Aké púzdro používate na nosenie?

Aké púzdro najčastejšie používaš?

Fobus
34
11%
Opaskové
100
32%
Opaskové vnútorné
146
46%
Podpažné
9
3%
INÉ
27
9%

Celkom hlasov: 316

inspiring_proskuriakova

Príspevok od používateľa inspiring_proskuriakova »

a zbran to peklo na tele prezije bez ujmy?
inspiring_agnesi

Príspevok od používateľa inspiring_agnesi »

No ako tak čítam zrejme si pôjdem tento týždeň zaobstarať ten gumený pás, ja si myslím, že v lete si na to zvyknem, no rozmýšľam nad nosením v zimnom období, keď mam na sebe 3, 4 vrstvy oblečenia, že prípadné tasenie zbrane, by nebolo asi príliš rýchle a neviditeľné...
Používateľov profilový obrázok
gewehr
expert
Dátum registrácie: 21 years 3 months

Príspevok od používateľa gewehr »

Plastak ujmu nema, ocelovy gun treba pravidelne usetrovat tak ci tak. viac vrstiev oblecenia nie je problem. Pas si das prose na tie vrstvy, drzi dobre aj na klimatexovom tielku a pod. :wink:
xmaster
prispievateľ
Dátum registrácie: 18 years 9 months

Príspevok od používateľa xmaster »

luke a ty kde nosis zbran ked ides v kratasoch a tricku niekde von kde je predpoklad skryteho nosenia a nejdes na strelnicu???
ja vidim len dve moznosti

1. vyzerat ako vekslak a kver schovat do ladvinky (mam aj ladvinku AEGIS a prilezitostne ju nosim)

2. nosit kver v tom pase

mimochodom,zatial som na sebe nezbadal ziadne hriby, aj ked ich mam rad...
tasenie je vec nacviku a po case zistis ze je to uplne bezny a naviac niekedy aj komfortny sposob nosenia zbrane...
avsak dodavam ze je to kazdeho osobny nazor a mne je srdecne jedno kto ako nosi zbran...toto je len moja skusenost...
luke
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 18 years

Príspevok od používateľa luke »

mozno ti otvorim novy obzor, ale nosim na opasku vo vnutornom puzdre.
s tym pasom som sudil podla seba, bral som do uvahy, ze som dost haklivy na teplo a velmi rychlo sa spotim aj bez zataze, preto som si bol skoro isty ze s tym pasom by som nebol kamarat.

a nevyzeram ako vekslak, vyzeram ako geek a niktoby mi nehadal ze nosim.
mozno by trebalo vysvetlit, ze nosim kapsacove shortky s opaskom a nie take tie handrove, pevne obopinajuce rozkrok vo farbach karibiku.
inspiring_bose

Príspevok od používateľa inspiring_bose »

...presne tak luke, ja nosim v lete G22 vo vnutornom puzdre s vypustenou koselou a nikto nevie ze mam pri sebe taku ozrutu...a dokonca som niekedy iba vo volnejsiom tricku a zbran ani nevidiet... Ked mam tristvrte rifle alebo ako ty kapsace mozem si dovolit aj origos vonkajsie puzdro Glock, pretoze je dobre prilnave...samozrejme tam musim mat koselu...ala havaj :) alebo vesticku...
Naposledy upravil/-a inspiring_bose v 12 Jan 2010, 21:08, upravené celkom 1 krát.
inspiring_liskov

Príspevok od používateľa inspiring_liskov »

uz chapes preco Bananko Molnar stale nosi tie famozne havajske kosele ?
inspiring_bose

Príspevok od používateľa inspiring_bose »

... :D :D sak to mam od neho, Bananko ma to naucil, ano Bananko moj mafiansky... :D :D
gewehr
expert
Dátum registrácie: 21 years 3 months

Príspevok od používateľa gewehr »

co sa tyka ladviniek, mam onu preflaknutu od aegisu (ked vidim cloveka s nou, ako by mal na chrbate napis "mam zbran"), ale nemam dobry pocit, ked mam zbran v niecom, co nie je pevne prichytene na odev, proste nieco, co sa da len tak odlozit.
A co sa tyka havajskej kosele.... Nick Sloter
Jack
moderátor
Dátum registrácie: 18 years 5 months

