Beretta Px4 Storm

Používateľov profilový obrázok
wronski
prispievateľ
Registered for: 18 years 3 months

Príspevok od používateľa wronski »

pepo_pepo napísal:No o glockoch som pocul co to aj o kacenach ale uz zopar ludi co sa mota okolo zbrani mi povedali ze radsej do tej beretty.
Ono ako som uz napisal kazdy na tu svoju neda dopustit a dufam ze aj ja budem taky. Uz vlastne tu Berettu Px4 berem 100per tak ked budem mat potom odstrielanychaspon milion celiciek tak potom vam poviem aka je lebo teraz by som si vam ,,veteranom" nedovolil tvrdit nieco :lol:

to Pavel
skus tutok http://www.px4storm.com/
velmi pekna.berrety sa mi vzdy pacili.nad Walthrom si neuvazoval?

Príspevok od používateľa inspiring_brahmagupta »

to wronski
No aj to je celkom v pohode ale padla mi do oka a radsej som uz neriesil. Co to som som si poprecitaval a chcem to s nou skusit .
Neviem ja som taky ze moc nerozmyslam lebo ono je to potom niekedy aj na skodu ze to moc prekombinujes a to je asi tak so vsetkym ze vyberas vyberas a nakoniec spravys taku sprostost. tak som dal radsej z casti aj na pvy dojem
wronski
prispievateľ
Registered for: 18 years 3 months

Príspevok od používateľa wronski »

to pepo
riesil som to podobne aj ked pred tym som mal moznost vyskusat viacej buchaciek.Walther prevazil a uz nebolo o com.som spokojny a nelutujem

Príspevok od používateľa elegant_merkle »

Noo, musim uznat...je najkrajsia, aku som doteraz videl...a to myslim vazne spomedzi vsetkych znaciek...

Cenove to pride na kolko, ak to nie je tajomstvo? :wink:
inspiring_brahmagupta

No tak uz ju mam doma teraz len sup sup na strelnicu :)
elegant_merkle

Príspevok od používateľa elegant_merkle »

to pepo

a na kolko ta vysla?
inspiring_brahmagupta

to Pavel
kukni si SS som ti poslal :wink:
inspiring_brahmagupta

No tak teraz mozem povedat ze je to masina :D
polucias
častý prispievateľ
Registered for: 18 years 1 month

Príspevok od používateľa polucias »

for pepo_pepo : gratulujem k naozaj skvelemu vyberu, ajked na prvy krat, musim povedat ze je to jedna z najkrajsich zbrani aj premna, nad jej schopnostami absolutne nepochybujem, koncern ako beretta nevyrobi len tak hocico, je to elegancia s kvalitou v jednom, ja mam glocka 17 a mam uz coto vystielane aj z inych zbrani a beriem to tak ze ja ma tu kvalitu, a ty kvalitu aj s eleganciou. podla toho co si kto moze dovolit, ja by som nanu financie nemal. mal som ju v ruke a sedela naozaj dobre. kamarat ma 90-two a to je tiez super zbran, genialna na dvojrany, jej vyvazenie ju ktomu predurcu
polucias
častý prispievateľ

for pepo_pepo : napis sem ako sa ti paci strelba, pokial mozno vecne dojmy, ajked asi este moc konkretny nebudes ked pises ze si prave zacal.
zelam vela uspechov, a ukaz sa niekedy na IPSC alebo IDPA !
ak by si mal zaujem mam zopar prezentacnych klipov s px4 z yotube, ozvi sa,
inspiring_brahmagupta

nooom na prvy krat to bola fuska zvladnut tu mrsku ale uz na treti krat ako som ju prehanal troska to bola supa.. je fakt dost presna a to nebol len moj nazor lebo som ju dal vyskusat uz starym harcovnikom ktori potvrdili ze je to tak ... ma velmi dobru spust a papa secko co jej dam hamala doma prebijane, prebijanych aresov, a normal celoplaste. zatial som strielal iba z CZ 75 a z WALTHERA a mozem povedat ze z tej mojej mi to sedelo najlepsie. tak asi tak z mojich prvych dojmov

noo a k tej IPSC a IDPA nomm rad by som sa isiel pozret ale nemam moc info a ked takje to setko daleko a nepoznam nikoho do by chodieval a tak tak dufam ze nieco poriesime teda
polucias
častý prispievateľ

pepo no patrilo by sa! s tokou mašinou, predsa ju nebudeš doma ohrievat, si z daleka? o presnosti tej zbrane som ani na sekundu nepochyboval, napišem ti aj na icq,
napriklad je teraz 19.4. v Žiline IDPA, možno si už počul, je to obranná strelba, nemusíš byt žiadny vyrtuóz, ide o praktycké cvičenia, žiadna blaznivina ako na IPSC, radi by sme sa s kamatátom pozreli na mašinu v akcií, teda hlavne kamarát, on je total beretta maniak. otej strelbe si môžeš prečítat viac tu na www.idpa.szm.sk ,
ozvi sa do ICQ, tam som tiež ako "polucias"
elegant_beaver

Príspevok od používateľa elegant_beaver »

Nazdar všetci
Som čerstvý užívateľ tohto fóra. Chcel by som sa poďakovať všetkým čo tu písali a píšu vecné postrehy. Pomohli mi totiž získať A-čko. Ten pamätný dátum bol 11.8.2009. Potrebujem od Vás radu. Uvažujem nad kúpou zbrane. Zatiaľ je mojim favoritom Beretta PX4 STORM.
Chcel by som vedieť, kde ste kúpili tie Vaše PX4. Ja som zo Žiliny a nechce sa mi cestovať cez pol Slovenska, aby som zistil, že to v nejakej predajni, ktorú som pokladal za TOP, to stojí za...Myslím cenu, prístup k zákazníkovi, atď.

Ďakujem
yarco
moderátor
Registered for: 18 years 7 months

Príspevok od používateľa yarco »

Dovozcom Beretty je Frano Nitra. Ci vyhradnym, to neviem.
Ked som s nimi (s velkoskladom) komunikoval ohladne CX4, ich pristup bol ok.
kriznik
prispievateľ
Registered for: 18 years

Príspevok od používateľa kriznik »

Pred nejakym casom som ju videl na pulte v Bratislave v predajni Hermes. Bol to myslim typ F s kladivom a manualnou poistkou v 9mmL. cena 950,-e
Napísať odpoveď

Návrat na "Beretta"