GP STRIBOG (9mm samopal)

eloquent_dirac

Príspevok od používateľa eloquent_dirac »

Pani bol som si vyskusat striboga :lol: Vyzera perfektne stiela perfektne som sneho uneseny a už zhanam peiažky to proste musim mat a ostatne nazory su mi ukradnute .Ale hlavne čo som zisti u výrobcu ci su skladom výroba nestiha je na ne neaka čakacia doba ale nic horibylne a hlavne objednane veci vybavuju promtne.Pasuju do neho dva druhy zasobnikov tie orig plastove a z uzi ale tie budu mat gumovy navlek aby nehrkali .presnost je ako inak jednou dierou.
shot
prispievateľ
Registered for: 18 years 2 months

Príspevok od používateľa shot »

Gewehr:
S entuziazmom to nemá nič spoločné. Len s vyššie uvedenými tvrdeniami a faktami. Ak niekde produkt nebol uvedený, nemá čo byť "stiahnuté". A člen fóra nepodložené tvrdenie, u výrobcu neoverené, na tomto fóre pokojne šíri. Viditeľne to mnohým konvenuje. Mne nie, tak som si tú "námahu" dal a u GP fakty overil.
A ruku do ohňa za nič nedávam. Ku kvalite uvedeného produktu som sa nevyjadroval (to budem môcť urobiť až na základe konkrétnych skúseností). Ani k obchodnej taktike žiadnej firmy, či distribútora.
Ale inak vďaka za radu! :)
inspiring_wilbur

Príspevok od používateľa inspiring_wilbur »

shot napísal:A člen fóra nepodložené tvrdenie, u výrobcu neoverené, na tomto fóre pokojne šíri.
qins je poměrně velký dovozce zbraní GP, pokud chcete, klidně sem dám screeny mailu ....ale už je mi to jedno, jdu do V-AR.
inspiring_wilbur

Príspevok od používateľa inspiring_wilbur »

psal jsem do GP na slovensko a je to jak říkám, tak nevím kde místní berou fámy, že je v prodeji.
blissful_kare

Príspevok od používateľa blissful_kare »

Spolocnost GRAND POWER uverejni vsetky takticko-technicke data, ako i dalsie informacie k tejto produktovej rade (ano produktovej rade, nie produktu:) v priebehu tyzdna po vystave IWA na svojej webovej stranke. Vsetky nase aktivity koordinujeme s nasimi partnermi na najvacsich trhoch, co niekedy vyzaduje vela casu a usilia a v tejto faze by bolo kontraproduktivne rozbiehat akekolvek kampane. Aby sme vysli v ustrety zakaznikom v SR, nakolko je to predsa len nas domaci trh a my si ho velmi vazime, i ked sa na nom preda len naozaj maly zlomok nasej produkcie, uvolnili sme na predaj obmedzene mnozstvo STRIBOGov. Urcite vsak nejde o ziadne testovacie kusy a z ohlasov, ktore mame mozme povedat, ze zakaznici su s nimi velmi spokojni. Rovnako v tomto vlakne je zial mnozstvo zavadzajucich informacii, z akych zdrojov a s akym umyslom je tazke povedat ale nema urcite vyznam ich jednu po druhej vyvracat, za vsetky sa ale musime dostat aspon k jednej- mozme vyhlasit, ze do CR nebol nikdy vyvezeny ani jeden kus karabiny STRIBOG v ziadnom jej prevedeni a zatial prebiehaju len licencne konania na oboch stranach, ktore zial trvaju urcity cas a nie je z nasej strany, rovnako ako zo strany nasich obchodnych partnerov v CR tento cas nijako skratit. Preto chceme nasich zakaznikov poprosit o trpezlivost, slubujeme ze to bude stat za to:)
Triarius
prispievateľ
Registered for: 11 years 9 months

Príspevok od používateľa Triarius »

neda mi... ale ja som jeden z tych predanych videl po tom, ako na nom odisli veci po par ranach...co ma osobne dost mrzi, bo fandim GP a na striboga mam velky zalusk...len si radsej pockam na vychytanie chyb
mototechna
častý prispievateľ
Registered for: 15 years 8 months
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa mototechna »

Smiem vedieť čo konkrétne "odišlo"?
Triarius
prispievateľ

boli problemy s podavanim municie a poskodil sa zaver
Používateľov profilový obrázok
greenie
častý prispievateľ
Registered for: 10 years 3 months

Príspevok od používateľa greenie »

Dufam, ze vo firme Grand Power sa nenechaju znechutit ludmi, co su bud "od narodenia hundrosi" alebo len ludsky nedockavi. Kazdopadne prajem v GP uspesny start predaja a jeden kusok si tymto rezervujem pre seba ... :D
gewehr
expert
Registered for: 21 years 3 months

Príspevok od používateľa gewehr »

Greenie, a vies si predstavit aj moznost, ze ludia pisu o konkretnych problemoch preto, ze ako zakaznici alebo fandovia ocakavaju od vyrobcu ich riesenie pripadne neopakovanie do buducna? Nemam rad pristup "hovori o problemoch = remca a kazi meno = nepriatel", stretol som sa s nim predovsetkym v politike a je to velmi povrchny pohlad na veci. Mozna to nevies, ale v kazdej firme su prave podobni hnidopichovia a remcali hybnou silou zlepsovania. Nikto ich sice nema rad, ale bez nich by sa system dopredu nehybal.

