Absolútny súhlas.rado74 napísal:Bauer, je dobre ze vela spoluobcanov to sebazhodnotenie nema lebo poznam dost takych co si plynovym flusadlom akurat zhodnocuju svoje posramotene ego alebo maleho vtaka a takych veru s legalne drzanou zbranou v uliciach netreba lebo na to nie su dostatocne mentalne vybaveni, asi tak.
Bauer: aha, všetci tí zločinci páchajú prepadnutia pretože nemajú na hlavni červenú plombu. Živo si predstavujem ako chcem spáchať lúpežné prepadnutie - to je myslím iba priestupok s pokutou do 20 eur, ale zastaví ma skutočnosť že si netrúfnem prefarbiť červenú plombu, pretože to by som už mal zakázanú zbraň, to už je vážne.
Opäť chceme zákonom riešiť problém, ktorý je v súčasnosti na zrejme najlepšej možnej úrovni aby toho nebolo málo, tak riešenie je reštriktívne a neúčinné, proste to pravé placebo aby sme sa mohli potľapkať po ramenách ako sme zas prispeli k celkovej bezpečnosti.
Ja sa v súvislosti s plynovkou sa bojím jedinej veci aby z nej po mne niekto nevystrelil na vzdialenosť menšiu ako meter, oveľa viac sa bojím noža či narkomana čo sa začne oháňať injekčnou striekačkou.
V akom skynete/matrixe ľudia žijete, že sa viac bojíte právnych ťahaníc za zastrelenie zlodeja s plynovkou ako toho, že ten istý zlodej vás zabije s nožom, pretože plynovky budú dostupné iba na malý zbroják alebo nafarbené na ružovo?!!!