Desert Eagle .50AE
-
inspiring_ganguly
-
friendly_engelbart
neriesim .44 Mag!!! ako som sa informoval .44Mag je mozne kupit standartne v laboracii na urovni 998J - jedna sa o redukovanu prachovu napln, v pripade ze zakaznik chcel strielat "plny vykon" a pouzivat pri tom standardne naboje od konkretneho vyrobcu musel ziadat o vynimku na nakup streliva kateg. A, prakticka skusenost bola taka, ze po celom procese schvalovania bolo z pozadovanuch 500ks schvalenych 250 a tak podobne, z toho je "cisto teoricky" zrejme ze sa jedna o "akesi pozerstvo" zo strany PZSR, ale v podstate ked uz niekto nadobuden danu zbran tak mu to po papierovacke daju - a preto hladam kontakt na cloveka co ma realne DE v .50 ma, lebo iba on by vedel dat presne info.
-
inspiring_ganguly
-
friendly_engelbart
-
inspiring_tharp
-
inspiring_ganguly
-
inspiring_newton
A keď sa - čisto teoreticky - dopracuje hošan k laborácii .50 AE s E nižšou ako 1000 J, bude mu ten DE ešte vôbec fachčiť? Predsalen, pri zbrani, ktorej záver je čiastočne poháňaný odberom plynov z hlavne, je zníženie navážky prachu a teda aj výkonu streliva (pričom výsledná E musí byť nižšia zhruba o 40 pct. ako E bežných laborácií) asi dosť problematické, nie?
ked to chces na obcasnu strelbu na strelnici naco ti je to na Acko?jaex3m napísal:chcel by som to na obcasnu strelbu na strelnici - nejakych 100 - 200 nabojov rocne. za informacie vopred dakujem
- TURBIAK
- častý prispievateľ
- Dátum registrácie: 18 years 8 months
- Kontaktovať používateľa:
Jezis...co to tu riesite...338 LM ma cez 6000 J a bezne sa da kupit....44 MAG detto ma cez 1000j, nevidim preco by nesla aj 50 AE. frano predava tie zbrane tak sa pytaj ako je to z nabojmi...ci su na vynimku:) lebo podla mna NIE , neviem preco kazdy berie zakon DOSLOVA... ako keby to bola masova vrazda,,,tu riesite,, zakazany naboj,, hrdelny zlocin
rovno aby clovek dostal dozivotie ked ma nad 1000j naboj a nieto este puskovy co ide nad 1150 m/s : 
-
inspiring_ganguly
-
friendly_engelbart
... nakoniec som sa vybral na "fizlaren" - a bolo mi povedane ze sa da uvazovat o tom ze by mi bol povoleny nakup streliva na A pre DE v .50, argumentoval som tym ze sa zdrziavam na roznych miestach v SR a planoval by som s tym strielat na strelniciach kde by to bolo umoznene a bla bla - potvrdilo sa mi to com vyssie pisal s neredukovanou municiou .44 Mag. takze sa dam do objednavky DE a rovno si zaziadam o vynimku na municiu. s povolenim zbrane mat problem nebudem (zakon nezakazuje mat 2kg krasavca na nosenie
) - zacinam sa uz na neho tesit - este vyriesit dilemu ci zelezo alebo titan - skoda ze nemam moznost si ho osahat - ale asi titian - uz len koli hmotnosti a lubi sa mi aj povrchova uprava
-
friendly_engelbart
djuri napísal:ked to chces na obcasnu strelbu na strelnici naco ti je to na Acko?jaex3m napísal:chcel by som to na obcasnu strelbu na strelnici - nejakych 100 - 200 nabojov rocne. za informacie vopred dakujem
- no na vyberanie vypalneho asi - kua
-
inspiring_ganguly