Upravy K-100
xader-neboj nikde sa nestrapnis,nik aspon normalny to tak neuvazuje aby strapnil druheho.Kazdy zacinal, aj ja po rokoch vlacenia sa po klubovkach idem do SAPS-mohol som davno
Kacenu uz nemam zial ked clovek striela troska viac sutazne musim sa pozbavit inych.K-100 mi plne vyhovovala napriek tomu ze som ju nemal rad.Upravy som mal,svetlovodna mucha,zvacsene vypustanie zasobnika,ladena spust kladivo nejake terčove,JK mi vravel vraj som mal aj komoru zvacsenu na prebijance.Rozdiel K-100 verzus glock.Glock je hnusny pracant ktoreho ked nabijes mas staly odpor spuste,tasis a hned strielas.Mozno vyhoda v Ipsc,k-100 bud ides s kladivom dole alebo nabita zaistena.K.100 sami lepsie prebijala ako glock,bola rychlejsia na moje splity,glock nemal bobry chvost co mi vadilo najviac.Pri vysokom uchope mi ryhoval ruku,ked prejdes s inej zbrane na glocka pozeras nam akoby s hora
K-100 je univerzalna zbran za super cenu ,podla mna skor vhodna na IPSC ako glock.Zdvih mal som G17c,komp moc ucinok nemal ale zdalo sa mi ze k-100 viac kope.Ale mal som univerzalnu vratnu pruzinu,keby bola keby bola silnejsia urcite by kopala menej.Shadowa mam len preto ze menej kope a skor sa mi vracia do zamernej.Ale spracovanie ..grc.PS-rad skusam nove zbrane 
Vyuzi prilezitost a prid na jar na niektory pretek WFC. Strapnenie sa ta ozaj trapit nemusi, staci, ak ovladas zakladnu bezpecnost so zbranou.Xader napísal:Chcel by som si tento rok skusit nejaku sutaz IPSC(kde budem mat moznost?) - ale samozrejme len zabavne, aj tak sa strapnim
Vela z nas sme tam zaciatocnici bez vyssich sportovych ambicii, ktori si pridu schuti zastrielat a za par € si zatrenovat na kvalitne postavenych stejdzoch. A zabavit sa, samozrejme.
Z BA mas v okruhu +/- 100 km Komarno, Novy Tekov, Cachtice a Jelenec.
-
inspiring_montalcini
Zdravim pani.
Ospravedlnujem sa za ozivenie tejto temy, ale zbytocne zakladat novu, ak to tu uz existuje, ze.
Chcel by som sa spytat, ci mi vie niekto poradit mikrometricky cielnik zo svetlovodivymi vlaknami, ktory zapasuje na K100 Mk6. Nemam problem ho aj trusku upravit (zbrusit/spilnikovat rybinu). Existuje nieco taketo ? Idealne tak do 50€ (ale to by som chcel asi uz moc
). Zbezne som niekde zachytil ze su taketo mieridla na CZ75 a po urcitych upravach sadnu. Je natom nieco pravdy, kto ich vyraba ?
Vopred dakujem za vas cas a odpovede
Ospravedlnujem sa za ozivenie tejto temy, ale zbytocne zakladat novu, ak to tu uz existuje, ze.
Chcel by som sa spytat, ci mi vie niekto poradit mikrometricky cielnik zo svetlovodivymi vlaknami, ktory zapasuje na K100 Mk6. Nemam problem ho aj trusku upravit (zbrusit/spilnikovat rybinu). Existuje nieco taketo ? Idealne tak do 50€ (ale to by som chcel asi uz moc
Vopred dakujem za vas cas a odpovede
Mám otázku - rozmýšľam nad kúpou K-100. Vzhľadom na moje finančné možnosti idem odspodu, tj K100 MK6.
1, Bude sa dať postupne "prerábať" a vylepšovať? Tj, mikrometrické mieridlá, ladená spúšť, poprípade rám MK7 keby mi viac sedel... Môžem takto postupne dosiahnuť to isté ako keby som si kúpil hneď model Target? (Teda či s tým má niekto skúsenosti, resp vie porovnať. Za odpovede typu "Všetko sa sá len treba chcieť" vopred ďakujem
2, Rozdiel medzi MK6 a MK7 je len v ráme? Alebo MK6 sú celkovo staršie?
1, Bude sa dať postupne "prerábať" a vylepšovať? Tj, mikrometrické mieridlá, ladená spúšť, poprípade rám MK7 keby mi viac sedel... Môžem takto postupne dosiahnuť to isté ako keby som si kúpil hneď model Target? (Teda či s tým má niekto skúsenosti, resp vie porovnať. Za odpovede typu "Všetko sa sá len treba chcieť" vopred ďakujem
2, Rozdiel medzi MK6 a MK7 je len v ráme? Alebo MK6 sú celkovo staršie?
-
Peter Elektro
- častý prispievateľ
- Dátum registrácie: 16 years 1 month
- Kontaktovať používateľa:
Pre 3500 korun,ak si nahodou prehliadol:
http://www.legistelum.sk/forum/viewtopi ... 16aadf4ca8
http://www.legistelum.sk/forum/viewtopi ... 16aadf4ca8
-
inspiring_goldstine
-
Peter Elektro
- častý prispievateľ
- Dátum registrácie: 16 years 1 month
- Kontaktovať používateľa:
3500 korun
Prednosť majú samozrejme členovia Legis
Telum, pre ktorých je akcia primárne určená. Je potrebné sa vopred
prihlásiť na email turecek@legistelum.sk Prihlasovať sa môžete okamžite,
prvým 60-tim bude potvrdené prihlásenie.
to by malo znamenat,že pokial členovia nezaplnia prednašku je vstup aj pre ostatnych....aspom podla mna
Prednosť majú samozrejme členovia Legis
Telum, pre ktorých je akcia primárne určená. Je potrebné sa vopred
prihlásiť na email turecek@legistelum.sk Prihlasovať sa môžete okamžite,
prvým 60-tim bude potvrdené prihlásenie.
to by malo znamenat,že pokial členovia nezaplnia prednašku je vstup aj pre ostatnych....aspom podla mna
Ďakujem, skúsim sa tam dostať:)
Len chcel som názor od niekoho "nezainteresovaného". Podľa mojich informácii je vedenie GP korektné a ústretové v jednaní s klientom, takže by mi asi nepovedali, že sa to dá, keď sa to nedá. Ale chcel som vedieť či má niekto osobné skúsenosti s takýmto postupom. Či mi nepovie že takto za to zaplatím 3x toľko, alebo že tá spúšť je "lepšia" keď to nie je dodatočne robené...nevyznám sa, preto sa pýtam
Budem sa pýtať aj priamo v GP, to je jasné...
Len chcel som názor od niekoho "nezainteresovaného". Podľa mojich informácii je vedenie GP korektné a ústretové v jednaní s klientom, takže by mi asi nepovedali, že sa to dá, keď sa to nedá. Ale chcel som vedieť či má niekto osobné skúsenosti s takýmto postupom. Či mi nepovie že takto za to zaplatím 3x toľko, alebo že tá spúšť je "lepšia" keď to nie je dodatočne robené...nevyznám sa, preto sa pýtam
Aj takto môže vypadať P1 s laserom.

Ešte poriešiť púzdro od Falca. asi toto: http://www.falco.sk/e-obchod/kozene-puz ... 20-84.html prispôsobené na laser
Ešte poriešiť púzdro od Falca. asi toto: http://www.falco.sk/e-obchod/kozene-puz ... 20-84.html prispôsobené na laser