9mm Luger
nepredava niekto prebijance, resp. lacne strelivo na trening?? 9 Luger
Čo myslíš pod slovom prebíjance?
omyl, pisem na mobile, chcel som napisat ziadne prebijance. ...
- sundance.kid
- prispievateľ
- Registered for: 15 years 3 months
A uz je legalne predavat prebijane strelivo?
Pre držiteľa príslušnej ZL samozrejme áno.
Pre držiteľa ZP je to podľa mňa otázne. Skôr sa prikláňam k názoru, že nie.
"... môže prebíjať strelivo alebo jeho jednotlivé časti do zbrane, na ktorú mu bol vydaný preukaz zbrane."
"... prebíjané strelivo je laborované strelivo pre vlastnú potrebu ..."
- sundance.kid
- prispievateľ
Nemyslim ze inzerat tohto typu je urceny pre drzitela ZL 
Takto si to pamatam aj ja. Kalibre na ktore mas zbrane a pre vlastnu potrebu.
Chlapi nevymyslajte, lebo sa stane pruser a zakazu nam to. Staci ze predovky su na PZ, ako v jedinej eu krajine, lebo dement prerabal sa58 a podobne veci na predovky. Pri novele zakona si to policajti kvoli tomuto doslovne vyziadali.
Takto si to pamatam aj ja. Kalibre na ktore mas zbrane a pre vlastnu potrebu.
Chlapi nevymyslajte, lebo sa stane pruser a zakazu nam to. Staci ze predovky su na PZ, ako v jedinej eu krajine, lebo dement prerabal sa58 a podobne veci na predovky. Pri novele zakona si to policajti kvoli tomuto doslovne vyziadali.
Ak myslis ze treba neznaleho upozornit skus sukromnu spravu. Ak si potreboval upozornit aky si zakonadbaly obcan tak pis sem.
Osobne uz zopar rokov strielam priemyselne prebijanymi nabojmi od Mongela. Ale pouzival som aj prebijane Limit ci Alsa.
Osobne uz zopar rokov strielam priemyselne prebijanymi nabojmi od Mongela. Ale pouzival som aj prebijane Limit ci Alsa.
- sundance.kid
- prispievateľ
A bezne ti Mongel, alebo Limit odpisu na inzerat ze kupis lacne prebijance...
Neviem. Ludia vymyslaju dovtedy kym nedostanu po prstoch a potom nariekaju. Slovak musi stale hladat cestu a potom sa vyhovarat ze to on nie.
Nechcem nikoho upozornovat. Dal som otazku, dostal som odpoved.
Viac nemam co k tomu povedat ani napisat.
Neviem. Ludia vymyslaju dovtedy kym nedostanu po prstoch a potom nariekaju. Slovak musi stale hladat cestu a potom sa vyhovarat ze to on nie.
Nechcem nikoho upozornovat. Dal som otazku, dostal som odpoved.
Viac nemam co k tomu povedat ani napisat.
Zdravim, potreboval by som typ na prebijanie Lugra do GP. Mam strely celoplast 125 a 147 grn. a prach Vectan Ba10, mate nieco odskusane? Vdaka za rady.