Kombinacia drazdivych plynovych nabojov v zasobniku?

Plynové pištole, expanzné pištole, plynové náboje
Používateľov profilový obrázok
romanon
prispievateľ
Registered for: 18 years 2 months

Príspevok od používateľa romanon »

to igoros>
Neviem ci zrovna najlepsi priklad, taky typek jak je na tom videu sa dokaze ubranit chvatmi aj bez teleskopu alebo hocicoho. Rozdielne by to bolo pre bezneho cloveka cloveka ktory nema swat vycvik...
inspiring_lewin

Príspevok od používateľa inspiring_lewin »

Presne ako píše romanon. Nie každý je, alebo má možnosť byť tak vytrénovaný. A ešte dodám, že potom by bolo na takého maníka poslať tiež niekoho čo by ovládal perfektne boj s nožom. K tomu videu , neviem si pomôcť ale tie zábery na mňa pôsobia ako z béčkového filmu zo 70tých rokov. Ale asi tam šlo viac menej o ukážku tých možností teleskopu ako o simuláciu. Bo sa mi zdalo až smiešne to, keď chlapík naznačil úder, obranca ho zablokoval a útočník už len čakal na páku bez toho aby sa hýbal. Ja preferujem skôr také, že dať si chrániče prípadne atrapy zbraní a ide sa hlava nehlava ako na ulici. Ale to sme už úplne OT takže poprosím o presunutie príspevku.
MyroLM
občasný prispievateľ
Registered for: 18 years 6 months

Príspevok od používateľa MyroLM »

nabijat na serioznu obranu nieco ine ako NV v 120mg nema ziadny vyznam. to video je riadna haluz, keby mu tou palkou zavesil po hlave neviem neviem ako by vytahoval teleskop.
igoros
moderátor
Registered for: 19 years 8 months

Príspevok od používateľa igoros »

preco haluz :?: :!: :!: je to vynikajuca technika na obranu pred pachatelom. Je to technika, ktoru treba nadrillovat ale myslim si, ze v kombinacii s kraw-magou velmi ucinna a rozhodne podla mojho nazoru ucinnejsia ako NV 120mg.
fuuuha, teraz ma plynovkari ukrizuju :lol:
MyroLM
občasný prispievateľ
Registered for: 18 years 6 months

Príspevok od používateľa MyroLM »

no prid s tym teleskopom, ja nabijem NV120 a hned uvidime :D
inspiring_galois

Príspevok od používateľa inspiring_galois »

ved na e-zbrane je ucinny dosah 120 mg NV je nieco cez 3,5 m uz si presne nepamatam, ze ako to bolo, ale ais tak, dako, ten clanok je tam este stale.... takze by vyhrala plynovka, a to video bolo, ako nie simulacne, a moj naozr je ze to bolo skor propagacne ruzove vysvetlenie teleskopu ako idealnej zbrane na obranu, hovorim je to len propagacia, vysuvacej ocelovej trubky, nafarbenej na cierno s dakym magnetom,a snurkou, zas maju obchodnici novy produkt
a ytch co poznam, co maju telskop, ho maju dolozeny za skrinou pred ocami rodicov, nevytiahli s nim päty, a ked mali problem tak im niekto urobil monokel, ale teleskop bol doma, pretoze si ani vo sne nemysleli ze oni mozu mat monokel, a potom na co ho ma vacsina ludi? na frajerinu pred kamaratmi/kamartkami
tento "pribeh" a je to skutocnost!
igoros
moderátor
Registered for: 19 years 8 months

Príspevok od používateľa igoros »

moja posledna reakcia na plynovky:

s tou frajerinou s tebou suhlasim, len s tym, ze na frajerinu si fesaci kupuju plynovku a nie teleskop. Lebo kto sa chce ucinne obranit plynom, tak si za 1/10 ceny kupi kvalitny kaser a nie nieco, co sa podoba na ostru zbran. To je frajerina, nie nosit alebo vlastnit teleskop.

AMEN
inspiring_lewin

Čo bráni človeku nad 21 rokou a ak spĺňa zákonné podmienky si spraviť zbroják a kúpiť si ostrú tiež len s frajeriny? Takže názory ako plynovka , teleskop atď. s frajeriny môžu byť o tom istom. Poznám takého čo mal plynovku a ja ako jeho kamoš som o tom dosť dlhý čas ani nevedel, takže frajerinu ako dôvod toho, že si ju kúpil by som vylúčil. Tak isto to bolo aj v mojom prípade keď som vlastnil plynovku . Ak to niekto zvolí ako spôsob svojej ochrany, tak by mu to nemal nik vyhovárať a vonkoncom ho nepodozrievať z toho, že to má len kvôli frajerovaniu. To že má niekto potrebu frajerovať s niečim je dané povahou človeka a ten sa môže vyťahovať s čímkoľvek . napr. s airsoftovou pištoľou alebo aj s riadnou nevynímajúc plynovku. Mohli by ste to už konečne pochopiť a nehádzať do jedného vreca tých čo vlastnia plynovku a pod. Ale jasne, my sme tí frajeri čo majú ostrú a máme obavy, že raz budeme čeliť debilovi čo na nás vytiahne plyňák a budú trable. Čo ak ale niekto na vás vytiahne co2 alebo zbraň v podobe zapaľovača? Nad tým sa nikto nezamýšľa. Stále len „nemám rád plynovkárov“
arminius
častý prispievateľ
Registered for: 18 years 7 months

Príspevok od používateľa arminius »

igoros napísal:moja posledna reakcia na plynovky:

s tou frajerinou s tebou suhlasim, len s tym, ze na frajerinu si fesaci kupuju plynovku a nie teleskop. Lebo kto sa chce ucinne obranit plynom, tak si za 1/10 ceny kupi kvalitny kaser a nie nieco, co sa podoba na ostru zbran. To je frajerina, nie nosit alebo vlastnit teleskop.

