Ruger Mk.III kal. 22LR

Používateľov profilový obrázok
gewehr
expert
Registered for: 21 years 4 months

Príspevok od používateľa gewehr »

jak K22 v nedohladne, sak uz sa da kupit
http://www.grandpower.eu/Modifikacie_K22.htm
duros
častý prispievateľ
Registered for: 17 years 9 months

Príspevok od používateľa duros »

gewer: MKIII je nezmar, kým K22 dosiahne aspoň spolahlivosť v pomere 1/10 k rugeru tak to bude uspech staci mi to a beriem to , zatial ale nepoznam a ani na nete som necital komentar šťastného to majitela K22 takže v cenniku je, ale je v skutočnosti k máni a s tým, že funguje ako má ? ja beta tester nebudem istotne.. a MKIII to dosť rozmazná majitela :), kua a teraz začnem pochybovať či ho vôbec dám z ruky, už na toto vlakno ani nepozrem :)
gewehr
expert
Registered for: 21 years 4 months

Príspevok od používateľa gewehr »

á jo, tak to bolo myslene takto, samozrejme suhlasim, mam podobny nazor :wink:
strelec122
prispievateľ
Registered for: 18 years 5 months

Príspevok od používateľa strelec122 »

duros
spravne si sa rozhodol, nevzdavaj sa tak krasnej zbrane - mohol by si niekedy lutovat :wink:
arminius
častý prispievateľ
Registered for: 18 years 2 months

Príspevok od používateľa arminius »

strelec122

Presne tááááááák , ani ja neľutujem , že som šmaril investíciu ... :lol:

Za ten čas , čo ju mám / koniec júna / som pustil z nej cca 1500 nábojov .
Občas nejaká tá zádržka , ale to bude asi zlou voľbou streliva ..

Ešte ma čaká maturita , ale to až po skonční streleckej sezóny .
To idem rugíka rozobrať a vyčistiť .... :wink:
strelec122
prispievateľ

arminius
ja som z mojho Rugera vystrelil asi 2000 nabojov a to vacsinou Blazer a Mini mag, ale vyskusal som aj inych vyrobcov - vsetko bez jedineho zadrhelu. Strielal som aj 40rocne Rex, vsetko v pohode. Jeden Rex bol uz viditelne vadny / vlhky / tak ten neodpalil. Cistenie: Rugera cistim dokladne po kazdej strelbe. Najskor ho vytriem cely suchou handrickou - tiez hlaven. Potom nastriekam WDckom, necham posobit 1/2 hod a cistim znova do sucha, pokial mi handricka neostane cista. Potom prejdem trecie plochy mot. olejom, tiez perka, pruziny a tak isto aj zasobnik. Casto strielam rychlopalbu a potom spotreba nabojov - no vies :roll:
Zbran tiez cistim v tech. benzine, vyutierat do sucha a naolejovat- mozna preto mi tak dobre slape. :lol:
Presnost: na 50m s oporou, terc (plech - hlinik 10x12cm) bol so mnou kamarat a hovoril, ze keby to nevidel neuveri.
arminius
častý prispievateľ

strelec122
Zbran tiez cistim v tech. benzine
Neviem prečo , ale toto spojenie mi nejde nejak dohromady ....

Za celú prax som nevidel čistiť takto kvér čistiť , ani vo VOP Moldava a to som bol v halách na linke , kde sa GO robili .... :roll:

No neviem , ale keď to funguje , nič proti tomu . :wink:
duros
častý prispievateľ
Registered for: 17 years 9 months

Príspevok od používateľa duros »

Ruger nie je tak zlozity ale benzin porozpusta tuhe mastnoty v ktorych je nachytany bordel kovove pilny a pod. Gsg cistim len stym a od vtedy slape ako hodiny a mal si videt co vsetko som z toho vyplachol. Myslim ze sa skor na to pouziva petrolej ale mne benzin maximalne vyhovuje. Po jeho aplikaci mas vsetko suche a mastis len to co treba na suche plochy sa tak lahko neusadza bordel. Ale pred benzinom davam wd alebo brunox ktorym cistim benzinom len preplachujem a potom cielene premazat. Ale uz som tazko ot.
strelec122
prispievateľ

