Majster sveta striela glockom 17
-
inspiring_panini
Peterson-hadam mu nepojdes vykonat namatkovu kontrolu? Kazdemu je jasne ako pri autach aj pri zbraniach ma kazdy svoje oblubene znacky.Vsetci kto pozname Ociho-vieme ze je super strelec aj s glockom bez hlavne
ale pre spestrenie fora a na pokec treba rozvirit trocha forum
Toto forum sa vykristalizovalo tak ze sa vsetci navzajom tolerujeme a je nam jedno kto co ma
Ale obcas sa tu hodia taketo prispevky a potom sa to znova zacne,ale dlhe trvanie to nema.
-
inspiring_liskov
balistik: neboj sa, nemám záujem sa chodiť odbavovať- ale nechodím do divadla- tak si zvyknem kultúru dopriať tak, že sa pobavím na tom ako sa predvádza niaky čurák pred svetom
No a k príspevku pána Ociho- ja toho človeka nepoznám, tak nemôžem objektívne hodnotiť jeho postoje. To, že zo seba vypustil takú úprimnosť-mi len vyčarilo spontánny úsmev-nič viac
K zbraniam mám v podstate taký vzťah-podobne ako píše Roman. V kritickej chvíli je človeku dobrý aj najväčší šyt či motyka
No a k príspevku pána Ociho- ja toho človeka nepoznám, tak nemôžem objektívne hodnotiť jeho postoje. To, že zo seba vypustil takú úprimnosť-mi len vyčarilo spontánny úsmev-nič viac
K zbraniam mám v podstate taký vzťah-podobne ako píše Roman. V kritickej chvíli je človeku dobrý aj najväčší šyt či motyka
Aj Jiri Kulhanek vie aka je najlepsia pistol !!! vsetci upiri sa nou vyzbrojuju ... aj Patejl
http://kulhanekj.wz.cz/
GLOCK !
EDIT: dam tu aj smajlika, keby niekto nepochopil

http://kulhanekj.wz.cz/
GLOCK !
EDIT: dam tu aj smajlika, keby niekto nepochopil
Hmm caf bracho..celkom si to tu rozbehol jednym prispevkom 
Ja mam obe zbrane a je fakt, že na Glocku nebolo treba robiť nič aby to strielalo...
A je fakt, že keby ste aj vy vystrielali 8000 nábojov, aby ste konečne zistili čo vám robí závady na zbrani..a potom vždy keď by ste mali konečne závod rozbehnutý na bedňu vás potopila zbraň, tak by ste sa OCImu moc nedivili.
O to vacsie bolo jeho zufalstvo, ked si kupil 4ku generáciu Glocka a ten jedna závada za druhou...Teraz striela na súťažiach starou G 17..teda keď ju náhodou nezabudne doma a na extralige nezistí, že má pri sebe iba G 26..s ktorou chodí na gulášovky
PS: preco pisem občas aj diakritiku a obcas nie??? musim sa polepšiť
Ja mam obe zbrane a je fakt, že na Glocku nebolo treba robiť nič aby to strielalo...
A je fakt, že keby ste aj vy vystrielali 8000 nábojov, aby ste konečne zistili čo vám robí závady na zbrani..a potom vždy keď by ste mali konečne závod rozbehnutý na bedňu vás potopila zbraň, tak by ste sa OCImu moc nedivili.
O to vacsie bolo jeho zufalstvo, ked si kupil 4ku generáciu Glocka a ten jedna závada za druhou...Teraz striela na súťažiach starou G 17..teda keď ju náhodou nezabudne doma a na extralige nezistí, že má pri sebe iba G 26..s ktorou chodí na gulášovky
PS: preco pisem občas aj diakritiku a obcas nie??? musim sa polepšiť
haha, ale vo svetle tvojho príspevku musí Oci upresniť ten jeho. A síce, že neni Glock ako Glock. Mal pekne napísať, že za poctivý Glock treba považovať predovšetkým 2 a 3 generáciu. (ja mám tiež 2.gen r.97)
4.generaciu by som nechcel ani zadarmo. To treba tiež zvýrazniť.
No a záverom zopakujem, čo som písal inde dávnejšie. Prvý dôležitý faktor je osoba strelca. V 90tych rokoch boli medzinárodné majstrovstvá vojenských polícií, kde náš voj.policajt s cz82 vyhral a zahanbil konkurenciu s Glockmi, HK, Sigmi, Steyermi atd.
4.generaciu by som nechcel ani zadarmo. To treba tiež zvýrazniť.
