Aké púzdro používate na nosenie?
-
inspiring_agnesi
luke a ty kde nosis zbran ked ides v kratasoch a tricku niekde von kde je predpoklad skryteho nosenia a nejdes na strelnicu???
ja vidim len dve moznosti
1. vyzerat ako vekslak a kver schovat do ladvinky (mam aj ladvinku AEGIS a prilezitostne ju nosim)
2. nosit kver v tom pase
mimochodom,zatial som na sebe nezbadal ziadne hriby, aj ked ich mam rad...
tasenie je vec nacviku a po case zistis ze je to uplne bezny a naviac niekedy aj komfortny sposob nosenia zbrane...
avsak dodavam ze je to kazdeho osobny nazor a mne je srdecne jedno kto ako nosi zbran...toto je len moja skusenost...
ja vidim len dve moznosti
1. vyzerat ako vekslak a kver schovat do ladvinky (mam aj ladvinku AEGIS a prilezitostne ju nosim)
2. nosit kver v tom pase
mimochodom,zatial som na sebe nezbadal ziadne hriby, aj ked ich mam rad...
tasenie je vec nacviku a po case zistis ze je to uplne bezny a naviac niekedy aj komfortny sposob nosenia zbrane...
avsak dodavam ze je to kazdeho osobny nazor a mne je srdecne jedno kto ako nosi zbran...toto je len moja skusenost...
mozno ti otvorim novy obzor, ale nosim na opasku vo vnutornom puzdre.
s tym pasom som sudil podla seba, bral som do uvahy, ze som dost haklivy na teplo a velmi rychlo sa spotim aj bez zataze, preto som si bol skoro isty ze s tym pasom by som nebol kamarat.
a nevyzeram ako vekslak, vyzeram ako geek a niktoby mi nehadal ze nosim.
mozno by trebalo vysvetlit, ze nosim kapsacove shortky s opaskom a nie take tie handrove, pevne obopinajuce rozkrok vo farbach karibiku.
s tym pasom som sudil podla seba, bral som do uvahy, ze som dost haklivy na teplo a velmi rychlo sa spotim aj bez zataze, preto som si bol skoro isty ze s tym pasom by som nebol kamarat.
a nevyzeram ako vekslak, vyzeram ako geek a niktoby mi nehadal ze nosim.
mozno by trebalo vysvetlit, ze nosim kapsacove shortky s opaskom a nie take tie handrove, pevne obopinajuce rozkrok vo farbach karibiku.
-
inspiring_bose
...presne tak luke, ja nosim v lete G22 vo vnutornom puzdre s vypustenou koselou a nikto nevie ze mam pri sebe taku ozrutu...a dokonca som niekedy iba vo volnejsiom tricku a zbran ani nevidiet... Ked mam tristvrte rifle alebo ako ty kapsace mozem si dovolit aj origos vonkajsie puzdro Glock, pretoze je dobre prilnave...samozrejme tam musim mat koselu...ala havaj
alebo vesticku...
Naposledy upravil/-a inspiring_bose v 12 Jan 2010, 21:08, upravené celkom 1 krát.
Chlapci, ja tiež košieľky, ale ešte radšej baskeťácke dresy. Som potom jak správny ghetto king.
Už ti tu opakujem asi po piaty raz, ale treba vyskúšať. Basketový dres je bohovská vec, dá sa nosiť priamo na telo i na triko (miesto vesty), je krásne vzdušný, nekrčí sa, výborne zamaskuje siluetu (zbrane vo vonkajšom púzdre i pandera) a perfektne sa spod neho tasí. Pravda, nemožno ho mať dlhý jak maníci z hiphopových klipov, čo im končí až kúsok nad teniskami. V každom prípade, treba vyskúšať! Nech nechodím sám jak trotl po Blave v baskeťáckych dresíkoch. 
Snypo:
Pas je urceny na specificke podmienky nosenia, kde moze mat urcite vyhody. Pri beznom celorocnom noseni ma ale vnutorne opaskove puzdro rozhodne vacsie uplatnenie.
U vnutorneho opaskoveho mozes napr. ovela lahsie upravovat jeho umiestnenie tak, aby zbran bola len pod 1 vrstvou odevu.
T.j. ak mas napr. koselu + sveter/sako, koselu zahrnies do nohavic a zbran je len pod svetrom/sakom. Ak ide sveter dolu, jednoducho vyhrnies koselu a prekryjes nou zbran. U teloveho pasu si taketo rychle zmeny na verejnosti predstavit neviem, jedine tak niekde zavrety na WC.
Tiez tasenie v strese bude urcite problematickejsie, kedze musis vyhrnut odev o 15-20cm vyssie. Nehovoriac o tom, ze pri beznej kombinacii kosela+rozopnute sako tasis z opaskoveho puzdra len odhrnutim saka, nie vyhrnutim kosele nahor, co je tiez rozdiel.
Ja osobne preferujem opaskove puzdro aj v lete, nemam problem nosit kratasy s opaskom. Kedze bezne nenosim tielko ani v zime, v lete by som s tym pasom na tele asi zahynul
Pas je urceny na specificke podmienky nosenia, kde moze mat urcite vyhody. Pri beznom celorocnom noseni ma ale vnutorne opaskove puzdro rozhodne vacsie uplatnenie.
U vnutorneho opaskoveho mozes napr. ovela lahsie upravovat jeho umiestnenie tak, aby zbran bola len pod 1 vrstvou odevu.
T.j. ak mas napr. koselu + sveter/sako, koselu zahrnies do nohavic a zbran je len pod svetrom/sakom. Ak ide sveter dolu, jednoducho vyhrnies koselu a prekryjes nou zbran. U teloveho pasu si taketo rychle zmeny na verejnosti predstavit neviem, jedine tak niekde zavrety na WC.
Tiez tasenie v strese bude urcite problematickejsie, kedze musis vyhrnut odev o 15-20cm vyssie. Nehovoriac o tom, ze pri beznej kombinacii kosela+rozopnute sako tasis z opaskoveho puzdra len odhrnutim saka, nie vyhrnutim kosele nahor, co je tiez rozdiel.
Ja osobne preferujem opaskove puzdro aj v lete, nemam problem nosit kratasy s opaskom. Kedze bezne nenosim tielko ani v zime, v lete by som s tym pasom na tele asi zahynul
-
inspiring_kepler
Škoda, že informácia, kto aké púzdro nosí je prd platná.
Ale keď už ste začali s tým oblečením, tak to už začína mať farbu.
Len by to chcelo dať aj nejaké fotečky.
Ja chodím oblečený tak, že každému je jasné, že pod parkrom mám aspoň brokovnicu....
/samozrejme, že nemám, tá je doma/
V zime nie je problém, horšie to je cez leto, tam budem musieť poriešiť to vnútorné.
Ale keď už ste začali s tým oblečením, tak to už začína mať farbu.
Len by to chcelo dať aj nejaké fotečky.
Ja chodím oblečený tak, že každému je jasné, že pod parkrom mám aspoň brokovnicu....
V zime nie je problém, horšie to je cez leto, tam budem musieť poriešiť to vnútorné.