Webforum terce
-
inspiring_liskov
bude..
pred-finalna verzia je torzo co sem zavesil Yarco, na hrudniku bude tercik s A,C,G zonami (7,14 a 21cm) a po stranach od hlavy budu este 2 terciky priemer 12cm
dole pod torzom napis www.webforum.sk
zajtra-pozajtra by som mal mat skusobny natlacok, az ho dostanem, naskenujem ho a zavesim sem na zaverecne pripomienkovanie
pred-finalna verzia je torzo co sem zavesil Yarco, na hrudniku bude tercik s A,C,G zonami (7,14 a 21cm) a po stranach od hlavy budu este 2 terciky priemer 12cm
dole pod torzom napis www.webforum.sk
zajtra-pozajtra by som mal mat skusobny natlacok, az ho dostanem, naskenujem ho a zavesim sem na zaverecne pripomienkovanie
-
inspiring_greider
-
inspiring_liskov
v reale este nastanu 2 drobne zmeny...
tie male terciky budu vytlacene hrubsou ciarou aby boli dobre viditelne aj na 10m pri chatrnom osvetleni ColtClubu
ten velky terc na torze bude ovela slabsou linkou, aby nebol viditelny z 5m, podobne ako je to na IPSC tercoch
kedze toho dame tlacit asi celkom dost ....
PRIJMAM OBJEDNAVKY
cena bola uvedena vyssie
mali by byt hotove do WFC v Cachticiach
tie male terciky budu vytlacene hrubsou ciarou aby boli dobre viditelne aj na 10m pri chatrnom osvetleni ColtClubu
ten velky terc na torze bude ovela slabsou linkou, aby nebol viditelny z 5m, podobne ako je to na IPSC tercoch
kedze toho dame tlacit asi celkom dost ....
PRIJMAM OBJEDNAVKY
cena bola uvedena vyssie
mali by byt hotove do WFC v Cachticiach
-
inspiring_ganguly
-
inspiring_liskov
-
inspiring_liskov
Tie biele obdlznikove (do masiniek na cenovky) som jeden cas pouzival, ale mal som pocit, ze ich treba riadne pritlacit, aby drzali. A to sa pri papierovych tercoch vzdy neda. Tie okruhle strelecke podla mna drzia lepsie.
Okrem nich pouzivam na uchytenie tercov a pod. maliarsku papierovu pasku, funguje perfektne (a za par korun).
Okrem nich pouzivam na uchytenie tercov a pod. maliarsku papierovu pasku, funguje perfektne (a za par korun).