@omega51: na obojstrannu paku zaveru Ta nenahovorime?
Fotky Sa vz. 58 a jej tuning
-
inspiring_austin
Zendl ml. vam urobi taku co sa odistuje/pravakom/ potlacenim palcom pravej ruky smerom dole. Ukazovak pri tom uz mozete mat na spusti pripraveny k vystrelu.
Abakan: už je???
Asi pred mesiacom som komunikoval s p. Sladkým a povedal že čaká na schválenie...
Asi pred mesiacom som komunikoval s p. Sladkým a povedal že čaká na schválenie...
-
inspiring_liskov
hmm na lavej strane mam kamen, lebo vsetky 58my mam Pi...
-
inspiring_austin
Spominam Zendla Tomase. Pred mesiacom som to mal v ruke na flinte.omega51 napísal:Abakan: už je???![]()
@roman:aj ja som mal Pi a lista najprv sla skratit a potom co ma dorezala ostali po nej len diery.
Abakan, pozerám ich stránku a nevidím to. Daj odkaz.
-
inspiring_austin
Nemam odkaz
Skus to telefonicky, Tomas mozno kvoli vytazenosti nestiha zosuladovat stranku s aktualnou ponukou.
Skus to telefonicky, Tomas mozno kvoli vytazenosti nestiha zosuladovat stranku s aktualnou ponukou.
.
Naposledy upravil/-a Guvernér v 20 Máj 2015, 20:53, upravené celkom 1 krát.
-
inspiring_pare
Len ho moc nezahrej s takym velkym bubnom, lebo sa olupe chrom z vyvrtu. 
.
Naposledy upravil/-a Guvernér v 20 Máj 2015, 20:53, upravené celkom 1 krát.
-
inspiring_agnesi
Chalani chcem sa Vás opýtať aký kompenzátor na 58 je v momentálne taký naj čo sa týka "výkon a cena"
Mam GP ale mam dojem že mi robí neplechu pri streľbe, tak zvažujem nad novým, našiel som ich mnoho ale nechám si poradiť. dakujem
Mam GP ale mam dojem že mi robí neplechu pri streľbe, tak zvažujem nad novým, našiel som ich mnoho ale nechám si poradiť. dakujem
ak na dlzke nezalezi a vies sa popasovat s dosadnutim tak kompenzator od Rasta (cena cca40e). Mam ho a je super, asi najlepsi co som skusal. Na kompakta si chcem dat WARkovy (cena 60e) testoval som ho, lahko sa nahadzuje, je maly a kompenzuje taktiez dobre.
Môžem potvrdiť, Rasťov je výborný. Treba ho dobre nasadiť, stačí malá odchýlka a rozptyl je v prdeli.
-
inspiring_agnesi
S nasadením by som sa vedel pohrať, predpokladám, že to nebude až tak obtiažne. A práveže tá dlžka by mala byť max taká ako je GP nakoľko mam standard hlaven a už pri zaklaknutí sa mi hompála tesne ponad zem, uprednostnil by som kratši alebo rovnako dlhý.
takze warkovy... mozes sa opytat na nicku zoidberg37 on ich ma aj k odskusaniu
Tiež som chcel kratší ale nelutujem.
Rozhodnutie je na Tebe.
Rozhodnutie je na Tebe.