TCA

Používateľov profilový obrázok
telra
častý prispievateľ
Registered for: 15 years 8 months

Príspevok od používateľa telra »

Len taka poznamka. Ja si tak sem tam pozriem prispevky na tca fb a najme komentare.

A priznam sa. Nemal by som dobry pocit ist na kurz s ludmi ktory nie su schopny kliknut na link ale pisu do komentarov "kde? Kedy? Za kolko?" ...
Nebezpecne s takymi mentalnymi kapacitami
peterson
expert
Registered for: 16 years 1 month

Príspevok od používateľa peterson »

Denis napísal:erebos
Strelnica TCA Zohor
GPS: 48°18'21.7"N 16°57'44.1"E
Tel.: 0905 728 903
Otvorené: Pondelok – Nedeľa: 9.00 — 19.00
to vôbec nie je ich strelnica. Oni tam len robia kurzy :wink:
friendly_ramanujan

Príspevok od používateľa friendly_ramanujan »

peterson
To len info s webovej stránky tca.sk :)
erebos
expert
Registered for: 15 years 3 months

Príspevok od používateľa erebos »

Denis : vsak toto...
inspiring_liskov

Príspevok od používateľa inspiring_liskov »

Denis napísal:peterson
To len info s webovej stránky tca.sk :)
ty si idealny zakaznik, zozeries im kazdu blbost a este im aj rad zaplatis
dantes
častý prispievateľ
Registered for: 14 years

Príspevok od používateľa dantes »

To co som mal na mysli ja nie je pravny titul uzivania strelnice (to v pripade streleckych kurzov nikoho nezaujima) ale skutocnost, ze pre svoje akcie maju k dispozicii celu strelnicu. To je rozdiel od sukromnych instruktorov a mensich agentur, kde je clovek s instruktorom len jednym z navstevnikov verejnej strelnice, alebo treba zohnat dost ludi, aby sa mohla objednat cela / prislusna samostatna cast.

roman: skus byt konkretnejsi.
inspiring_liskov

co chces konkretizovat na slove "KAZDU" ?
friendly_ramanujan

Príspevok od používateľa friendly_ramanujan »

roman
Povedal som že mal som od nich kurzy a bol som s nimi celkom spokojný. Do konca mal som tieto kurzy v Košicach na strelnice Nižná Hutka. Tak že mi to jedno či ma TCA svoju strelnicu alebo platí za prenájom. Pre mňa je dôležitým postup inštruktora a systema školenia.
peterson
expert

moja kritika a poznámky sú predovšetkým kvôli týmto nezmyslom:
TCA napísal:
Takže pre našich súčasných a budúcich participantov - máme svoj koncept, veríme mu, máme ho otestovaný v praxi, ... či už na úrovni spravodajskej, operatívnej, bojovej, ... a funguje. viď:
http://www.tca.sk/profil/instruktori

Nečakajte, že pochopíte náš koncept po prvom, druhom, treťom kurze, ... boj, taktika - to je celoživotné vzdelávanie, vyvíja sa tak ako autá, elektronika, móda.

Áno, sme komerčná firma so všetkými súvislosťami, marketingom, metodikou kurzov, ... .

inspiring_liskov

denis: ved obaja piseme o tom istom. Veris im, si spokojny rad zaplatis, dokonca opakovane.

Si idealny zakaznik. Sen kazdeho podnikatela.
peterson
expert

som zvedavý, či verných zákazníkov zabolí, ak im niekto otvorí oči a dokáže im, že za značkou sú prikrášlené fantázie ďaleko od reálnych skúseností, za ktoré sa všetci tak skrývajú. Jediný ozaj dobrý inštruktor je tuším ten externý od colníkov.
inspiring_liskov

nezaboli.
Ludska jesitnost nedovoli priznat si, ze vyhodili prachy za nekvalitnu blbost.
To plati univerzalne, majitelia Fabii HTP ta budu do krvi presviedcat, ake skvele auto maju, len aby si nemuseli priznat ze vyhodili niekolko mesacnych platov za parodiu na auto.
Scientologicky pristup skoliacich agentur v lubovolnom odvetvi stavia najma na tom, ze absolventom kurzov vtlacia do hlavy, ze su jedinecni prave vdaka tomu , ze vyhodili prachy za ten konkretny kurz a istotne potrebuju dalsi advanced a potom este viac advanced atd... Sice ich hovno naucia, v pripade TCA im v ramci kurzu este vstepia par nebezpecnch navykov, ale najdolezitejsi je ten pocit, ze si co najskor musia kupit dalsi kurz, lebo cim viac kurzov, tym viac tacticool urban operator.

Zazil som tento trhovy vyvoj, videl som takto vyrastat a zakapinat skoliace firmy na vselijake obchodnicke skolenia, videl som boom potapacskych kurzov, teraz su v mode pistolnici :D som zvedavy co pride po tom
angelus1987
občasný prispievateľ
Registered for: 12 years 2 months

Príspevok od používateľa angelus1987 »

Mám iba ja ten pocit, alebo ide o zbytočný flame tu na fóre? Keď sa takto vehementne diskutovalo o Akadémii urgentnej medicíny, moderátor to zarazil po pár príspevkoch (hoci boli konštruktívne). Nemal by sa používať rovnaký meter?

Nenadŕžam ani jednej strane, len hovorím môj názor.
dantes
častý prispievateľ
Registered for: 14 years

Príspevok od používateľa dantes »

Ak niekto uveri, ze sa po 1-x kurzoch TCA stane nejakym "operatorom" je to jeho vec. Ja som na jednom kurze bol a nikto mi taketo hluposti nepodsuval.

peterson: upozornujes na rozne rizika a nebezpecenstva vycviku TCA, ale zatial si nezodpovedal zakladnu otazku - ci si na nejakom kurze bol alebo nebol. Lebo ak nie, tak k tomu asi nemas co povedat.

roman: narazam na tvoje vyjadrenia typu "kazda blbost" a "LOL", ktorym nerozumie ani diva svina. Ak mas nejake konkretne vyhrady voci treningu TCA daj ich do placu, mna to realne zaujima. Ale zbytocne z nas robis scientologickych magorov, ja som bol jeden z prvych, ktory poukazal na veci, ktore sa mi na ich treningu nepacili, staci pocitat toto vlakno. A pisali aj dalsi, ktori sa realne zucastnili. Napriek tomu povazujem kurz TCA, na ktorom som bol za kvalitny.

PS: Volakedy sa na WF novi clenovia vitali, nezdrbavali sa hned po prvom poste. :wink:
Naposledy upravil/-a dantes v 02 Okt 2015, 21:47, upravené celkom 1 krát.
peterson
expert

dantes- nebol som na ich výcviku. Videl som videá z ich výcvikov a mal som osobné reporty ich absolventov. Máš pocit, že ani z toho nemôžem nadobudnúť presvedčenie čo a ako robia?
Napísať odpoveď

Návrat na "Tréning"