AMEN

igoros , NA VEKY - súhlas :wink:

Niekde som to už uviedol , ale opakovanie je matkou múdrosti , čiže :

Malé péro,
foter platí staré BMW na lízing,
v bare pije za stravenky
a vo vrecku plynovka.
Hotový frajer.

ČISTÝ KONIEC :!:
skemro
častý prispievateľ
Registered for: 21 years 1 month

Príspevok od používateľa skemro »

Dobrak chlapec(asi 15r+-) co ma ziadal o mobil a penazenku nemal zapalovac,
ani airsoft,ani CO2,ani vzduchovku ale mal plynaka. Keby som sa riadil zakonom
a legalne ho zmazol 357mag,tak ma vsetci budu kamenovat ze som vrah a on mal len plynak.
Tak sa mi nesmies divit, ze ked pocujem o plynakoch, tak sa mi Kacenka sama obtahuje.
Nevraviac ze v kazdom meste mladenci maju modu hrat sa na gangstrou a COOL je ten z plynakom.
Ktory je DOOOOOS TAZKO rozoznatelny od ostrej,hlavne ak ma poplasny naboj a streli snim do vzduchu.
To vidis vystrel,vyletovat nabojnicu a este aj pocujes zvuk obtiahnutia uzaveru.
Zapalovac je lahko rozpoznatelny a aj air softka ked ti mieri na hlavu.
A kedze chlapci vedia ze plynak nezabija, tak ho strasne radi vytahuju a na kazdeho snim mieria.
Hlavne ze su drsnaci a maju siltovku na krivo. :evil: Preto neznasam plynak a kamaratou som presvedcil
k nakupu kvalitnejsieho obranneho spreja. (cenovo je tiez vyhodnejsi)
Za sprej v ruke (maly a nenapadny) ta nikdo nezmazne
arminius
častý prispievateľ

janesk
Čo bráni človeku nad 21 rokou a ak spĺňa zákonné podmienky si spraviť zbroják a kúpiť si ostrú tiež len s frajeriny? Takže názory ako plynovka , teleskop atď. s frajeriny môžu byť o tom istom. Poznám takého čo mal plynovku a ja ako jeho kamoš som o tom dosť dlhý čas ani nevedel, takže frajerinu ako dôvod toho, že si ju kúpil by som vylúčil. Tak isto to bolo aj v mojom prípade keď som vlastnil plynovku . Ak to niekto zvolí ako spôsob svojej ochrany, tak by mu to nemal nik vyhovárať a vonkoncom ho nepodozrievať z toho, že to má len kvôli frajerovaniu
Ale jasne, my sme tí frajeri čo majú ostrú a máme obavy, že raz budeme čeliť debilovi čo na nás vytiahne plyňák a budú trable. Čo ak ale niekto na vás vytiahne co2 alebo zbraň v podobe zapaľovača? Nad tým sa nikto nezamýšľa.Mohli by ste to už konečne pochopiť a nehádzať do jedného vreca tých čo vlastnia plynovku a pod.
Prepáč , ale neviem , či som dobre pochopil :?:

V prvej citácii zaznávaš plynovky a v druhej obhajuješ :?:
Alebo som zle čítal :?:
inspiring_lewin

Skemro , arminius chlapi . Ja dobre viem, že sú medzi nami aj také prípady blbcov čo tú plynovku majú pri sebe s dôvodu aký popisujete ale asi ste ozaj nepochopili čo som tým všetkým chcel povedať. A to je to, že sa v tomto fóre všetci čo majú plynovku hádžu do jedného vreca. Potom to vypadá tak, že každý kto si kúpi plynovku je blb čo sa s ňou chce len vyťahovať.
Je to asi o tom, ako keď si niekto pozrie správy a vidí ako niekto niekoho zabije so skutočnou zbraňou alebo spácha iný tč. a začne tvrdiť, že každý kto má zbraň je kriminálnik alebo človek čo si so zbraňou potrebuje niečo dokazovať. To sa potom ani nám držiteľom zbraní nepáči.
O účinnosti zbraní či už plynoviek, teleskopu alebo ostrej by som sa v tomto prípade neopieral ako o fakt. Je na každom ako si zváži čím sa bude brániť.
arminius
častý prispievateľ

janesk

Kua , janek , vidíš ako to vyznieva , keď urobíš tie krásne odstavce :?:
Hovoríš o jednej téme , ale zároveň fasa argumentuješ :wink:
Tak si to predstavujem :!: Tak by to malo byť :!:
Hneď je vsio jasno :!: :!: :!: :P :lol:
inspiring_lewin