Vzduchovku na potkany

inspiring_jemison

Príspevok od používateľa inspiring_jemison »

vidim ze ti praje stastie pri takychto veciach ako mne :) ale naozaj u delty je to kuriozita keby to bolo gamo :) bral by som to ako samozrejmost
eager_goodall

Príspevok od používateľa eager_goodall »

otcovi to radsej nehovorim....som zvedavy kedy mu zacne byt podozrive ze strielam vzdy cez pevne... 8)
inspiring_jemison

tak nestrielaj daj si pauzicku :)
inspiring_mclaren

Príspevok od používateľa inspiring_mclaren »

mne padla vzduchovka asi z jedneho metra na beton a s optikou to ani nehlo.....neviem co stale mate proti gamo....ked si niekto chce kupit najlacnejsiu vzduchovku aku len dostat tak nevyhodi dvojnasobnu cenu za puskohlad....tak isto by som nebral nejaky nikko 4x20 za 6€...ale gamo 4x32 za 32€ uz postaci aj bez nastavitelnej paralaxy.....mam 7 rocneho syna a ten nou na 15 metrov trafi 8 z 10 ran zapalkovu skatulku.
inspiring_jemison

skullman ak mam vyhodit za optiku 32 € a budem presnejsie strielat cez pevne tak si radsej kupim uz nieco na co sa da spolahnut mal som 3 gama z toho 2 mali roztrhnuty kriz a v jednom bola posunuta sosovka
eager_goodall

gamo nemozem hodnotiti, pretoze som ho nemal, ale je to o stasti,
zatial co fogasovi odisli 2 gama , skullmanovi to gamo drzi ...
inspiring_jemison

boli 3
eager_goodall

dokonca
vigorous_yalow

Príspevok od používateľa vigorous_yalow »

už som strelil x potkanov s požičanou čínskou vzduchovkou (asi sa to volá lider) kal.4,5.myslím že je jedno akou vzduchovkou ide o to kam ho trafíš.mňa by však zaujímalo či by sa dal zastreliť potkan pištoľou Crosman 1377.tie potkany mi totiž behajú väčšinou v priestoroch kde je problém sa s dlhou vzduchovkou pohybovať.robia mi dosť škody takže by to nebola zlá investícia ak by na ne ten crosman stačil,
inspiring_shamir

Príspevok od používateľa inspiring_shamir »

ak ho trafis tak ju dorazis...nepoznam sice tu zbran ale podla silou staci... skor by som uvazoval ci ho trafis, lebo pistol neni puska a knej potrebujes odost pevnejsiu ruku.
Miro389
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 16 years 8 months

Príspevok od používateľa Miro389 »

potkan ostane na fleku aj po dobrom zásahu z LOV 21, v tom Crossmane nevidím problém :twisted:
inspiring_shamir

ak po potkanovi ak vystrelis LOV 2 kou tak umrie na krce smiechu :D
Miro389
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 16 years 8 months

Príspevok od používateľa Miro389 »

LOV 2 ale nie je na strielanie ..... :P :P :P :P :P :lol:
inspiring_shamir

hopaa prehliadol som sa, je tam 21. ale aj tak pistol na potkana nic moc
inspiring_mclaren

Príspevok od používateľa inspiring_mclaren »

dodino147 napísal:gamo nemozem hodnotiti, pretoze som ho nemal, ale je to o stasti,
zatial co fogasovi odisli 2 gama , skullmanovi to gamo drzi ...

zrejme uz aj mne odislo GAMO...neviem urcite ale optiku musim stelovat kazdych 5 az 10 vystrelov...vyskusam ju dat na slaviu a uvidime....zatiam mam objednanu HAMMERLI 750 aj s puskohladom....
Napísať odpoveď

Návrat na "Vzduchovky"