Miesta na strelbu z expanzneho Vz58

friendly_shaw

Príspevok od používateľa friendly_shaw »

no to mi hovorili aj v predajni, ze aj pri preprave teda ked nejdem autom ale uz to prenasam tak bud v nejakej taske, batohu alebo aspon nepriesvytnom vreci...
inspiring_bohr

Príspevok od používateľa inspiring_bohr »

Tom1k: No vidíš kolko problémov s takou hračkou,to si už mal rovno vybaviť zbroják a pekne pukať na strelnici a so slepákmi si mohol buchať aj v tom lome (pokial by si splašil orig.usť.nástavec na "58"). :)
friendly_shaw

no to mas pravdu :D mna zas na druhu stranu ako studenta obmedzoval moj nizky rozpocet..:) tak som sa musel uchylit k takejto najblizsej alternative...:)
Používateľov profilový obrázok
Kapo
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 18 years 2 months

Príspevok od používateľa Kapo »

Cena expanzu a semi verzie na športové účely je v podstate stejná. Akurát ostré strelivo by si mal možno lacnejšie.... :wink:

A skús sa popozerať prípadne po nejakom klube vojenskej histórie
To by si si mohol možno zapukať pri nejakej rekonštrukcii bojov...
friendly_shaw

tiez som rozmyslal nad nejakym KVH... skoda,ze to nemozem pouzit v nejakej scene historickeho sermu v argylle.... hold 11.stor. templar a mat 58cku pod plastom by asi moc vierohodne nevyzeralo:)
Kapo
častý prispievateľ

Decká, vám z tých PC hier a drôg uplne švihorí v makovici.... :roll:
luke
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 18 years

Príspevok od používateľa luke »

ticho tam, lebo na teba poslem mojho shamana a taky lightning bolt dostanes, ze sa nespamatas!
friendly_shaw

Kapo napísal:Decká, vám z tých PC hier a drôg uplne švihorí v makovici.... :roll:
Z akych PC hier prosim ta?
inspiring_liskov

Príspevok od používateľa inspiring_liskov »

Fascinuje ma ako Kapo dokaze v kazdej teme okamzite urobit psychologicky, toxikologicky aj pedagogicky rozbor.... ci ide o expanznu zbran alebo susenie masa...
Kapo
častý prispievateľ

Tom1k napísal:... skoda,ze to nemozem pouzit v nejakej scene historickeho sermu v argylle.... hold 11.stor. templar a mat 58cku pod plastom by asi moc vierohodne nevyzeralo:)
Nie v každej. Ale tu je to jasné. :lol: http://pokec.azet.sk/tom1k
http://s7.bitefight.sk/profile/player/61527
Igrlik
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 22 years 7 months

Príspevok od používateľa Igrlik »

Tom1k napísal:... hold 11.stor. templar a mat 58cku pod plastom by asi moc vierohodne nevyzeralo:)
"...a co že to má bratr Žižka za větévku v ruce? Namalujte mu tam samopal!..." (približne) :D
luke
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 18 years

Príspevok od používateľa luke »

cita starship troopers, za to ma u mna +, akurat to mam zas rozcitane asi 5. raz.
ale nema rad ryby, to je -.
friendly_shaw

Kapo napísal:
Tom1k napísal:... skoda,ze to nemozem pouzit v nejakej scene historickeho sermu v argylle.... hold 11.stor. templar a mat 58cku pod plastom by asi moc vierohodne nevyzeralo:)
Nie v každej. Ale tu je to jasné. :lol: http://pokec.azet.sk/tom1k
http://s7.bitefight.sk/profile/player/61527
Kapo venujem sa historickemu sermu v skupine Argyll to su ty co organizuju pravidelne Cerveny kamen a Devin), som len skonstatoval,ze skoda ,ze to nemozem pouzit v nejakej scene tam, len hold venujeme sa 11-12 storociu a konkretne ja mam kostymovo spravene na templara a vyzeralo by to asi divne, mandlovy stit, jednorucny mec a 58cka..:)
friendly_shaw

luke napísal:cita starship troopers, za to ma u mna +, akurat to mam zas rozcitane asi 5. raz.
ale nema rad ryby, to je -.
minule som je chcel uz pomaly asi 4krat precitat ale docasne som uprednostnil Metro 2033 ale uprimne na kvalitku ako je ST to nema...
eager_ganguly

Príspevok od používateľa eager_ganguly »

ako je to teda teraz s použitím expanznej zbrane po uprave zákona z konca júla...definuje že...."každé použitie zbrane kat.D v sebaobrane alebo nutnej obrane je povinné hlásiť na polícii"....dobre, ale to je použitie v obrane....ked chcem napríklad len tak vyskúšať niekde na vhodnom mieste expanzného špagina či mi dobre šlape...totiež musím hlásiť na polícii? Vhodným miestom samozrejme myslím to čo sa omieľa vždy (4-5 km od ľudí, žiadne revíre, odľahlé oblasti kde nič neohrozíš...)
Napísať odpoveď

Návrat na "Zákon o zbraniach"