Takze, i ked realizacia trvala trocha dlhsie, kurz s Ing. Brunovskym sme nedavno spolu s mojou lepsou polovickou absolvovali. Pisem sem preto, aby som dalsim moznym zaujemcom pomohol v rozhodovani, resp. hladani kurzu, resp. instruktora strelby.
Sam som mal problem niekoho najst, aj ked som sa o to zivo zaujimal. Az vdaka kontaktu cez toto forum [viz. vyssie] som zistil, ze je mozne oficialne absolvovat kurz takpovediac sity na mieru.
Ing. Brunovsky je intruktor s bohatou praxou a odraza sa to na jeho pristupe od prvej chvile. Niekolkymi vtipnymi otazkami `vysetri` zameranie, skusenosti a predstavy, ktore o strelbe mate. Po niekolkych vystreloch zvacsa odhali vase technicke a v neposlednom rade i bezpecnostne chyby. V mojom pripade to bol aj problem so zbranou. Zapozical mi vlastnu a moj vykon sa zazracne zlepsil (aspon v tej chvili v mojich ociach )

. Za necele 3 hodiny sme absolvovali viacero roznorodych streleckych cviceni, ktore su vynikajucim zakladom pre dalsie samostudium (susenie az do mokra )

.
Mnohe veci co som si myslel, ze ovladam, mozem zacat skusat od zaciatku. V mojom pripade toto bol prvy vycvik s profesionalom a tak niektore techniky nacitane len z literatury potrebovali prakticku `korekciu`

. Kazdy sme vystrelili okolo 200 nabojov. Strielali sme v malych seriach a kazdy vystrel bol hodnoteny a diskutovany. Pocas celej doby sa nam Ing. Brunovsky naplno venoval. Jednotlive cvicenia boli priamo zamerane na nase potreby, styl nosenia zbrane, pouzivanu municiu. Nedokazem si predstavit podmienky viac `usite na mieru`.
Dovolim si odporucat takyto kurz kazdemu uzivatelovi zbrane, i profesionalom [ktorych prave Ing. Brunovsky casto skoli]. Je to ako sa povie v skole `nalievak` na ktorom sa da stavat, i ked celkom znizuje sebavedomie

. Po tomto kurze slovami klasika: `Viem, ze nic neviem.` Takze sa pripravujeme na pokracovanie, hned ako budem mat vyladenu zbran.
Dakujeme.