Ktorú zbraň v kal. 22?

Používateľov profilový obrázok
AKI
expert
Registered for: 22 years 9 months

Príspevok od používateľa AKI »

fakt kultova zbran......
Panzer
Administrátor
Registered for: 18 years 10 months

Príspevok od používateľa Panzer »

Ešte raz vďaka všetkým za rady a názory. Aj vďaka ním mám od dnes doma nového lieblinga: Ruger Mk.III4 kal. 22.

Bližšie tu: http://www.webforum.sk/viewtopic.php?t=614
eager_ardinghelli

Príspevok od používateľa eager_ardinghelli »

mam cz83 jane a alfa holek 361 . jane je super holek dobri co sa tika presnosti lepsu ako jane som vruke nemal.Kto vlasnite cz 83 jane napiste o skusenostiach .
eager_ardinghelli

Naposledy upravil/-a eager_ardinghelli v 25 Okt 2011, 21:41, upravené celkom 1 krát.
eager_ardinghelli

Mal som moznost skusit 22 valtra aj sig savera nie je to zle ale podla mna zbran ma bit s .kovu.Plastove dlho nevidrzi je to ako hracka.Americania vizaduju jedine zbrane v prevedeni stel asi vedia preco.Alfa holek sa vivaza jedine prevedeni stel. Skusal som Rugera to je o inom je to american stel. Ked zbran tak zo zeleza povedal stary zbrojar.plastove su hracky.
Panzer
Administrátor

Valdo

Vyhlásil si vojnu tvrdému y? :D

zbran ma bit s .kovu
nevidrzi
vizaduju
vivaza
eager_ardinghelli

Nevihlasil na pocitaci npisem som rad ked sa mi to podarilo napisat a odoslat.Ked chces posmech si robit mozes ale je to o inom pis kveci a nie o pravopise.Zbrojak mam 20 rokov pocitac 3 doteraz som o fore nevedel a nemal som potrebu na pocitaci pisat, Ja sa urcite ylepsim.Robit si z volakoho srandu je nizke.Robim auta lakujem a opravujem,mam mali servis,nepisem na pocitaci ale nerobim si srandu sludi co nevedia co ja a tich je velmi vela .
Jack
moderátor
Registered for: 18 years 5 months

Príspevok od používateľa Jack »

Valdo, chlape, moc to prežývaš. Keď už sy objavyl čaro ynternetovej dyskusye, tak sy skús zvyknúť aj na ten kúsok yrónye. Neber všetko hneď ako zlomyslenosť. Bo potom my napýšeš PM a mňa to ešte aj trochu mrzý. Tak aby to teraz nemrzelo aj Panzera.
:wink:
Reku to trocha vyvážim, aby sa nám odtiaľto úplne nevytratil ypsilon.
:lol:
majac
častý prispievateľ
Registered for: 19 years 3 months

Príspevok od používateľa majac »

Valdo, na to sa netreba urazat. je to mozno zo strany panzera trosku ucitelske :) , ale ver tomu, ze tie ypsilony celkom kolu oci. a ber to tak, ze sa aspon zlepsis v pravopise. inak si samozrejme vazime kazdy nazor ktory je k veci a kedze mas zbrojak 20 rokov tak urcite mas co ponuknut aj tu na fore.

ale ako odznelo v Marecku podejte mi pero" i skladnik ve sroubarne si muze precist Vergilia v originale" tak ani u teba neberem vyhovorku, ze lakujes auta :)
Panzer
Administrátor

valdo napísal:Nevihlasil na pocitaci npisem som rad ked sa mi to podarilo napisat a odoslat.Ked chces posmech si robit mozes ale je to o inom pis kveci a nie o pravopise....Robit si z volakoho srandu je nizke.Robim auta lakujem a opravujem,mam mali servis,nepisem na pocitaci ale nerobim si srandu sludi co nevedia co ja a tich je velmi vela .
1. Nerobím si z teba posmech. Upozornil som na nezvyklé množstvo hrubiek v tvojom príspevku. Aby bolo jasné, že ťa nechcem uraziť, ale len v dobrom upozornť, pripojil som smajlíka.

2. Na tomto fóre sa vždy snažím písať k veci, preto tvoje poučovanie o tom, aby som sa nezaoberal gramatikou ale písal k veci nie je namieste.

3. Ako už veľmi výstižne napísal majac nie je podstatné čím sa živíš, pretože znalosť pravopisu sa neodvíja od povolania. Všetci ako sme tu sme sa slovenskú gramatiku učili na základnej škole. Nie na strednej, nie na vysokej. Takže argument o tom, čo robíš a ako píšeš neberiem. Rovnako tvrdenie, že nie si kamarát s počítačom stojí na vode. Buď ovládam gramatiku, a potom je jedno, či píšem rukou alebo na PC, alebo ju neovládam.

Na toto fórum chodí veľa ľudí. Ako jeden z jeho moderátorov dbám na to, aby si držalo určitú úroveň. A k tej, podľa môjho názoru, patrí nielen obsahová úroveň, ale aj úroveň formálna.

Preto som ťa v dobrom upozornil, že nie je od veci dať si väčší pozor na pravopis.
eager_ardinghelli

Beriem na vedomie ja sa neuražam ja mám fak malo skusenosti s pisanim na počitači použival som doteraz len myš.Snažim sa zlepšit ale niktoré pismena ešte neviem ja sa to postupne naučim.
Ja som
častý prispievateľ
Registered for: 16 years 3 months

Príspevok od používateľa Ja som »

Mate niekto skusenosti s Grandpower K22 ?
Kotuc
prispievateľ
Registered for: 21 years

Príspevok od používateľa Kotuc »

Hej skúšal som ju u nás na strelnici a je to veľmi zaujímavý kúsok. Páči sa mi určite viac ako P22. Má hlavne vzhľad ako K100 a aj sa tak drží, rukoväť je rovnako široká ako u deviatky. Neviem ako je so spoľahlivosťou ale myslím že ani to by nemal byť problém. Keď kúpiš tak určite chybu neurobíš.
mototechna
častý prispievateľ
Registered for: 15 years 9 months
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa mototechna »

Už som z nej strieľal veľakrát, dokonca mám jednu zajednanú. Vzhľadovo perfektná, úchop je príjemný, ale má drobné problémy s vyhadzovaním nábojníc, často zasekáva. Je to zrejme o kvalite streliva, pri American Eagle zasekáva často, Federaly občas, Minimagy šli perfektne, Blazery sú prúser samy o sebe, S&B tiež občas šprajclo. Mal som ich na stole naraz niekoľko, a každá šla inak. Čo ma na nich zarazilo je strašná zámennosť zásobníkov, proste keď som pomiešal zásobníky - bola makačka ich zase spárovať, niektoré proste nesedeli... Ale to sa bežnému užívateľovi nestane, pretože ich nepoužíva naraz niekoľko :) Kúpou sa nič nepokazí, len to chce prísť na to správne strelivo, každá chce svoje. Ale na Margolinu nedám dopustiť :)
Igrlik
častý prispievateľ
Registered for: 22 years 8 months

Príspevok od používateľa Igrlik »

mototechna napísal: ...
Kúpou sa nič nepokazí, len to chce prísť na to správne strelivo, každá chce svoje.
...:)
Zlaté slová, tie by sa mali gravírovať do každej samonabíjacej dvadsaťdvojky!!! :D
Napísať odpoveď

Návrat na "Ostatní výrobcovia"