Stoji mi naozaj Vasa K100 za to?
Duros prezrad nam co reklamujes.
Dik.
Chlapci v poslednej dobe namiesto odbornej a vkusnej diskusii sa to tu premniena na srandicky typu pome na pivo.
Ak mate nieco konstruktivne k teme sem stym.
Inak to tu len zahlcujete zvastami a to sa netyka len tohto vlakna.
Na podobne diskusie su tu na to vytvorene vlakna.
Skuste nieco k teme alebo pripravovanemu testu.
Dik.
Ja Mlok a ciza una funguju vyborne.
Dik.
Chlapci v poslednej dobe namiesto odbornej a vkusnej diskusii sa to tu premniena na srandicky typu pome na pivo.
Ak mate nieco konstruktivne k teme sem stym.
Inak to tu len zahlcujete zvastami a to sa netyka len tohto vlakna.
Na podobne diskusie su tu na to vytvorene vlakna.
Skuste nieco k teme alebo pripravovanemu testu.
Dik.
Uplne nestranny pohlad na vec
Ja Mlok a ciza una funguju vyborne.
-
friendly_greider
-
friendly_greider
ludia nepodliehajte K100patriotizmu a davovej psychoze a zapojte zdravy rozum skuste sa informovat o chorvatskom springfielde je to horuca novinka a 100krat lepsie ako K100
http://en.wikipedia.org/wiki/File:Sprin ... d45acp.jpg
http://en.wikipedia.org/wiki/File:Sprin ... d45acp.jpg
-
inspiring_tharp
Konecne na tomto fore, kto sa vyzna do zbrani a je odbornik na slovo vzaty. Vitaj!igoros napísal:byg lebovsky napísal:balistik : ta tvoja masina neni zla "masina" akurat k nej treba tacky nahradnych dielou a 3 mechanikou ...... inak neni zla na zatlkanie klincou a podobne prace doma a v zahrade
az na jeden detail, Balistik nema K100
-
friendly_greider
Ano myslel som HS pistol je to velmi spolahliva zbran a je tokonkurencia glocku aj k100 a na rozdiel od k100 striela hned po vybrati z krabice.HS pistol ma velmi dobre vlastnosti a netreba k nej pixlu oleja ako bolo spomenute hned v prvom prispevku tohto fora. chova sa velmi dobre a ohladom streliva zozere skoro vsetko a cena je tiez velmi prijatelna .
-
friendly_greider
-
friendly_greider
samozrejme kazdemu zalezi na cene zbrane ktoru si kupuje ALE podla mna je urcite lepsie si kupi drahsiu CZSP01 ktora vam vydrzi velmi dlho a bez akychkolvek problemov ako k100ku pri ktorej sa budete vecne rozculovat , nebudete mat dobry pocit zo strelby, bude velmi poruchova a kupou novych nahradnych dielou sa casom vyrovnate cene cezety .... tak na co si zbitocne zneprijemnovat zivot k100kou
-
inspiring_tharp