop atď. s frajeriny môžu byť o tom istom. Poznám takého čo mal plynovku a ja ako jeho kamoš som o tom dosť dlhý čas ani nevedel, takže frajerinu ako dôvod toho, že si ju kúpil by som vylúčil. Tak isto to bolo aj v mojom prípade keď som vlastnil plynovku . Ak to niekto zvolí ako spôsob svojej ochrany, tak by mu to nemal nik vyhovárať a vonkoncom ho nepodozrievať z toho, že to má len kvôli frajerovaniu. To že má niekto potrebu frajerovať s niečim je dané povahou človeka a ten sa môže vyťahovať s čímkoľvek . napr. s airsoftovou pištoľou alebo aj s riadnou nevynímajúc plynovku. Mohli by ste to už konečne pochopiť a nehádzať do jedného vreca tých čo vlastnia plynovku a pod. Ale jasne, my sme tí frajeri čo majú ostrú a máme obavy, že raz budeme čeliť debilovi čo na nás vytiahne plyňák a budú trable. Čo ak ale niekto na vás vytiahne co2 alebo zbraň v podobe zapaľovača? Nad tým sa nikto nezamýšľa. Stále len „nemám rád plynovkárov“
igoros napísal:moja posledna reakcia na plynovky:
AMEN
igoros , NA VEKY - súhlas
Niekde som to už uviedol , ale opakovanie je matkou múdrosti , čiže :
Malé péro,
foter platí staré BMW na lízing,
v bare pije za stravenky
a vo vrecku plynovka.
Hotový frajer.
ČISTÝ KONIEC
Dobrak chlapec(asi 15r+-) co ma ziadal o mobil a penazenku nemal zapalovac,
ani airsoft,ani CO2,ani vzduchovku ale mal plynaka. Keby som sa riadil zakonom
a legalne ho zmazol 357mag,tak ma vsetci budu kamenovat ze som vrah a on mal len plynak.
Tak sa mi nesmies divit, ze ked pocujem o plynakoch, tak sa mi Kacenka sama obtahuje.
Nevraviac ze v kazdom meste mladenci maju modu hrat sa na gangstrou a COOL je ten z plynakom.
Ktory je DOOOOOS TAZKO rozoznatelny od ostrej,hlavne ak ma poplasny naboj a streli snim do vzduchu.
To vidis vystrel,vyletovat nabojnicu a este aj pocujes zvuk obtiahnutia uzaveru.
Zapalovac je lahko rozpoznatelny a aj air softka ked ti mieri na hlavu.
A kedze chlapci vedia ze plynak nezabija, tak ho strasne radi vytahuju a na kazdeho snim mieria.
Hlavne ze su drsnaci a maju siltovku na krivo.
Preto neznasam plynak a kamaratou som presvedcil
k nakupu kvalitnejsieho obranneho spreja. (cenovo je tiez vyhodnejsi)
Za sprej v ruke (maly a nenapadny) ta nikdo nezmazne
ani airsoft,ani CO2,ani vzduchovku ale mal plynaka. Keby som sa riadil zakonom
a legalne ho zmazol 357mag,tak ma vsetci budu kamenovat ze som vrah a on mal len plynak.
Tak sa mi nesmies divit, ze ked pocujem o plynakoch, tak sa mi Kacenka sama obtahuje.
Nevraviac ze v kazdom meste mladenci maju modu hrat sa na gangstrou a COOL je ten z plynakom.
Ktory je DOOOOOS TAZKO rozoznatelny od ostrej,hlavne ak ma poplasny naboj a streli snim do vzduchu.
To vidis vystrel,vyletovat nabojnicu a este aj pocujes zvuk obtiahnutia uzaveru.
Zapalovac je lahko rozpoznatelny a aj air softka ked ti mieri na hlavu.
A kedze chlapci vedia ze plynak nezabija, tak ho strasne radi vytahuju a na kazdeho snim mieria.
Hlavne ze su drsnaci a maju siltovku na krivo.
k nakupu kvalitnejsieho obranneho spreja. (cenovo je tiez vyhodnejsi)
Za sprej v ruke (maly a nenapadny) ta nikdo nezmazne
janesk
V prvej citácii zaznávaš plynovky a v druhej obhajuješ
Alebo som zle čítal
Čo bráni človeku nad 21 rokou a ak spĺňa zákonné podmienky si spraviť zbroják a kúpiť si ostrú tiež len s frajeriny? Takže názory ako plynovka , teleskop atď. s frajeriny môžu byť o tom istom. Poznám takého čo mal plynovku a ja ako jeho kamoš som o tom dosť dlhý čas ani nevedel, takže frajerinu ako dôvod toho, že si ju kúpil by som vylúčil. Tak isto to bolo aj v mojom prípade keď som vlastnil plynovku . Ak to niekto zvolí ako spôsob svojej ochrany, tak by mu to nemal nik vyhovárať a vonkoncom ho nepodozrievať z toho, že to má len kvôli frajerovaniu
Prepáč , ale neviem , či som dobre pochopilAle jasne, my sme tí frajeri čo majú ostrú a máme obavy, že raz budeme čeliť debilovi čo na nás vytiahne plyňák a budú trable. Čo ak ale niekto na vás vytiahne co2 alebo zbraň v podobe zapaľovača? Nad tým sa nikto nezamýšľa.Mohli by ste to už konečne pochopiť a nehádzať do jedného vreca tých čo vlastnia plynovku a pod.
V prvej citácii zaznávaš plynovky a v druhej obhajuješ
Alebo som zle čítal
-
inspiring_lewin
Skemro , arminius chlapi . Ja dobre viem, že sú medzi nami aj také prípady blbcov čo tú plynovku majú pri sebe s dôvodu aký popisujete ale asi ste ozaj nepochopili čo som tým všetkým chcel povedať. A to je to, že sa v tomto fóre všetci čo majú plynovku hádžu do jedného vreca. Potom to vypadá tak, že každý kto si kúpi plynovku je blb čo sa s ňou chce len vyťahovať.
Je to asi o tom, ako keď si niekto pozrie správy a vidí ako niekto niekoho zabije so skutočnou zbraňou alebo spácha iný tč. a začne tvrdiť, že každý kto má zbraň je kriminálnik alebo človek čo si so zbraňou potrebuje niečo dokazovať. To sa potom ani nám držiteľom zbraní nepáči.
O účinnosti zbraní či už plynoviek, teleskopu alebo ostrej by som sa v tomto prípade neopieral ako o fakt. Je na každom ako si zváži čím sa bude brániť.
Je to asi o tom, ako keď si niekto pozrie správy a vidí ako niekto niekoho zabije so skutočnou zbraňou alebo spácha iný tč. a začne tvrdiť, že každý kto má zbraň je kriminálnik alebo človek čo si so zbraňou potrebuje niečo dokazovať. To sa potom ani nám držiteľom zbraní nepáči.
O účinnosti zbraní či už plynoviek, teleskopu alebo ostrej by som sa v tomto prípade neopieral ako o fakt. Je na každom ako si zváži čím sa bude brániť.