Násilie na futbale

správy o útoku alebo obrane so zbraňou
miro285
častý prispievateľ
Registered for: 16 years 1 month

Príspevok od používateľa miro285 »

Ako som písal vyššie, hlavný dôvod je otrasná úroveň našej ligy, ale aj "futbalu" všeobecne. A keď už by aj tá úroveň bola vyššia, na futbal by som neprišiel kvôli tým dementom, ktorých tak obhajuješ. A prečo? Lebo mám sa dosť rád na to, aby som schytal stoličku alebo kameň do hlavy.

Pozri sa na hokej. Robia na hokejových zápasoch ľudia taký bordel? Nie. A na hokejové zápasy chodia bežne aj rodiny s malými deťmi. Ja byť rodič, na futbal by som brať decko určite neriskoval :roll:
inspiring_babbage

Príspevok od používateľa inspiring_babbage »

dobre chalani, nechajme to už tak, ak si to prečítaš poriadne ja som neobhajoval blbov, ktorý sa mlátia a robia bordel, ale budiž...možno to tak vyznelo, ale určite ich neobhajujem a po ďalšie je to vážne zaujímavé s tým hokejom, pretože čo viem tak väčšina ľudí čo chodí na futbal chodí aj na hokej, tak neviem prečo to tak je...len škoda, že to tak vyznelo, že obhajujem chuligánov, ako som už vravel pred tým, čo som týmto všetkým chcel povedať je to, že to často krát nafúknuté zbytočne :(...
a ešte pre tých čo ma už odsúdili, že som chuligán, výtržník, blázon a podobne, nesúďte pokiaľ nepoznáte ;-)
Akira
prispievateľ
Registered for: 17 years 4 months

Príspevok od používateľa Akira »

zbytocne sa tomu venuje moc velka pozornost.keby bola u nas situacia ako niekde v Polsku,Argentine,Turecku,tak ano,potom by to bol prroblem.vyrastla nam nova generacia bulvarnych zurnalistov,ktora potrebuje senzacie,tak toto je pre nich vdacna tema.ako tu uz jeden pan pisal,v 90tych rokoch sa robilo omnoho viac zla a nikto to moc nerozoberal.a politicku orientaciu chuliganov by som neriesil,to je aj tak mimo temy :wink:
Používateľov profilový obrázok
luke
častý prispievateľ
Registered for: 18 years

Príspevok od používateľa luke »

to je zla logika, ze v 90. sa robilo viac zla a neriesilo sa. je dobre, ze sa tomu venuje co najviac pozornosti. o com sa nehovori, to sa neriesi. keby sa nevedelo o nastenkovom tendry a podobne, tiez by sa neriesil. u nas je podla mna nejaka obcianska uvedomelost a verejna mienka v zarodkoch, ale snad casom, to bude sila, ktorej budu politici musiet ustupovat a prave preto je dolezite, aby sa o takychto veciach hovorilo a vedelo.
Akira
prispievateľ

ale z pohladu politika je vytrznictvo na futbale vzdy mensim zlom ako nejake nasilne protivladne demonstracie.spomenme si napr. ked boli tie vytrznosti v Madarsku v roku 2006,najviac problemov tam v uliciach robili futbalovi chuligani.takze podla mna je to futbalove chuliganstvo mozno aj zamerne niekym zhora podporovane a tolerovane,pretoze pre vladnucu triedu nepredstavuje nebezpecenstvo.
dirty harry
častý prispievateľ
Registered for: 16 years 11 months

Príspevok od používateľa dirty harry »

Machiavelli, súdiť Ťa tu nikto nesúdi, ale k****** si napísal a aj to tak vyznelo.
Ja som zopárkrát na slovenskej okopávanej bol, aj v TN na Slovane a Trnave, a neviem či si videl čo som videl ja. Mne stačilo. Opisovať to tu nemusím, ľudí z Trenčína je tu viac, oni vedia.
inspiring_babbage

k******, nekokotinky (kto tu v zápale ešte netrepol nejakú hovadinu), ale stojím si za svojím, že sa okolo toho robí až pri veľký humbuk a že sa to v médiach veľmi prifarbuje...
inspiring_babbage

tak v ss som lukovy vysvetľoval svoj postoj k tomuto a poradil mi aby som to dal aj na fórum...

