ja reku co sa mi pri tom sobotnom prednasani tak stikutaloroman napísal:a pre tých čo neprišli:
Keď sa stretnú dvaja webforáci....ohovárajú neprítomnýcha preto je lepšie tam byť
SWS (Stretnutie Webfora - Slovensko) 18.-19.5.2013 Istebné
-
inspiring_rubin
V mene tych co sa nezucastnili alebo tych ktori su tu novi, rad by som si pozrel ako take stretnutie vypada- viem ze priatelska nalada sa opisat neda ale ason niektore fičúry by som si pozrel, ak by ti ktori fotili spravili jeden kratky album/ fotoreport (vo vsetkej diskretnosti a anonymite) aj pre outsiderov, bol by som velmi rad, oslava jubilea mala tento rok prednost 
zbastlil som velmi kratke video z tych 7 videozaberov co som spravil, fotky budu neskor tento tyzden:
Tych par zaberov, co som spravil je k dispozicii na kyberpriestore. LT-LOS by ich cez Romana mali mat k dispozicii. Ostatni zucastneni cez PM. A ziadne podrazy, velmi dobre si s panmi Sturmom a Rugerom pamatame, kto tam bol 
Zabery od "krmitok" nemaju chybu
DODATOK:
clenovia klubu Strelec DK si mozu odkaz na fotky pytat od BTV.
Zabery od "krmitok" nemaju chybu
DODATOK:
clenovia klubu Strelec DK si mozu odkaz na fotky pytat od BTV.
Naposledy upravil/-a Rudo v 20 Máj 2013, 08:40, upravené celkom 2 krát.
Dakujeme za pochvalu a za organizacny tim mozem prehlasit, ze nabuduce sa posnazime este viac aby sme Vas nesklamali.
(Uz teraz mam v hlave dalsie napady
)
---------------------
Teraz oznamy:
1 - Pani, ktori spali na strelnici v stane - nasli sme "ciapku" z vasho stanu. Ozvite sa kto to vyzdvihne, alebo kam to mame poslat.
2 - Zoidberg si u nas zabudol nejake vcelicky, tak ak sa najde niekto kto by mu ich bol ochotny doviezt, nech sa ozve. Vyzdvyhnutie je mozne DK, RK, NO, po dohode aj inde.
(Uz teraz mam v hlave dalsie napady
---------------------
Teraz oznamy:
1 - Pani, ktori spali na strelnici v stane - nasli sme "ciapku" z vasho stanu. Ozvite sa kto to vyzdvihne, alebo kam to mame poslat.
2 - Zoidberg si u nas zabudol nejake vcelicky, tak ak sa najde niekto kto by mu ich bol ochotny doviezt, nech sa ozve. Vyzdvyhnutie je mozne DK, RK, NO, po dohode aj inde.
Popripade aj ZABTV napísal:......2 - Zoidberg si u nas zabudol nejake vcelicky, tak ak sa najde niekto kto by mu ich bol ochotny doviezt, nech sa ozve. Vyzdvyhnutie je mozne DK, RK, NO, po dohode aj inde.
Naposledy upravil/-a Daskaz v 20 Máj 2013, 09:53, upravené celkom 1 krát.
-
inspiring_tharp
-
inspiring_tharp
No nepovedal som nový, ale dobrý.
No a samozrejme som to myslel vzhľadom na slovenské pomery. Boli úseky kde to nebolo nič moc, niekedy až vyslovene zlé, ale väčšinou to bolo v pohode. Ale možno si už len začínam zvykať. 
Daskaz:
To záleží od motorky. Tá moja je práve z tých, ktorým zlý asfalt až tak nesedí. Na ceste domov boli suché cesty, tak som si viac užíval zákruty, a párkrát sa stalo, že predné koleso bolo nepokojné a hádzalo riadidlami. Ale zažil som už aj horšie, hlavne na východe.
Daskaz:
To záleží od motorky. Tá moja je práve z tých, ktorým zlý asfalt až tak nesedí. Na ceste domov boli suché cesty, tak som si viac užíval zákruty, a párkrát sa stalo, že predné koleso bolo nepokojné a hádzalo riadidlami. Ale zažil som už aj horšie, hlavne na východe.