Armáda predáva samopaly po 10 eur

správy o útoku alebo obrane so zbraňou
R
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 18 years

Príspevok od používateľa R »

Ak by pustili do obehu aj náboje s koncovou cenou do 10centov, tak dopyt príde. Je to veľmi príjemné strieľanie, a hlavne sa ani zďaleka nepodobá na nebezpečný útočný samopal, takže by mohol byť lipšicfriendly... :lol:
Používateľov profilový obrázok
kamov
prispievateľ
Dátum registrácie: 15 years 4 months

Príspevok od používateľa kamov »

Vsak tie zbrane su uz skoro bezcenne, dobre akurat tak pre krajiny 3. sveta a tie za nich nedaju take peniaze
MRBLUE
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 16 years 3 months

Príspevok od používateľa MRBLUE »

Prave ze pre africanov ja vz.26 asi to najlepsie co mozu zohnat v pomere cena a uzitkova hodnota. Je to bezzavadova zbran,nema sa tam co pokazit. Vole su dost velke,tak ani so znecistenim neni problem.
K uprave na 9mm Luger,pocul som o tom ze staci len presprobovat hlaven. a skratit vratnu pruzinu. Vraj zasobniky su pouzitelne v pohode. Hlaven sa vraj da velmi jednoducho vysustruzit zo surovej hlavne 9mm Luger,dokonca vraj aj komora je rovnaka. Ale to som len pocul a dava mi to logiku. Ale k tomu by sa skor mohol vyjadrit nejaky zbrojar. Ale ak je ta prerabka na 9Luger taka nenarocna,tak pre nejaku chudobnu krajinku by to naozaj nebolo zele riesenie ako lacno vyzbrojit policiu ci inu podobnu zlozku.
inspiring_ganguly

Príspevok od používateľa inspiring_ganguly »

:D
Naposledy upravil/-a inspiring_ganguly v 10 Feb 2012, 18:03, upravené celkom 1 krát.
MRBLUE
častý prispievateľ

Takze len hlaven? Lebo ja mam info ze aj vratnu pruzinu treba skratit,koli nizsiemu spatnemu razu Lugra oproti Tokarevu.
inspiring_ganguly

Naposledy upravil/-a inspiring_ganguly v 10 Feb 2012, 18:03, upravené celkom 1 krát.
MRBLUE
častý prispievateľ

Ja som strielal len s fullauto vz.26 s Tokarevmi. A tam sa regulovali jednotlive vystrely a davky hlbkou stlacenia spuste. Ale inak to bolo skvele strielanie,zbran sa dobre ovladala aj pri strelbe od pasa,lebo je dost tazka. Takze s Lugrami to musi byt este vacsia pohoda. Myslim ze to rozhodne nebude zla kupa,ked si ich niekto da prerobit na 9Luger.Hlavne ked za cenu jednej HK MP5 ci CZ EVO, mas nejakych 200kusov samopalov vz.26 A to uz je pre nejaku bananovu republiku vyrazny rozdiel :D
inspiring_ganguly

Naposledy upravil/-a inspiring_ganguly v 10 Feb 2012, 18:02, upravené celkom 1 krát.
R
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 18 years

Príspevok od používateľa R »

ak by šlo o život a došli by tokarevy, je možné strielať lúgre z pôvodnej hlavne...
inspiring_ganguly

Napísať odpoveď

Návrat na "Udalosti"