"k tým chuligánom a podobne, nexcem sa rozpisovať zbytočne do fóra...nehanbím sa za to, že chodím na futbal a nikdy som sa ich nezastával, viem že moja reakcia tak vyznela, ale mojim úmyslom to nebolo...tie indivíduá mi tam prekážajú tiež, ale je to problém, ktorý sa dá riešiť, ale po pár rokoch chodenia na futbal som nadobudol pocit, že nikto z kompetentných nemá záujem to riešiť...po ďalšie je to na ústupe, čo môžem povedať z vlastných skúseností...po ďalšie veľa krát to posrali samotný policajti, nemám nič proti tomu ak zasiahnu na ch******, ktorý začnú demolovať štadión, ale neznášam keď dávajú zámienky ožratým a neprispôsobivým k****** na to aby robili bordel, aby mohli mať zákroky a aby média vypisovali hovadiny, kde každý fanúšik je vrah, výtržník a chuligán a policajti potom mlátia hlava nehlava každého, ak by si videl to čo ja keĎ kukláč umlátil chalanka skoro na smrť a museli ho odťahovať kolegovia a ktorí mu nadávali, že či je zdravý, tiež by si pochyboval o niektorých veciach...môžeš sa kľudne do mňa obúvať aj naďalej ...
a ešte jedna vec, ako sa tu obávame, že nás budú pranierovať po médiach kvôli rôznym bastardom, tak mi je ľúto, že v slovenskom povedomí je fanúšik stelesneným zlom...a k tým náckom čo tam chodia na futbal, treba sa opýtať polície, prečo ich nevedia dostať do basy a garantujem ti, že ich majú všetkých perfektne zmapovaných...."
inspiring_tharp

Príspevok od používateľa inspiring_tharp »

machiavelli84 napísal:chuligáni sa mlátia medzi sebou, fanúškovy obyčajnému sa nemá čo stať, pokiaľ sám nerobí niečo čo by nemal...
Až teraz som našiel túto tému. Čítal som aj ostatné reakcie na tento citát. Len chcem pridať jednu osobnú skúsenosť.

Stalo sa to na hokeji, nie na futbale. Bolo to finále extraligy, KE-BA, rok presne neviem, chodil som ešte na strednú, takže dosť dávno. :) Hralo sa v KE. Bol tam jeden chlapec, tak 13-ročný, mal oblečený nejaký NHL dres slovenského hráča. Kľudne tam stál a prišli k nemu dvaja 20-25-roční kkti s vyholenou hlavou, a začali do toho chlapca strkať. Nakoniec z toho nič nebolo, ale aj tak, ako môže byť niekto taký debil?

Takže také veci sa stávaju, a ako bolo písané, chýba prevencia. Keď potom prídu kukláči na futbal a pobijú (v lepšom prípade iba) idiotov, tak to je už neskoro, a bitkári akurát pôjdu domov s dobrým pocitom "zábavy" a určite prídu aj nabudúce sa trocha "pobaviť".
Laci
častý prispievateľ
Registered for: 18 years 2 months

Príspevok od používateľa Laci »

poznáš posledné tri vety pred bytkou?
inspiring_tharp

Ak sa pýtaš mňa, tak nie. :)
Laci
častý prispievateľ
Registered for: 18 years 2 months

Príspevok od používateľa Laci »

posledné tri vety pred bytkou:
No čo je? No čoje? Nočoje?
inspiring_tharp

:lol: :lol: :lol:
Akira
prispievateľ

berserker napísal:
machiavelli84 napísal:chuligáni sa mlátia medzi sebou, fanúškovy obyčajnému sa nemá čo stať, pokiaľ sám nerobí niečo čo by nemal...
Až teraz som našiel túto tému. Čítal som aj ostatné reakcie na tento citát. Len chcem pridať jednu osobnú skúsenosť.

Stalo sa to na hokeji, nie na futbale. Bolo to finále extraligy, KE-BA, rok presne neviem, chodil som ešte na strednú, takže dosť dávno. :) Hralo sa v KE. Bol tam jeden chlapec, tak 13-ročný, mal oblečený nejaký NHL dres slovenského hráča. Kľudne tam stál a prišli k nemu dvaja 20-25-roční kkti s vyholenou hlavou, a začali do toho chlapca strkať. Nakoniec z toho nič nebolo, ale aj tak, ako môže byť niekto taký debil?

Takže také veci sa stávaju, a ako bolo písané, chýba prevencia. Keď potom prídu kukláči na futbal a pobijú (v lepšom prípade iba) idiotov, tak to je už neskoro, a bitkári akurát pôjdu domov s dobrým pocitom "zábavy" a určite prídu aj nabudúce sa trocha "pobaviť".
o tomto som cital v novinach,kde sa ti chalani potom stazovali,ze im nejaki skini v kosiciach ukradli sale a vselico,ze sa bali o svoju bezpecnost, to bolo finale sezony 98/99.inak vtedy boli tiez vztahy zapad vs. vychod este o trochu napatejsie ako teraz :lol:
aris
častý prispievateľ
Registered for: 17 years 1 month

Príspevok od používateľa aris »

to boli debilkovia z futbaloveho fans

pamatam sa na nich. Na konci posledneho zapasu si nahadzali pod seba modre dymovnice.

Od kedy sa klub prestahoval do SA, tak som neregistroval ziadny vaznejsi incident. Je zaujimave, ze ked pride 8500 ludi na hokej nie su potrebne ziadne manevre. 30 minut po skonceni zapasu v meste nikto nevie, ze sa konal.

Naproti tomu si pamatam, ze ked tu hrala Zilina futbal, par rokov dozadu, tak na 1500 divakov bolo pomaly tolko policajtov. To boli same policajne sireny, korytnacky, kone, psy. Hotove mesto vo vojnovej zone.
Napísať odpoveď

Návrat na "Udalosti"