Stoji mi naozaj Vasa K100 za to?

Používateľov profilový obrázok
BALISTIK
moderátor
Registered for: 18 years 6 months

Príspevok od používateľa BALISTIK »

Mne sa s ponuky najviac pozdava K-100Dynamic,za tu cenu maš kvalitnu zbran,už hotoví tuning,nova seria,cena lepšia ako pri predraženych Cezetach.To myslím važne :wink: Moja druha mašina K-100 v uprave dynamic :lol:
Michal1
častý prispievateľ
Registered for: 19 years
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Michal1 »

Duros prezrad nam co reklamujes.
Dik.

Chlapci v poslednej dobe namiesto odbornej a vkusnej diskusii sa to tu premniena na srandicky typu pome na pivo.

Ak mate nieco konstruktivne k teme sem stym.
Inak to tu len zahlcujete zvastami a to sa netyka len tohto vlakna.
Na podobne diskusie su tu na to vytvorene vlakna.

Skuste nieco k teme alebo pripravovanemu testu.
Dik.

Uplne nestranny pohlad na vec

Ja Mlok a ciza una funguju vyborne. :wink:
BALISTIK
moderátor

Michal-čo bude obsahovať test :?: Kde ho budeš robit :?: ako by sa dalo zučastnit :?: Na naboje maš sponzora :wink:
friendly_greider

Príspevok od používateľa friendly_greider »

balistik : ta tvoja masina neni zla "masina" akurat k nej treba tacky nahradnych dielou a 3 mechanikou ...... inak neni zla na zatlkanie klincou a podobne prace doma a v zahrade
friendly_greider

ludia nepodliehajte K100patriotizmu a davovej psychoze a zapojte zdravy rozum skuste sa informovat o chorvatskom springfielde je to horuca novinka a 100krat lepsie ako K100

http://en.wikipedia.org/wiki/File:Sprin ... d45acp.jpg
inspiring_tharp

Príspevok od používateľa inspiring_tharp »

Horuca novinka?! Mozno na Slovensku ak sa to sem vobec dostalo (ak mas ohladom toho informacie, prosim daj vediet, zaujimam sa o tuto zbran, mozes aj PM).
Pod menom Springfield XD sa predava v USA, v EU si ponechala meno HS, resp HS-Pistol.
A je to podla mna skor konkurencia pre Glock ako K100.
igoros
moderátor
Registered for: 19 years 6 months

Príspevok od používateľa igoros »

byg lebovsky napísal:balistik : ta tvoja masina neni zla "masina" akurat k nej treba tacky nahradnych dielou a 3 mechanikou ...... inak neni zla na zatlkanie klincou a podobne prace doma a v zahrade
Konecne na tomto fore, kto sa vyzna do zbrani a je odbornik na slovo vzaty. Vitaj! :idea:
igoros
moderátor

igoros napísal:
byg lebovsky napísal:balistik : ta tvoja masina neni zla "masina" akurat k nej treba tacky nahradnych dielou a 3 mechanikou ...... inak neni zla na zatlkanie klincou a podobne prace doma a v zahrade
Konecne na tomto fore, kto sa vyzna do zbrani a je odbornik na slovo vzaty. Vitaj! :idea:

az na jeden detail, Balistik nema K100 :wink:
BALISTIK
moderátor

No treba dat priestor aj odbornikom,mali by najprv než niečo napíšu aj čitat :roll: :lol:
friendly_greider

Ano myslel som HS pistol je to velmi spolahliva zbran a je tokonkurencia glocku aj k100 a na rozdiel od k100 striela hned po vybrati z krabice.HS pistol ma velmi dobre vlastnosti a netreba k nej pixlu oleja ako bolo spomenute hned v prvom prispevku tohto fora. chova sa velmi dobre a ohladom streliva zozere skoro vsetko a cena je tiez velmi prijatelna .
friendly_greider

Reagoval som na bozske BALISTIKOVE vykreslenie k100 ako zbran jedinu vhodnu pre kupu.

preco predrazene cezety??
igoros
moderátor

byg lebovsky:

ty mas aky gun?
friendly_greider

samozrejme kazdemu zalezi na cene zbrane ktoru si kupuje ALE podla mna je urcite lepsie si kupi drahsiu CZSP01 ktora vam vydrzi velmi dlho a bez akychkolvek problemov ako k100ku pri ktorej sa budete vecne rozculovat , nebudete mat dobry pocit zo strelby, bude velmi poruchova a kupou novych nahradnych dielou sa casom vyrovnate cene cezety .... tak na co si zbitocne zneprijemnovat zivot k100kou
friendly_greider

Tanfoglio,SPS,CZSP01 shadow,.....
inspiring_tharp

Príspevok od používateľa inspiring_tharp »

byg lebovsky napísal:... a cena je tiez velmi prijatelna .
Kde a za kolko sa da kupit na Slovensku?
Napísať odpoveď

Návrat na "Grand Power"