Psychotesty - psychológovia, odporúčania
to ste nevedeli dopredu ? Ked nie tak nech vrati peniaze alebo da potvrdenie s vysledkom testu. Ked to pyta kolektivne od vsetkych tak predpokladam odpada aj verzia ze si nieco v teste domrvil a chce sa kryt.
Treba chodit na overene miesta . Kde ste to vlastne boli nie je medzi nasimi "oblubenymi" v zozname ?
Treba chodit na overene miesta . Kde ste to vlastne boli nie je medzi nasimi "oblubenymi" v zozname ?
-
friendly_nightingale
-
friendly_nightingale
Ako by som to uz videl dojdem si po potvrdenie a dostanem tam pocas trojhodinoveho cakania vsetky dostupne choroby od chripky az po neviem co.
Mu dones co pise Yarco.
Dnes som cital clanok ze navrhuju aby kazdeho co odchytia za volantom s chlastom isiel na povinne psychologicke vysetrenie. Tak teraz ostava otazka ze kto je z tychto ozraty sofer alebo my nebezpecnejsi.....
Mu dones co pise Yarco.
Dnes som cital clanok ze navrhuju aby kazdeho co odchytia za volantom s chlastom isiel na povinne psychologicke vysetrenie. Tak teraz ostava otazka ze kto je z tychto ozraty sofer alebo my nebezpecnejsi.....
-
friendly_nightingale
- dirty.harry
- častý prispievateľ
- Dátum registrácie: 16 years 1 month
-
friendly_nightingale
Pietrfield: ako uz sa pisalo vyssie nova upravena vyhlaska MZ plati az od 1maja, takze naco platit obvodakovi 34 evry hned a teraz? Naviac mam pochybnosti ci potvrdenie co ti vydal obvodak je v sulade s vyhlaskou a ocakavam ze ta psychos posle opat k obvodakovi pre nieco ako kompletny vypis zo zdravotnej dokumentacie. No je ale mozny akykolvek nasledujuci scenar. Ved ide len o to dat niekomu zarobit. A tak ma napada nova novela pri ktorej by stacilo priamo v okienku na zbraniach odovzdat 80 evry pre psychosa, 40 evry pre obvodaka, 40 evry pre polisov a vsetci budu stastny ze zarobili na bezuhonne a spolahlivo platiacom obcanovi.
-
inspiring_lichterman
Ja som robil psychotesty u nas na firme, cele to trvalo asi 45minut aj s cakanim, vypytal si 60 euro. Zbytocne, ale aj tak som bol rad, ze som si to takto ulahcil a nemusil behat po "doktoroch". Oci som ale pucil ako puk ked sme sa dostali k otazke ci trpim nejakymi zavislostami. Povedal som mu len tak s usmevom, ze ak sa nerataju cigarety tak som cisty. Jeho vazny pohlad a vyrok "ak chcete zbran mali by ste s fajčenim okamzite prestat" ma dokonale uzemnil. Riadne som sa kusol do jazyka a len sprosto pritakal. Som presvedceny, ze ak by som unho nerobil testy cez firmu tak by mi to nedal. Toto, spolocne s ostatnymi jeho perlami ma utvrdilo v presvedceni, ze zdravy rozum a usudok sa v dnesnej spolocnosti velmi nenosia ... smutne, ze najcastejsie u ludi s mocou rozhodovat o druhych.
PS: tiez si pytal nejaky posudok od obvodneho, moja obvodna bola tiez dost prekvapena, no nastastie je to mila pani a napriek tomu ze je asi dost anti-gun mi potvrdenie o tom ze netrpim ziadnymi poruchami CNS a som sposobily, dala .. a dokonca zadarmo.
PS: tiez si pytal nejaky posudok od obvodneho, moja obvodna bola tiez dost prekvapena, no nastastie je to mila pani a napriek tomu ze je asi dost anti-gun mi potvrdenie o tom ze netrpim ziadnymi poruchami CNS a som sposobily, dala .. a dokonca zadarmo.