Mestského parku v Košiciach sa ľudia boja.

správy o útoku alebo obrane so zbraňou
Používateľov profilový obrázok
gewehr
expert
Dátum registrácie: 21 years 4 months

Príspevok od používateľa gewehr »

vidíte, kríza sem, kríza a tam, a niekomu sa darí rozširovať prevádzku :oops:
Jack
moderátor
Dátum registrácie: 18 years 5 months

Príspevok od používateľa Jack »

Arminius, ktovie, možno to nebude trvať dlho a dospejeme do štádia, že slušní občania začnú organizovať občianske alebo tzv. susedské hliadky.
:P
Ale zase keď vidím okolo seba toľkú ľahostajnosť, tak to asi až tak skoro nebude.
:twisted:
R
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 18 years

Príspevok od používateľa R »

Podla mňa je schodné riešiť pohyb živlov tak ako v nových rodinných zástavbách okolo Luníka IX, plot a uzavreté štvrte. Problém je v tom že lokality kde nie je plot od nova majú velký problém sa rozhýbať k tomuto kroku. Rieši to síce iba bezpečnosť obydlia a jeho blízkeho okolia, ale aj to je dosť pre ludí bývajúcich pri problémových lokalitách ako je Luník a pod.
Snypo
prispievateľ
Dátum registrácie: 17 years 6 months

Príspevok od používateľa Snypo »

Cez KE park chodím cca 2-3 krat do tyždňa,cez den obyčajne verejne priestranstvo,sem-tam mesky policajti prejdu.Večer je to horšie,pankaci a ine "veci"tam behaju
arminius
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 18 years 2 months

Príspevok od používateľa arminius »

Jack napísal:Arminius, ktovie, možno to nebude trvať dlho a dospejeme do štádia, že slušní občania začnú organizovať občianske alebo tzv. susedské hliadky.
:P
Ale zase keď vidím okolo seba toľkú ľahostajnosť, tak to asi až tak skoro nebude.
:twisted:
Niekde možno už aj funguje , len o tom ale nevieme ...

Na chalupe som požiadal suseda , aby mi dohliadol na majetok ...nemá problém ...
A aj keď sú v tej lokalite naši " obľúbení " spoluobčania , nemajú proste nárok ...
Sondáciou zloženia obyvateľstva som sa dopátral , že pomaly v každom dome je asi nejaký kvér ...
Majitelia - domáci , tak tí sú jednoznačne poľovníci ...
No a chalupári sú v hojnom počte zastúpení z oblasti polície , kriminálky aneb vojska ... :wink:
Takže minoritné obyvateľstvo pekne zdraví vopred .... :lol: :lol: :lol:
Napísať odpoveď

Návrat na "Udalosti"