No a záverom zopakujem, čo som písal inde dávnejšie. Prvý dôležitý faktor je osoba strelca. V 90tych rokoch boli medzinárodné majstrovstvá vojenských polícií, kde náš voj.policajt s cz82 vyhral a zahanbil konkurenciu s Glockmi, HK, Sigmi, Steyermi atd.
-
inspiring_gagarin
Ja mam Glock 22 gen.3,r.v.2004 a striela uzasne,som s nou max.spokojny za tie roky. Ziadna zavda,vsetko funguje a vyzera ako nova. Paradoxom je,ze som ju asi 3 mesiace predaval za 300e (chcel som gen.4) a nikto sa ani len neozval.. A dobre tak, necham si ju
)
A mam aj Cz SpO1 a z nej sa mi striela tiez vynikajuco,je to skvela zbran,to drzanie atd. Kazda ma nieco do seba a niekedy sa neviem rozhodnut,ktora mi bude robit spolocnost
)
A mam aj Cz SpO1 a z nej sa mi striela tiez vynikajuco,je to skvela zbran,to drzanie atd. Kazda ma nieco do seba a niekedy sa neviem rozhodnut,ktora mi bude robit spolocnost
Napr u aut sa neda povedat ktore je najlepsie... jedno je sice lacne ale nekvalitne, dalsie je kvalitne ale drahe, ine vela zerie, dalsie ma drahy servis....
Chapem, ze je pre vas tazke pochopit, ze u zbrani to tak nie je
Tato tema bola zalozena pre tych zatracovanych "glokarov" s cielom uistit ich v tom, ze maju skutocne najlepsiu zbran na svete:-) na ktoru sa mozu spolahnut na ulici, v praci aj na sutazi a nemusia vobec uvazovat o zmene. Rob Vogel dokazal so sluzobnou zbranou porazit zbrane urobene specialne na sutaze.... Ak sa to niekomu nepaci nech si ide pisat o com chce do inej casti fora, alebo nech da rozumny argument... nie dakeho SBS-kara z hornej dolnej.
Ono je pravda, ze dat rozuny argument proti glocku je tazke...
Pre to vam odpustam vsetky utoky voci oci-mu
Chapem, ze je pre vas tazke pochopit, ze u zbrani to tak nie je
Tato tema bola zalozena pre tych zatracovanych "glokarov" s cielom uistit ich v tom, ze maju skutocne najlepsiu zbran na svete:-) na ktoru sa mozu spolahnut na ulici, v praci aj na sutazi a nemusia vobec uvazovat o zmene. Rob Vogel dokazal so sluzobnou zbranou porazit zbrane urobene specialne na sutaze.... Ak sa to niekomu nepaci nech si ide pisat o com chce do inej casti fora, alebo nech da rozumny argument... nie dakeho SBS-kara z hornej dolnej.
Ono je pravda, ze dat rozuny argument proti glocku je tazke...
Pre to vam odpustam vsetky utoky voci oci-mu
No ja ja mam Glock 17. To len preto, aby bolo jasne, ze som v skupine glockarov.
Je to dobra spolahliva zbran. Vela vydrzi, vsetko zerie, je presna a nenarocna. No nazvat ju globalne najlepsou zbranou na svete je skolkarske. Ved sme tu na streleckom fore, tak by sme minimalne medzi zbranami nemali miesat jablka z hruskami. Predsa neje zbran ako zbran. Oci ked napises, ze Glock je najlepsia sluzobna zbran, resp. zbran pre diviziu Production tak s prizmurenym okom nad blbym spustovym mechanizmom, a prapodivnou pazbickou aj suhlasim. No akonahle sa dostaneme napr. do standardu, resp. openu tak tam by som chcel vidiet ako ma presviecas, ze Glock je lepsi ako STI, SPS ci Infinity
.
Je to dobra spolahliva zbran. Vela vydrzi, vsetko zerie, je presna a nenarocna. No nazvat ju globalne najlepsou zbranou na svete je skolkarske. Ved sme tu na streleckom fore, tak by sme minimalne medzi zbranami nemali miesat jablka z hruskami. Predsa neje zbran ako zbran. Oci ked napises, ze Glock je najlepsia sluzobna zbran, resp. zbran pre diviziu Production tak s prizmurenym okom nad blbym spustovym mechanizmom, a prapodivnou pazbickou aj suhlasim. No akonahle sa dostaneme napr. do standardu, resp. openu tak tam by som chcel vidiet ako ma presviecas, ze Glock je lepsi ako STI, SPS ci Infinity