Glock 25

inspiring_kepler

Príspevok od používateľa inspiring_kepler »

Ta zbran je vyrobena len preto aby Glock pokryl svojou ponukou ten kaliber, pre nic ine. V tom zmysle "Akoze mame aj toto, ked treba."

A k tomu statu, ak mate lepsie zriadenie tak sem s nim, rad si to nastudujem :wink: .
inspiring_panini

Príspevok od používateľa inspiring_panini »

BKSL: nedávno som s jedným členom tohto fóra rozoberal o tebe teóriu. Tá teória je založená na tom, že ty v skutočnosti neexistuješ. Ty tu vystupuješ ako nezávislá persóna, ale v reále si len zlé alterego Gunslingera, ktorý píše tie svoje komplexné posty o WTSHTF alebo o ostreľovačkách, ktorým väčšina ľudí ani nerozumie, pretože on má neobmedzené vedomosti o všetkom. A vždy keď napíše nejaký takýto užitočný turbopost, tak dostane kŕč, metamorfuje na teba a napíše niečo totálne subjektívne založené na vode pod nickom BKSL. Skrátka niečo ako Dr. Jekyll a Mr. Hyde

A aby som nebol úplne OT, tak keby to bolo ako hovoríš, že Glock sa snaží mať pokryté úplne všetko vo všetkom, tak by mali aj full size verziu v 9 browningu ako je Glock 17 v lugri a tak ďalej. Tá pištol je tu možno aj preto aby pokryla potreby trhov kde je zakázané mať zbraň na náboj používaný v armáde (čiže 9 luger je out) atď.
Používateľov profilový obrázok
Ja som
častý prispievateľ
Registered for: 16 years 3 months

Príspevok od používateľa Ja som »

:lol: :lol:
inspiring_kepler

Priorita u Glocka je 9 luger a americke kalibre. Trh je trh.

A ked ma tak analyzujete, tak zistite co by este mohlo zlepsit moj sexualny zivot :lol: .
Používateľov profilový obrázok
yarco
moderátor
Registered for: 18 years 7 months

Príspevok od používateľa yarco »

BKSL napísal:Ta zbran je vyrobena len preto aby Glock pokryl svojou ponukou ten kaliber, pre nic ine.
To si myslíš alebo vieš?
Ak b/, môžeš uviesť zdroj prosím?

P.S. Pán Freud by mal radosť :twisted:
inspiring_kepler

To ze som napisal ja o tom kalibri ? :lol: :lol: :lol:
inspiring_panini

BKSL napísal: A ked ma tak analyzujete, tak zistite co by este mohlo zlepsit moj sexualny zivot :lol: .
Skús druhú ruku. :D
inspiring_kepler

Zoid to su uz davno prekonane "technologie" v dnesnej dobe :D .
inspiring_liskov

Príspevok od používateľa inspiring_liskov »

BKSL napísal:Priorita u Glocka je 9 luger a americke kalibre. Trh je trh.
.
krajín , kde je kaliber 9x19 Luger zakázaný pre civilné použitie je viac než dosť, takže aj tam je trh.. verím že v Taliansku alebo v Južnej amerike je Glock25 bestsellerom
inspiring_boyd

Príspevok od používateľa inspiring_boyd »

:D ak sa nemýlim tak isty nemenovany vyrobca na svojej prezentacii v BA(zaznam je na tomto fore) uviedol ze na slovensku ma skoro 0-lovy predaj tejto raze ale v juznej amerike ma super predaj ... je tam zakazany vojensky kaliber 9mm luger ako tu uz bolo niekolkokrat spominane ....... ale glok ten trh voooooobec nepotrebuje :twisted:

a juzna amerika neni americky trh/kaliber :shock:
inspiring_kepler

Je to mozne, ze juzna amerika je silny trh pre tento kaliber. Chcelo by to nejake pomerove statistiky.

A okrem ineho .380ACP je USA kaliber, preto si myslim ze hlavne zameranie Glock-u je USA trh a ostatne su len take bonusy, EU striela primarne s Lugerom. Najlepsie by v tomto pripade boli nejake cisla.
gunar
občasný prispievateľ
Registered for: 16 years 7 months

Príspevok od používateľa gunar »

peter9898 napísal:zatial to ma viac proti ako pre skusim asi len predsa pockat a kupim si co mi bude vyhovovat lebo nechcem zas nieco obrovske kedze ja mam radsej mensie zbrane
Zdravím páni, peter už som Ťa asi zbavil dilemy či kúpiť alebo nie.... Už je u mňa. Jednoducho Glocky sa mi páčia a táto 25-ka je v našich končinách tak trocha unikát a to ešte za takúto cenu :D
Zajtra ho idem trocha prevetrať, celkom sa na to teším.
inspiring_boyd

Príspevok od používateľa inspiring_boyd »

tak za tymto sa hodi uz asi len " kto zavaha nezere " :twisted:

nech ti sluzi :D
gunar
občasný prispievateľ
Registered for: 16 years 7 months

Príspevok od používateľa gunar »

Ďakujem pekne. Sám som zvedavý, ako sa bude chovať.
inspiring_panini

Nech ti pekne slúži, ak ti robí radosť, tak všetko v pohode, lebo praktický význam pre človeka čo vlastní Glock 17 tam asi nebude.
Napísať odpoveď

Návrat na "Glock"