Idealom by bolo, keby sem ludia napisali vsetky problemy co maju a mali a ludia v GP to podrobne prestudovali, analyzovali ahlavne potom RIESILI. Pretoze ucenie sa od zakaznika o chybach svojich vyrobkov je to najhorsie a najdrahsie ucenie. Rovnako ak sa bavime o CRM a hajeni pozicie "vyrabame dobre, neremcajte", toto fungovalo mozna v osemdesiatych rokoch. Dnes je zakaznik na taketo spravanie citlivy. Po hube to dalo aj takemu statnemu zombie akym je VW.

Takze nikto nechce GP znechutit a nepoznam cloveka/strelca, ktory by nechcel mat kvalitneho domaceho vyrobcu zbrani. Skutocne nepoznam. Vela ludi tu ma velke skusenosti so zbranami GP ako aj firmou samotnou. A pisu sem preto, ze este maju nadej ze sa niektore veci zmenia. A potom je tu masa nespokojnych ludi, ktori si myslia svoje, pistole im bud lezia v trezore alebo sa ich zbavili a kupili si ine a GP ich neserie ani za nechet. Ako clovek riesiaci profesne kvalitu ti garantujem ze jeden nespokojny zakaznik ktory ma volu dovody svojho nasrania (vy)riesit je pre kvalitativny rast potrebnejsi ako 99 s nezaujmom. Ti sa nikdy nevratia a nikdy sa nedozvies co mas zmenit aby si bol lepsi.

Takze ak sa fabrike nieco nepodari (opakovane, je znama uz tym ze alfatestovanie nechava na klientov bez upozornenia), lamu sa jej v novom vyrobku diely a info o tom su uz medzi verejnostou, nemoze to zaklincovat v zmysle "neremcajte, vsetko je OK". Tym si akurat klientelu (aj potencialnu) naserie a urazi.

Z tohto pohladu je tvoje prianie uspesneho zaciatku predaja skor prejavom nepochopenia principov podnikania i anabazy Stribogu samotneho. Tato uz od minulej IWA trvajuca vec je ako vyrobne tak marketingovo nezvladnuta. To je aj pricina vacsiny negativnych reakcii tu, ci uz zakaznikov ktori ho v rukach mali, alebo len potencialnych ktori ako kura na flus uz rok cakaju na moznost si to kupit a strielat z toho (pokial mozno bez akamzitych reklamacii).

Takze este raz. Nie, nikto nechce GP znechutit. Skor naopak, vyburcovat GP k normalnemu a standardnemu pristupu aky by mal seriozny vyrobca mat. Nic menej, nic viac
Triarius
prispievateľ

co mne napr. srotuje v hlave je to, preco tie prve kusy neboli radsej poskytnute na vybrane strelnice na testovanie...jednak by to bol super propagacny tah a hlavne by boli zbrane v reale otestovane v kratkom case velkym mnozstvom strelcov a tym padom by mal vyrobca rychlo spatnu vazbu a otestovane zbrane...cisto, bez reptania, lebo by neexistoval nespokojny zakaznik a efektivne...a PR na nezaplatenie...
gewehr
expert

Zbran sa seriozne testovat na strelnici neda. Ak ma byt skuska relevantna, mat nejaku vypovednu hodnotu a opakovatelnost, musi byt robena v riadenych podmienka za presne stanovenych kriterii. To na verejnej strelnici, kde z toho striela x roznych ludi, y sposobmi so z druhmi streliva nie je realne mozne.

Marabu, chapem ze sa snazis poslednou castou prispevku relativizovat vela veci tu napisanych. Zbytocne.
miro1
prispievateľ
Registered for: 19 years 1 month

Príspevok od používateľa miro1 »

Ja by som práve povedal, že tých x-ludí, y-spôsobov držania zbrane a z-druhov streliva o zbrani povedia najviac...
kedže z pohladu strelca-zákaznika je to to jediné čo ma zaujíma...
a je aj v záujme výrobcu aby to fungovalo pokial možno vždy, každému, s lubovolným strelivom...
gewehr
expert

To ano, ale v priade zistenia zavady je potom problem v identifokacii priciny. To je mozne jedine vtedy ked sa testuje v riadenych podmienkach. To je zozdiel medzi alfa testovanim a beta testovanim.
Triarius
prispievateľ

v tom s tebou plne suhlasim, preto som nemal na mysli prvotne testovanie, to si musi zriesit vyrobca sam, ale pride mi kapanek od veci, ked su vlastne prvi zakaznici (v podstate najvacsi nadsenci pre danu vec) degradovani do ulohy beta testerov, este k tomu za vlastne peniaze...co brani vyrobcovi predviest najprv nove zbrane na prezentaciach pre strelcov, kde sa este daju chyby pochopit a odsledovat a zaroven sa zbran otestuje v realnych podmienkach, na ktore je urcena (bezna strelnica, rozne ruky, rozna municia) ? ... myslim, ze by to bola lepsia vyzitka, nez potom stahovat v podstate nove zbrane na reklamaciu po par ranach...zaroven to moze aj kazit dobru povest ustretoveho zakaznickeho servisu, ktory moze byt chapany len ako nutnost v dosledku nekvalitnych vyrobkov...to je presne ten dovod, kvoli ktoremu si na striboga este nejaku dobu trpezlivo pockam, nech sa vychytaju chyby a bude to fajn zbran, len ma mrzi, ze si to musi dovtedy par menej trpezlivych odskakat aj za mna...
Napísať odpoveď

Návrat na "Grand Power"