Brokovnice
ahoj, v brokovniciach som zaciatocnik a chcel by som sa spytat ci sa da strielat na asfaltove holuby z vrhacky aj z brokovnice bez čokov. Ide o to ze chcem kupit starsiu kozu iž 12 a rozmyslam ci sa bude dat takto strielat. Nechcem na zaciatok kupovat drahu sportovu kozlicu ked neviem ci ma to bude bavit.
Dakujem za odpovede.
Dakujem za odpovede.
trap strieľaš holuby odlietavajúce od teba preč náhodným smerom, puška prilícená http://www.youtube.com/watch?v=TALaWzU5 ... ure=relmfu , skeet strieľaš holuby lietajúce z dvoch veží stále tým istým smerom ale meníš stanovište, takže furt z iného uhla, stanovíšť je 7, pušku nahodiš až keď holub vyletí. http://www.youtube.com/watch?v=kj5Z1Er1STM
.....trap (bateria) sa da strielat aj so starou IZkou, ta by mala mat dole zuzenie, resp. pevny choke 1/2 a horny lauf ma plne zuzenie 1/1. Na skeet (obluk) to bude trochu problem, najma ak si zaciatocnik.fijet napísal:ahoj, v brokovniciach som zaciatocnik a chcel by som sa spytat ci sa da strielat na asfaltove holuby z vrhacky aj z brokovnice bez čokov. Ide o to ze chcem kupit starsiu kozu iž 12 a rozmyslam ci sa bude dat takto strielat. Nechcem na zaciatok kupovat drahu sportovu kozlicu ked neviem ci ma to bude bavit.
Dakujem za odpovede.
Kamarat ma stasiu IZ-ku - 12/12. Sice je to stara flinta, ale na trap-e nie je vynimocne, ze prestriela berett-y a browningy.
Samozrejme netvrdim, ze je lepsia, ale ze s nou nema problem nastrielat dobre polozky...
Automat som tiez stretol na polovnickych strelbach - trap, ale ten kus bol velmi zly... Nakoniec chlapa vylucili, lebo sa mu patron zasekol pri podavani zo zasobnika do komory a nesiel von. Nasledovali rady typu: tyckou ho zatlac spat cez hlaven.
Ale inak sranda pozerat na automat, ako vystrelene nabojnice vyhadzuje von.
Samozrejme netvrdim, ze je lepsia, ale ze s nou nema problem nastrielat dobre polozky...
Automat som tiez stretol na polovnickych strelbach - trap, ale ten kus bol velmi zly... Nakoniec chlapa vylucili, lebo sa mu patron zasekol pri podavani zo zasobnika do komory a nesiel von. Nasledovali rady typu: tyckou ho zatlac spat cez hlaven.
-
inspiring_liskov