Vzduchovku na potkany
-
inspiring_jemison
-
eager_goodall
-
inspiring_mclaren
mne padla vzduchovka asi z jedneho metra na beton a s optikou to ani nehlo.....neviem co stale mate proti gamo....ked si niekto chce kupit najlacnejsiu vzduchovku aku len dostat tak nevyhodi dvojnasobnu cenu za puskohlad....tak isto by som nebral nejaky nikko 4x20 za 6€...ale gamo 4x32 za 32€ uz postaci aj bez nastavitelnej paralaxy.....mam 7 rocneho syna a ten nou na 15 metrov trafi 8 z 10 ran zapalkovu skatulku.
-
inspiring_jemison
-
eager_goodall
-
vigorous_yalow
už som strelil x potkanov s požičanou čínskou vzduchovkou (asi sa to volá lider) kal.4,5.myslím že je jedno akou vzduchovkou ide o to kam ho trafíš.mňa by však zaujímalo či by sa dal zastreliť potkan pištoľou Crosman 1377.tie potkany mi totiž behajú väčšinou v priestoroch kde je problém sa s dlhou vzduchovkou pohybovať.robia mi dosť škody takže by to nebola zlá investícia ak by na ne ten crosman stačil,
-
inspiring_shamir
-
inspiring_mclaren
dodino147 napísal:gamo nemozem hodnotiti, pretoze som ho nemal, ale je to o stasti,
zatial co fogasovi odisli 2 gama , skullmanovi to gamo drzi ...
zrejme uz aj mne odislo GAMO...neviem urcite ale optiku musim stelovat kazdych 5 az 10 vystrelov...vyskusam ju dat na slaviu a uvidime....zatiam mam objednanu HAMMERLI 750 aj s puskohladom....