CZ 75 SP-01 SHADOW

Používateľov profilový obrázok
BALISTIK
moderátor
Dátum registrácie: 18 years 4 months

Príspevok od používateľa BALISTIK »

CZ-SP su nastrelovane na pistolovy medzinarodny terc kde sa mieri na spodny okraj cierneho.to znamena ze mierne nadnasaju :wink: aj mne ide cca 5-8cm vyssie,musis skusit rozne naboje podla toho uvidiš co lepsie zbrani chutí :wink: mne osobne vyhovuje ze nesu mierne nad,lebo ked mierim na IPSC terc,zasah mam nad zamernym bodom a vidim ho ponad mieridla a mozem ist dalej :!:PS-moze kupit stavitelne mieridla kde si ich nastrelis na seba,alebo kup vyssiu muchu,mal som taku potom pojde na flek.Na fore si tykame :lol:
inspiring_gagarin

Príspevok od používateľa inspiring_gagarin »

Aha, tak uz to chapem. Neslo mi do hlavy, ze preco mi to nadnasa,ked s Glockom 22 strielam ako-tak presne. Pouzivam naboje od Aresu, 150 grainove. Skusim teda mierit podla navodu :o). A dakujem za odpoved. Este by som sa chcel spytat, preco niektori pisali, ze na obranu treba volit inu zbran, tato je cisto sportova. Vacsinou nosim Glock 22, v 40-tke,ale z tejto zbrane sa mi dobre striela. Je to tym, ze ma citlivu spust,alebo je poistka nespolahliva? Co sa tyka sportoveho puzdra na SP-01-na IPSC,da sa zohnat za prijatelnu cenu aj niekde inde,ako na strankach CZUB? Pripadne pouzivane aj s puzdrom na zasobniky? Dakujem za odpoved.
Miro389
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 16 years 8 months

Príspevok od používateľa Miro389 »

čisto veľkostné pohnútky :wink: :wink:
BALISTIK
moderátor

Miro ma pravdu len kvoli vahe :!: otazky ohladom vybavy mi adresuj do PM :wink:
inspiring_gagarin

Príspevok od používateľa inspiring_gagarin »

Chalani, z tej SP-01 sa mi striela vynikajuco. Odkedy som ju kupil /asi februar2011/ dam kazdy tyzden na strelnici 200 nabojov a mal som mozno jeden-dva zpriecenia naboja v komore,inak je 100%. Pri strelbe sa chova vynikajuco a je presna.Som s nou max.spokojny. Strielam aresacke EXPR 153gr. Odporucam kazdemu a mozno pride cas,kedy skusim uz aj nejaku sutaz :o)
Vaquero
moderátor
Dátum registrácie: 15 years

Príspevok od používateľa Vaquero »

Skúsil som túto mašinu a musím uznať, že je presná a sedí mi ako nič druhé. Takže som sa sa zamiloval a je jasné, čo si najbližšie kúpim.
Inak, na porovnanie s klasickou cz 75, toto má lepší (vyšší) úchop, rýchlejšie sa zrovnajú mieridlá po prvom výstrele na dvojstrel, celkovo sa dá oveľa ľahšie a rýchlejšie zamieriť a streliť, je to také intuitívne.
BALISTIK
moderátor

Presne si to uhadol :lol:
Rasto
expert
Dátum registrácie: 16 years 10 months

Príspevok od používateľa Rasto »

Preste toto iste hovoria shadowaci o mojej CZ75TS, ked ju chytia do paprc :-)
mykymiki
prispievateľ
Dátum registrácie: 15 years 9 months

Príspevok od používateľa mykymiki »

Rasto napísal:Preste toto iste hovoria shadowaci o mojej CZ75TS, ked ju chytia do paprc :-)
Nechcem ťa sklamať rasťo...ale ja som prešiel od TS k Shadow..a ten shadow sa drží o hoodne lepšie. Nevraviac že keď som skúsil prvé prebitie na Shadow, tak sa mi podarilo lepšie ako po dvoch rokoch trenovania s TS a TS má šachtu...
To len tak pôj postreh...:-)

Miki.
Rohypnol
prispievateľ
Dátum registrácie: 16 years 5 months

Príspevok od používateľa Rohypnol »

Sto ľudí - sto pazúrov a stpädesiat pocitov.
Ja som odstrieľal jeden celý pretek s TS-kom, bez akejkoľvek prípravy/moja SP01 mala problém/ a myslel som, že som snáď zabudol strieľať,či čo.
Neviem si to vysvetliť, lebo ergonomicky by to malo byť príbuzné, ale neriešim to. Je to jednoducho tak.
oci
prispievateľ
Dátum registrácie: 15 years 10 months

Príspevok od používateľa oci »

ach jaj.... zase si tu chvalite ten smejd :D Vzdy ma to vytoci :twisted:
inspiring_kepler

Príspevok od používateľa inspiring_kepler »

Keby som chcel Shadow cisto iba na IPSC, je to lepsia volba ako TS-ko alebo nie ?
BALISTIK
moderátor

IPSC sa da strielat vela zbranami,vid forista antičezetar oci-nas vyraba G26 :lol: Zalezi na tom komu co sedi,aky ma stoho pocit ,skusenosti s nadou zbranou.TS-je kludnejsie pri strelbe,ale mne osobne je velke :?: Shadow mam len na sport.TS-vhodne pre medvedie laby,ale poznam u nas ludi co im vobec nesedi :!:
Rasto
expert
Dátum registrácie: 16 years 10 months

Príspevok od používateľa Rasto »

TSko je sportovy special a Shadowa mozes zobrat i na prechadzku :-)
inspiring_kepler

Príspevok od používateľa inspiring_kepler »

G26 je super, ale zle sa kontroluje uz druha rana ak to ma byt aj rychle.
Technologicky je to proste tak urobene, zaver pravidelne narazi na ram kvoli kratkej drahe. Ta druha rana je u mna skoro vzdy uz iba C alebo D zona.

Preto ked vidim ze zo shadowom sa da tiez pekne triafat tak uvazujem.
Inak s TS-kom sa da lahko vysivat ako full-auto, co sa mi tiez pozdava.
A ta jeho spust, no nadhera.

Keby ste si mali vybrat bez rozdielu ceny, tak ktoru by ste brali z tych dvoch.

Alebo je lepsie doplatit na SS ? Ide cisto iba o IPSC, nic ine.
Napísať odpoveď

Návrat na "CZ"