Keby bol taky duchapritomny a videl, ze ma v ruke atrapu, tak by ho poslal doprdele a nemusel strielat vo vlastnom obchode.
PS ozaj a kde boli nasi vsemohuci policajti, ktori nas ochrania??? Asi na vychode
Myslím, že majiteľ spravil to najrozumnejšie, čo mohol. Neviem, koľko máš rokov, čo všetko si už zažil, či si niekoho niekedy zachraňoval alebo naopak zmároval, ale chladnokrvne streliť do temer nedospelého mladíka - nech by to ktokoľvek označoval za oprávnenú sebaobranu - by som pokladal za ekvivalent pokusu o vraždu. Obzvlášť, ak mám v pokladni asi 300 EUR. Absolútny trest za potreštenú nerozvážnosť je trochu priveľa, nie? A v tomto prípade, aj keď by chalaniska nechytili, asi bude mať poučenie na dosť dlhú dobu.GLOBUS napísal: ...
Ale myslím že by som s tým nemal problém POKIAĽ by ma niekto ohrozoval STRELNOU ZBRAŇOU, keby som mal tu možnosť tasiť a bol by som si istý že ho zasiahnem skôr ako on mňa tak by som to spravil.
Ja sa len bránim, proti útočníkovi to on mňa bezdôvodne ohrozuje na živote a zdravý.
...