Diery do piestu?

inspiring_euler

Príspevok od používateľa inspiring_euler »

No odkedy som tam spravil tu jednu dieru striela citelne lepsie. Uz mi cez cely dvor aj prederavi PET flasu z gulickou. Predtym nebola sanca. Este musim spravit jednu dieru :lol:
elegant_hodgkin

Príspevok od používateľa elegant_hodgkin »

ahaaa... moc sa do tychto veci nerozumiem ale niekto na fore napisal ze ma tiez gamo 440 hunter a zavaril dieru a vazne dobre mu to jazdi...
inspiring_euler

Takto, aby si mal v tom jasno...
Ja som si vrtal dieru zboku dieru do piestu lebo som si myslel ze lahsi piest bude lepsie reagovat na pruzinu, ze bude sviznejsi a bude menej kopat - podarilo sa.

Dalej niektory vyrobcovia vrtaju diery do piestov aby znizili jej vykon len na maximalnu povolenu hodnotu. Oni ale vrtaju dieru spredu do piestu aby tade unikal vzduch. Potom ti staci tu dieru nejako zavarit a mas potom este silnejsiu vzduchovku. Ja som vrtal dieru az za tesnenim zboku takze o vzduch neprichadzam.
inspiring_jemison

Príspevok od používateľa inspiring_jemison »

milox moc ho nevrtaj lebo potom ti ho ten vzduchovy vankus na konci piesta pretlaci a vykon znizis nie zvisis je dobre ho odlahcit ale nie zas moc
inspiring_euler

Zatial tam mam len jednu. Skusim este jednu a uz to necham tak. Uz do toho rypat nebudem lebo taky piest uz nezozenem ked to pokazim.
elegant_hodgkin

no ale aj tak nechapem preco tie diery vrtate...odlahcite valec??? nerozumiem poslite fotodokumentaciu :D (sociopat28@azet.sk) dakujem za pomoc
inspiring_jemison

ty si co spravil zrovna maturu v materskej skole ci co to sa ani uz neda zrozumitelnejsie napisat aj moj 7 rocny brat tomu pochopil :lol:
inspiring_euler

Takze este raz :D
http://forum.gunshop.cz/files/thumbs/t_ ... _2_875.jpg

To nieje fotka mojho piestu ale mam nieco podobne. Len z tym rozdielom ze mam zatial iba jednu dieru a pribudne oproti nej este jedna.
elegant_hodgkin

este raz :!: mam vzduchovku tyzden a nie som spokojny so silou ...ale pritom je dost silna ...a nechapal som ake diery tam idu... dakujem inak :wink: SKILER :D
inspiring_jemison

:lol: aha tak sorry ale ak ju mas tyzden radsej do toho este nevrtaj skus si rozobrat co ches ale este to nechaj chvilku tak casom prides na to ze sila nieje vsetko vo vseobecnosti plati ze cim vacsia sila tym mensia presnost :wink:
inspiring_euler

Tak, tak dobre ti vravi...

Neoplati sa rypat do novej vzduchovky. Moze sa ti zdat slaba aj preto ze mozes mat zle strelivo. Poskusaj vsetko mozne. Spicate, ploche, gulicky...

Ja sa nebojim robit taketo zakroky na mojej, lebo mal som ju zadarmo v kusoch a ked som ju dal dokopy tak mala taku silu ze by som sa nebal snou si strelit aj medzi oci :-). Teraz sa uz konecne priblizuje mojmu idealu :-D
inspiring_nightingale

Príspevok od používateľa inspiring_nightingale »

Gamo s deravym piestom ma cca. 6J.
Piest sa da za cca. 20 Eur kupit novy bez dierky, alebo je najjednoduchsie zobrat zavitnik, vyrobit v tej dierke zavit a dat tam srobik so zapustenou hlavou. Silnejsie povahy mozu skusit aj samorezny...
Vysledok je cca. 12J.
inspiring_jemison

od veci nieje ani zvaracka :idea: :wink:
eager_liskov

Príspevok od používateľa eager_liskov »

ja mam tiez hunter 440 a predajca povedal ze uz ma zvyseny vykon ale nevedeli by ste mi poradit ako znizit hluk pri vystrele ?
Používateľov profilový obrázok
Kapo
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 18 years 2 months

Príspevok od používateľa Kapo »

Navrtaj spredu dieru do piestu. Čím väčšia, tím tichšia.... :lol:
Napísať odpoveď

Návrat na "Vzduchovky"