arminius
skus po strelbe preplachnut zbran tech. benzinom /hlavne ak si strielal olovom / a budes sa naramne divit kde sa tam vzalo tolko bordelu. Maly stetec, handricka a jedem - niekedy musim vymenit velmi znecisteny benzin. Zbran je moja , preto sa aj tak staram, ale viem ze sa na nu mozem vzdy 100% spolahnut. Ty si sa staral hlavne o zbrane erarne a cistit po niekom a pre niekoho - no tiez by som na to asi .....
Mam kamarata, ktory na strelnici pribija klince do tercov CZ 75kou - je to barbar. Ak sa budes o zbran dobre starat, budes s nou aj spokojny- ziadne problemy a o to mi prave ide. Robim to rad a zbrane ma vzdy fascinovali svojou krasou, dokonalostou, umom a kazda je ina - to sa mi na nich paci
:D
Naposledy upravil/-a strelec122 v 30 Sep 2009, 17:24, upravené celkom 1 krát.
arminius
častý prispievateľ

strelec122
cistit po niekom a pre niekoho
Ha , tak to som nikdy nerobil ......poväčšine som drbal každého :wink: a keď boli profilaktické prehliadky , to bolo žúžo ....

Každá jednotka na určitom mieste sústrediť kvériky v rozobranom stave a ja už len pomedzi nich chodil a kontrolíroval ..... :lol: :lol: :lol:
Maly stetec, handricka a jedem
benzin porozpusta tuhe mastnoty v ktorych je nachytany bordel
Najskor ho vytriem cely suchou handrickou - tiez hlaven. Potom nastriekam WDckom, necham posobit 1/2 hod a cistim znova do sucha, pokial mi handricka neostane cista. Potom prejdem trecie plochy mot. olejom, tiez perka, pruziny a tak isto aj zasobnik.
Nedá sa inak , musím , ale ospravedlňujem sa za nasledujúce ...nepripomína to náhodou niečo , niekoho ... :wink: 8) :lol: :lol: :lol:
Najmä pasáž , ktorá začína od 07:50 , nerád by som dopadol po čistení kvéra tak , ako S. Stalone ... :roll:

http://www.youtube.com/watch?v=46aTKXmN ... 81&index=7
strelec122
prispievateľ

na Strelectvi. cz som nasiel pazbu na Rugera MK512, celkom sa mi to pozdava, neviem ci sa da zohnat aj u nas - uchytenie pazby je pevne, no az na ten kolimator /vobec sa tam nehodi / pazbu predava za 1000kc

http://www.strelectvi.cz/forum/download ... &mode=view[/img]
arminius
častý prispievateľ

arminius napísal:
Presne tááááááák , ani ja neľutujem , že som šmaril investíciu ... :lol:

Za ten čas , čo ju mám / koniec júna / som pustil z nej cca 1500 nábojov .
Občas nejaká tá zádržka , ale to bude asi zlou voľbou streliva ..

Ešte ma čaká maturita , ale to až po skonční streleckej sezóny .
To idem rugíka rozobrať a vyčistiť .... :wink:
Tak som sa konečne dostal aj k tejto bohumilej činnosti ...

Rozborka ušla , no pri zborke som nematuroval , ale kua , aj spromoval ....
Ale len do chvíle , kým som si , ja debo , neuvedomil , že pri skladaní je potrebné stlačiť spúšť ....aj som síce stláčal , ale prd platné , pokiaľ nedáš zásobník ...ešte furt som si to nevtlkol do hlavy ... :roll:

Čo som bol ale prekvapkaný , veľa čistenia na nej nebolo potrebné vykonať ...hlaveň jak oči , najviac bordelu okolo nábojovej komory , ani 10 minút som nepotreboval , O.K. gun ... :wink:
friendly_northcutt

Príspevok od používateľa friendly_northcutt »

Takze v pondelok by som sa mal stat vlastnikom tejto zbrane, len ma caka este jedna uloha. Nie som rozhodnuty, ktory model,mozno ked ich uvidim pokope, tak sa rozhodnem...

http://www.ruger.com/products/markIII/firearms.html
Kotuc
prispievateľ
Registered for: 21 years

Príspevok od používateľa Kotuc »

Blahoželám. Aký koľvek si vyberieš tak to bude super zbraň. Prajem veľa príjemných streleckých chvíľ.
friendly_northcutt

Príspevok od používateľa friendly_northcutt »

Dakujem, ked ju budem mat doma, dam vediet, pre ktoru som sa rozhodol :D
Napísať odpoveď

Návrat na "Smith & Wesson a Ruger"