Príspevok od používateľa Jack »

Chlapci, ja tiež košieľky, ale ešte radšej baskeťácke dresy. Som potom jak správny ghetto king. :lol: Už ti tu opakujem asi po piaty raz, ale treba vyskúšať. Basketový dres je bohovská vec, dá sa nosiť priamo na telo i na triko (miesto vesty), je krásne vzdušný, nekrčí sa, výborne zamaskuje siluetu (zbrane vo vonkajšom púzdre i pandera) a perfektne sa spod neho tasí. Pravda, nemožno ho mať dlhý jak maníci z hiphopových klipov, čo im končí až kúsok nad teniskami. V každom prípade, treba vyskúšať! Nech nechodím sám jak trotl po Blave v baskeťáckych dresíkoch. :-)
Snypo
prispievateľ
Dátum registrácie: 17 years 6 months

Príspevok od používateľa Snypo »

ten pas na telo je snad lepsi ako vnutorne opaskove sakra :P
Inak poprosim radu,kde zohnať KVALITNE dvojputkove vnutorne puzdro na CZ75D?
yarco
moderátor
Dátum registrácie: 18 years 7 months

Príspevok od používateľa yarco »

Snypo:
Pas je urceny na specificke podmienky nosenia, kde moze mat urcite vyhody. Pri beznom celorocnom noseni ma ale vnutorne opaskove puzdro rozhodne vacsie uplatnenie.

U vnutorneho opaskoveho mozes napr. ovela lahsie upravovat jeho umiestnenie tak, aby zbran bola len pod 1 vrstvou odevu.
T.j. ak mas napr. koselu + sveter/sako, koselu zahrnies do nohavic a zbran je len pod svetrom/sakom. Ak ide sveter dolu, jednoducho vyhrnies koselu a prekryjes nou zbran. U teloveho pasu si taketo rychle zmeny na verejnosti predstavit neviem, jedine tak niekde zavrety na WC.

Tiez tasenie v strese bude urcite problematickejsie, kedze musis vyhrnut odev o 15-20cm vyssie. Nehovoriac o tom, ze pri beznej kombinacii kosela+rozopnute sako tasis z opaskoveho puzdra len odhrnutim saka, nie vyhrnutim kosele nahor, co je tiez rozdiel.

Ja osobne preferujem opaskove puzdro aj v lete, nemam problem nosit kratasy s opaskom. Kedze bezne nenosim tielko ani v zime, v lete by som s tym pasom na tele asi zahynul :roll:
Snypo
prispievateľ
Dátum registrácie: 17 years 6 months

Príspevok od používateľa Snypo »

yarco,nepýtal som sa na výhody/nevýhody ani na vysvetlenia čo je čo a kedy to nosiť :wink: Púzdro mám,pistol nosim,ale aj tak ďakujem za zhrnutie faktov :)
Uvažujem nad novým kvalitnejsim vnutornym opaskovym puzdrom pre compact CZ75,tak len toto či niekto odporúčí nejake kvalitne dvojputkove
inspiring_kepler

Príspevok od používateľa inspiring_kepler »

yarco napísal: Ja osobne preferujem opaskove puzdro aj v lete, nemam problem nosit kratasy s opaskom.
Presne, dam si kratasy, opasok z rifiel, opaskove puzdro a som vysmiaty aj v lete. Ziadny parameter sa nemeni a tasim jedna radost :-)
Kapo
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 18 years 2 months

Príspevok od používateľa Kapo »

Škoda, že informácia, kto aké púzdro nosí je prd platná.

Ale keď už ste začali s tým oblečením, tak to už začína mať farbu. :wink:
Len by to chcelo dať aj nejaké fotečky.

Ja chodím oblečený tak, že každému je jasné, že pod parkrom mám aspoň brokovnicu.... :twisted: /samozrejme, že nemám, tá je doma/
V zime nie je problém, horšie to je cez leto, tam budem musieť poriešiť to vnútorné.
Napísať odpoveď

Návrat na "Puzdrá na zbrane, príslušenstvo a iné..."