K22

Budete zvažova? kúpu pištole K22

Hlasovanie ukončené 28 Jan 2009, 20:09

áno
21
45%
nie
13
28%
ešte to zvážim
7
15%
ocenil by som radšej iba adaptér ako celú novú zbra?
6
13%

Celkom hlasov: 47

RisoP
prispievateľ
Registered for: 19 years 9 months

Príspevok od používateľa RisoP »

Včera som si s K22 1 gen. vystrieľal 1. miesto v LOS malá pištoľ. Bol to druhý pretek čo som strieľal s touto zbraňou. Vyhral som s ňou aj prvý. Po výmene zásobníkov za nový typ mi zbraň funguje na 100%. Som s týmto modelom úplne spokojný. Vôbec neľutujem, že som sa rozhodol pre túto zbraň.
Používateľov profilový obrázok
SIG1
častý prispievateľ
Registered for: 17 years

Príspevok od používateľa SIG1 »

Dnes som z hrôzou zistil,že mám aj takú dodr.... komoru na K22 X Trime ryhy a teraz mi je už jasné prečo mi aj nábole CCI Velocitor sekajú každý 6 až 10. Čo stým idem robiť som sa ešte nerozhodol ale je to pekne na ho....
Miro389
častý prispievateľ
Registered for: 16 years 8 months

Príspevok od používateľa Miro389 »

SIG1 napísal:Vlastním K 22 X-Trim od augusta strelené cca 2000 Blazerov a na skúšku Federal cca 300 ks. Čo sa týka opracovania tak total bez chyby, spoľahlivosť s Blazermi bez chyby, občas sa nejaký sekne ale to je evidentne chyba nábojov pretože občas pri výstrele cítim slabý spätný ráz a občas silný, Náboje Federal Champion obsluhujú bez chyby akurát majú slabú energiu tak po poslednom výstrele nezasekne záver v zadnej polohe, ani pri Federal HV, stále slabé. Na moju K22 X Trim môžem len povedať, že total spokojnosť.
Taktiež prístup GP Servis p. Lihan, po telefonáte mi okamžite vymenil zásobníky za nový model a šlapú bez chyby. Takže sumár z mojej strany absolútna spokojnosť a ak sa mi trocha podarí niečo ušetriť tak bude X-Trim v deviatke alebo X-Calibur ukáže čas.
čiže sa ti tam tie ryhy urobili používaním??
SIG1
častý prispievateľ

Vobec som to nekontroloval len po strielaní som hlaveň prebehol 3x čistiacou šnúrov. Čital som diskusiu a napadlo ma skontrolovať si komoru a po jednej info od kamaráta som ju vyčistil mosadznou kefkou pozrel do nej podrobnejšie. Takže neviem povedať či strielaním alebo od výroby. Lem som nevedel prísť na to, prečo sa mi občas sporadicky sekne je den náboj. Strielal som Blazery a na Steel Cop Komárno som si kúpil Super HV náboje a robili mi to taktiež aj keď som ich mazal. Takže túto závadu pripisujem rýhovanej komore nie strelivu už som vyskúšal som už Náboje HV, Super HV Federal, CCi, Remington, namazané a stáled to iste. Na treningu mi to nevadilo ale posr... som si kvôli tomu 2 preteky.
Kuro
expert
Registered for: 22 years 10 months
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Kuro »

Dones to, vymeníme.
SIG1
častý prispievateľ

Ok donesiem
miro285
častý prispievateľ
Registered for: 16 years 2 months

Príspevok od používateľa miro285 »

Kuro, výmena pôvodných zásobníkov za nové, so záchytmi je možná len vtedy, ak u vás nechám so zásobníkmi aj zbraň? Nestačí poslať len zásobníky?
Kuro
expert
Kontaktovať používateľa:

stači poslat zasobniky zo sprievodnou žiadostou o bezplatnu vymenu.
SIG1
častý prispievateľ

Takže K22 je doma, vymenená hlaveň, prefrézovaný záver - drážka záchytu záveru ďalej aby lepšie zastal záver po poslednom výstrele. Servis super prístup p. Lihana perfektný. Teraz už len vyskúšať, verím, že to bude fungovať perfektne . Beriem ju do Istebného a po preteku otestujeme a podám správu. :lol: :lol: :lol:
SIG1
častý prispievateľ

Dnes odskúšaná K 22 X-TRIM po oprave : Strelené 200 Blazerov, 100 Geco, 300 Federal Champion ani jedna závada presnosť bez chyby. Záver po strelení posledného náboja vždy zachytený . Stroj po oprave perfektný funkčnosť - presnosť, teraz mu keď bude čas dám trocha zabrať a verím, že bude fungovať dlho bez závad. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Kuro
expert
Kontaktovať používateľa:

To bol skor UpGrade než oprava ;)
SIG1
častý prispievateľ

Nech bolo čo bolo - Spokojnosť s funkčnosťou K 22 aj s prístupom p. Lihana ako servisu.
BALISTIK
moderátor
Registered for: 18 years 4 months

Príspevok od používateľa BALISTIK »

Ako som ti Sig vravel po skuske na strelnici,ty mas xtrim zo spustovym mechačom xcalibur,krasny kus. :lol:
SIG1
častý prispievateľ

Včera 300 ks Federal bez závady Bomba zatiaľ. :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:
MacGyver
občasný prispievateľ
Registered for: 13 years 5 months

Príspevok od používateľa MacGyver »

Trocha meškám s príspevkom, ale som sa k tomu nevedel skorej dostať.
Hlaveň bola vymenená za novú (už tretiu) od predchádzajúcich má zopár konštrukčných zmien. Zbraň bolo nutné treba zastrieľať (asi 200 výstrelov), aby začala vyhadzovať nábojnice a následne podávať náboje do komory spoľahlivo. Potom už to bola radosť strielať. Trocha som ale sklamaný s toho že najnovšia hlaveň už nemá na ústí závit pre "kompenzátor".
Fotografie nábojovej komory najnovšej hlavne:
ObrázokObrázok
Napísať odpoveď

Návrat na "Grand Power"