A k tomu statu, ak mate lepsie zriadenie tak sem s nim, rad si to nastudujem
Glock 25
-
inspiring_kepler
-
inspiring_panini
BKSL: nedávno som s jedným členom tohto fóra rozoberal o tebe teóriu. Tá teória je založená na tom, že ty v skutočnosti neexistuješ. Ty tu vystupuješ ako nezávislá persóna, ale v reále si len zlé alterego Gunslingera, ktorý píše tie svoje komplexné posty o WTSHTF alebo o ostreľovačkách, ktorým väčšina ľudí ani nerozumie, pretože on má neobmedzené vedomosti o všetkom. A vždy keď napíše nejaký takýto užitočný turbopost, tak dostane kŕč, metamorfuje na teba a napíše niečo totálne subjektívne založené na vode pod nickom BKSL. Skrátka niečo ako Dr. Jekyll a Mr. Hyde
A aby som nebol úplne OT, tak keby to bolo ako hovoríš, že Glock sa snaží mať pokryté úplne všetko vo všetkom, tak by mali aj full size verziu v 9 browningu ako je Glock 17 v lugri a tak ďalej. Tá pištol je tu možno aj preto aby pokryla potreby trhov kde je zakázané mať zbraň na náboj používaný v armáde (čiže 9 luger je out) atď.
A aby som nebol úplne OT, tak keby to bolo ako hovoríš, že Glock sa snaží mať pokryté úplne všetko vo všetkom, tak by mali aj full size verziu v 9 browningu ako je Glock 17 v lugri a tak ďalej. Tá pištol je tu možno aj preto aby pokryla potreby trhov kde je zakázané mať zbraň na náboj používaný v armáde (čiže 9 luger je out) atď.
-
inspiring_kepler
-
inspiring_panini
-
inspiring_liskov
-
inspiring_boyd
a juzna amerika neni americky trh/kaliber
-
inspiring_kepler
Je to mozne, ze juzna amerika je silny trh pre tento kaliber. Chcelo by to nejake pomerove statistiky.
A okrem ineho .380ACP je USA kaliber, preto si myslim ze hlavne zameranie Glock-u je USA trh a ostatne su len take bonusy, EU striela primarne s Lugerom. Najlepsie by v tomto pripade boli nejake cisla.
A okrem ineho .380ACP je USA kaliber, preto si myslim ze hlavne zameranie Glock-u je USA trh a ostatne su len take bonusy, EU striela primarne s Lugerom. Najlepsie by v tomto pripade boli nejake cisla.
Zdravím páni, peter už som Ťa asi zbavil dilemy či kúpiť alebo nie.... Už je u mňa. Jednoducho Glocky sa mi páčia a táto 25-ka je v našich končinách tak trocha unikát a to ešte za takúto cenupeter9898 napísal:zatial to ma viac proti ako pre skusim asi len predsa pockat a kupim si co mi bude vyhovovat lebo nechcem zas nieco obrovske kedze ja mam radsej mensie zbrane
Zajtra ho idem trocha prevetrať, celkom sa na to teším.
-
inspiring_panini