Psychotesty - psychológovia, odporúčania

Používateľov profilový obrázok
Sigarms
prispievateľ
Dátum registrácie: 16 years 5 months

Príspevok od používateľa Sigarms »

to ste nevedeli dopredu ? Ked nie tak nech vrati peniaze alebo da potvrdenie s vysledkom testu. Ked to pyta kolektivne od vsetkych tak predpokladam odpada aj verzia ze si nieco v teste domrvil a chce sa kryt.
Treba chodit na overene miesta . Kde ste to vlastne boli nie je medzi nasimi "oblubenymi" v zozname ?
friendly_nightingale

Príspevok od používateľa friendly_nightingale »

Jasne ze som mu to povedal ale on furt si svoje tvrdil ze on to potrebuje pre seba zalozit do spisu.
friendly_nightingale

Boli sme na Ruzinovskej 10 na poliklinike Bratislava dotycny psycholog sa vola Tibor Hrozan.
Pena
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 17 years 5 months

Príspevok od používateľa Pena »

Chlapci nesledujú vývoj boja proti zbraniam ...
Je platná nová vyhláška min. zdravotníctva, ktorá prikazuje doniesť psychošovi odpis zo zdravotnej karty v určenom rozsahu. Takže si nič nevymýšľal, len si plnil povinnosť. A nás to bude stáť pár chechtákov navyše ... :x :!:
yarco
moderátor
Dátum registrácie: 18 years 11 months

Príspevok od používateľa yarco »

Pán si pravdepodobne spravil vlastný výklad novely vyhlášky MZSR, ktorá začne platiť o mesiac...
friendly_nightingale

Tak diky za vysvetlenie bo mi to neslo do hlavy.
yarco
moderátor
Dátum registrácie: 18 years 11 months

Príspevok od používateľa yarco »

Pena:
Akurát 'odpis zo zdravotnej karty' je niečo iné než 'potvrdenie obvoďáka o zdravotnej spôsobilosti'.

A citujem:
"Čl. II
Táto vyhláška nadobúda účinnosť 1. mája 2012.
Ivan Uhliarik, v.r.
" :twisted:
Sigarms
prispievateľ
Dátum registrácie: 16 years 5 months

Príspevok od používateľa Sigarms »

Ako by som to uz videl dojdem si po potvrdenie a dostanem tam pocas trojhodinoveho cakania vsetky dostupne choroby od chripky az po neviem co.
Mu dones co pise Yarco.

Dnes som cital clanok ze navrhuju aby kazdeho co odchytia za volantom s chlastom isiel na povinne psychologicke vysetrenie. Tak teraz ostava otazka ze kto je z tychto ozraty sofer alebo my nebezpecnejsi.....
friendly_nightingale

Tak chlapi bol som u obvodneho,dal mi to potvrdenie nech je psycholog stastny a stalo ma to dalsich 34 Ecok.Takze velmi pekne dakujem za taku novelu. Je to cim dalej tym horsie,vsade len peniaze pytaju.
dirty.harry
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 16 years 1 month

Príspevok od používateľa dirty.harry »

kolkoooooo? ake dlhe bolo to potbrdenie a bola taka cena uvedena v cenniku lekara?
friendly_nightingale

Bolo to dost strucne potvrdenie,zdravotne sposobily na drzanie,nosenie zbrane a streliva. Ma to v cenniku tu sumu.
pif paf
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 15 years 6 months

Príspevok od používateľa pif paf »

Pietrfield: ako uz sa pisalo vyssie nova upravena vyhlaska MZ plati az od 1maja, takze naco platit obvodakovi 34 evry hned a teraz? Naviac mam pochybnosti ci potvrdenie co ti vydal obvodak je v sulade s vyhlaskou a ocakavam ze ta psychos posle opat k obvodakovi pre nieco ako kompletny vypis zo zdravotnej dokumentacie. No je ale mozny akykolvek nasledujuci scenar. Ved ide len o to dat niekomu zarobit. A tak ma napada nova novela pri ktorej by stacilo priamo v okienku na zbraniach odovzdat 80 evry pre psychosa, 40 evry pre obvodaka, 40 evry pre polisov a vsetci budu stastny ze zarobili na bezuhonne a spolahlivo platiacom obcanovi.
lubor
prispievateľ
Dátum registrácie: 17 years
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa lubor »

pif paf tvoja novela sa mi pozdava a este sa usetri premrhany cas lebo aj to su €.
limo222
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 15 years 3 months

Príspevok od používateľa limo222 »

Mne by sa pacilo, keby stat platil mne za to, ze som ochotny a dokazem sa ubranit sam a nemusia platit tolko ochrancov zakona, dlhe sudne procesy a veznice ( ale to by museli byt zakony, kde sa konecne chrani obet a nie utocnik... ;-)
inspiring_lichterman

Príspevok od používateľa inspiring_lichterman »

Ja som robil psychotesty u nas na firme, cele to trvalo asi 45minut aj s cakanim, vypytal si 60 euro. Zbytocne, ale aj tak som bol rad, ze som si to takto ulahcil a nemusil behat po "doktoroch". Oci som ale pucil ako puk ked sme sa dostali k otazke ci trpim nejakymi zavislostami. Povedal som mu len tak s usmevom, ze ak sa nerataju cigarety tak som cisty. Jeho vazny pohlad a vyrok "ak chcete zbran mali by ste s fajčenim okamzite prestat" ma dokonale uzemnil. Riadne som sa kusol do jazyka a len sprosto pritakal. Som presvedceny, ze ak by som unho nerobil testy cez firmu tak by mi to nedal. Toto, spolocne s ostatnymi jeho perlami ma utvrdilo v presvedceni, ze zdravy rozum a usudok sa v dnesnej spolocnosti velmi nenosia ... smutne, ze najcastejsie u ludi s mocou rozhodovat o druhych.

PS: tiez si pytal nejaky posudok od obvodneho, moja obvodna bola tiez dost prekvapena, no nastastie je to mila pani a napriek tomu ze je asi dost anti-gun mi potvrdenie o tom ze netrpim ziadnymi poruchami CNS a som sposobily, dala .. a dokonca zadarmo.
Napísať odpoveď

Návrat na "Zbrojný preukaz"